Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To panda cloud παρότι με είχε γεμίσει με ελπίδες, νομίζω πως δεν αξίζει καν να το δοκιμάσεις ακόμα. Για cloud καταστάσεις δείτε το prevx. Επικεντρώνεται στο να μπλοκαρει ότι κυκλοφορεί πιο πολύ. Είναι πανάλαφρο, και κανει σκαν σε λιγα λεπτα. Αλλα οχι free

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για free δες τα Αvast και Αvira, έχουν εξαιρετικές δωρεάν εκδόσεις.

Δες και το AVG !!

Εντάξει μια πλάκα έκανα μην με φάτε:P

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω το Eset NOD32 Anti-virus είναι το καλύτερο. Δεν έχω κολλήση ούτε ιούς, Trojans, Spywares κ.τ.λ. Άμα το συνδιάσεις και με το Spyware Doctor είναι και τα δύο άψογα. Βέβαια και το Kaspersky είναι αποτελεσματικό, αλλά θα πρότινα το Eset NOD32 για αρκετούς λόγους, όπως επειδή είναι πιο ελαφρύ, κάνεις πολύ συχνά Updates και έτσι είναι πιο δύσκολο να βρεθεί ιός ή Trojan στο PC σου. Εγώ που χρησιμοποιώ την έκδοση 4, έχει δίξει μέχρι τώρα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και γι' αυτό το ψήφισα. Το Anti-virus που μου έχει δώσει κακές εντυπώσεις, είναι το Mcafee. Δεν πιστεύω πως κάνει καλή δουλεια, και ειδικά στην εύρεση των Trojans.

Δημοσ.

Το ποιο είναι το καλύτερο.. απλά δεν υπάρχει καλύτερο! και είναι λογικό κάποιους ιούς που βρίσκει το eset πχ δεν τους βρίσκει το norton ή το kaspersky και αυτό γίνεται καθαρά με σκοπό για να μην καταντήσει το antivirus μονοπώλιο. Απλώς το καθενα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Προσωπική μου γνώμη ειναι το Kaspersky Internet Security όπου με 40 ευρώ τον χρόνο σου δίνει licence key και επειδη πολλοί καταναλωτές ειναι ευχαριστημένοι παρόλο που για άλλους είναι βαρύ κλπ.

Δημοσ.

Δοκίμασε την απλά σε trial. Για όλες τις εκδόσεις μπορεί να βρεις καπου οτι υπήρχαν προβλήματα. Πιστεύω πως πλέον στο ess 4.0.437 δεν υπάρχουν bugs. Σε όποιο υπολογιστή και να το έχω δει δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Απάντηση αρχαρίου :P αλλά από μία γρήγορη ματιά στο γκουγκλ, το ms security essentials (το οποίο και θα ψηφίσω στη δημοσκόπηση καθώς είναι σημαντικά γρηγορότερο από τα: nod32, panda av pro, avira free που έχουν -κατά σειρά- παρελάσει στο ίδιο πι-σι) δείχνει να είναι ο αντικαταστάτης του ms live one care, αν και το τελευταίο είναι(ήταν?) φορτωμένο με περισσότερες εφαρμογές.

Δημοσ.

Είχα πολύ καιρό το avast και ήμουνα ικανοποιημένος. Τώρα σε windows 7 πέρασα στο Commodo Internet Security και έχω πάθει πλάκα. Δεν το καταλαβαίνω ποτέ και το firewall ότι καλύτερο έχω δεί. Μπορεί να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ότι είναι τόσο ελαφρύ να μην λέω και βλακείες γιατί άλλαξα και λειτουργικό ταυτόχρονα και δεν μπορώ να κάνω άμεσα σύγκριση.

Δημοσ.

Πόσο αληθινή (κατα πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα) είναι αυτή η κατάταξη ;;

1ον είναι δυνατόν το ESET να έχει κατρακιλύσει τόσο κάτω (12η θέση),

2ον είναι δυνατόν το ZoneAlarm να είναι δέυτερο και μπροστά απ' το Kaspersky ;;

3ον το BitDefender είναι τόσο ακαταμάχητο ωστε να είναι στην πρώτη θέση ;;

4ον τα λοιπά γνωστά Norton, Panda, F-Secure, CA αξίζουν να είναι τόσο κάτω ;;

image1ps.jpg

(κλικάρετε πάνω στην εικόνα για να μεταφερθείτε στην σελίδα του toptenreviews)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...