Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελείως αυθαίρετα μιλάς.Λες απλά τη γνώμη σου χωρίς στοιχεία.Βγάζεις έξω αυτό που κερδίζει τις ψηφοφορίες και λες τα δευτεροκλασάτα ότι είναι καλύτερα.Με ποιά λογική?

Και αυτό για το οποίο τον διορθώνεις, το κάνεις κι εσύ. Το γεγονός ότι κάποιο antivirus κερδίζει την ψηφοφορία δεν σημαίνει ότι τα άλλα είναι δευτεροκλασάτα. Η δημοσκόπηση δίνει ενδεικτικά αποτελέσματα. Αν μες στη βδομάδα μπουν 100 χρήστες και αλλάξουν αυτό που κερδίζει σήμερα, τότε θα γίνει δευτεροκλασάτο; Λίγη προσοχή με τέτοιες λέξεις, φιλικά πάντα :-)

On topic, χρησιμοποίησα Norton & Panda original - περιττό να πω ότι το σύστημα πήγαινε με 5... - και μετά από άδοξους γύρους κατέληξα στο AVG το οποίο μέχρι στιγμής(1,5 χρόνο) δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Βέβαια, καλό είναι να προσέχουμε και εμείς τι κάνουμε και που "πάμε", δεν νομίζω ότι είναι λογικό να πατάμε κάθε link που βγαίνει μπροστά μας, να κατεβάζουμε ότι να ναι χωρίς - κατά το δυνατό - να ελέγχουμε ποιότητα και μετά να περιμένουμε το antivirus να μας ξελασπώσει... :mrgreen:

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εδώ και ένα χρόνο υπέρμαχος του AVG

πριν κάνα μηνα δοκίμασα μαζί με το AVG ταυτόχρονα και το Microsoft Security Essentials (morro) .

έχοντας τα συγχρόνως στο σύστημα και δοκιμάζοντας πολλές "αταξίες" φάνηκε το MSE να έχει την ίδια απόκριση με το AVG με πολύ λιγότερους πόρους.

από εχτές σε Windows 7 και μονο MSE πάνω :-)

Δημοσ.

Στο παρελθόν έχω περάσει από Kaspersky, NOD32, AVG και πλέον έχω το Avira και είμαι ικανοποιημένος.

Βέβαια αν ξέρεις που μπαίνεις και τι βάζεις στο pc το antivirus δεν είναι must.

Δημοσ.

Ειχα το Kaspersky πολυ καλο αλλα ηθελε πολλες ρυθμισεις και μου εσπαγε τα νευρα,μετα εβαλα το f-secure και βρηκα την υγεια μου,πολυ ελαφρη και ευκολο,δυστυχος δεν τρεχει σε win7 και ετσι προς το παρον εβαλα της microsoft που ειναι και αυτο πολυ ελαφρη και ευκολο,μολις βγαλει η f-secure για win7 λογικα εκει θα ξαναπαω.

Δημοσ.
Και αυτό για το οποίο τον διορθώνεις, το κάνεις κι εσύ. Το γεγονός ότι κάποιο antivirus κερδίζει την ψηφοφορία δεν σημαίνει ότι τα άλλα είναι δευτεροκλασάτα. Η δημοσκόπηση δίνει ενδεικτικά αποτελέσματα. Αν μες στη βδομάδα μπουν 100 χρήστες και αλλάξουν αυτό που κερδίζει σήμερα, τότε θα γίνει δευτεροκλασάτο; Λίγη προσοχή με τέτοιες λέξεις, φιλικά πάντα :-)

On topic, χρησιμοποίησα Norton & Panda original - περιττό να πω ότι το σύστημα πήγαινε με 5... - και μετά από άδοξους γύρους κατέληξα στο AVG το οποίο μέχρι στιγμής(1,5 χρόνο) δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Βέβαια, καλό είναι να προσέχουμε και εμείς τι κάνουμε και που "πάμε", δεν νομίζω ότι είναι λογικό να πατάμε κάθε link που βγαίνει μπροστά μας, να κατεβάζουμε ότι να ναι χωρίς - κατά το δυνατό - να ελέγχουμε ποιότητα και μετά να περιμένουμε το antivirus να μας ξελασπώσει... :mrgreen:

Με συγχωρείς αλλά αυτά είχες να πείς?Διάβασε και το μήνυμα του xrist0f0r0s στο οποίο απάντησα να δείς που παροτρύνει να μην βάζουμε το nod32 έτσι αστήρικτα χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Το πνεύμα το δικό μου είναι ότι όταν κρίνουμε antivirus πρέπει να τα βάζουμε όλα στο τραπέζι και όχι να αποκλείουμε αυτό που κατά κανόνα κερδίζει τις.. μάχες εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Γιά την ιστορία να πω ότι εγώ ψήφισα το avira.Δεν ψήφισα το nod32 το οποίο το χρησιμοποιώ αλλά σε έναν άλλο υπολογιστή.

Φυσικά φιλικά πάντα μιλάμε εδώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν χρησιμοποιούσα windows, είχα Kaspersky, φανατικά! Πολύ ευχαριστημένος. Πλέον έχω Mac και δεν χρειάζεται antivirus, αλλά έχω και ένα virtual machine με windows. Εκεί πλέον χρησιμοποιώ το Comodo internet security που έχει free έκδοση, (γιατι θα ήταν παράλογο να πληρώσω antivirus για μια φορά το 2μηνο που μπαίνω στα win!) Είναι πολύ καλό antivirus, και έχει free έκδοση. Και το AVG βέβαια είναι free, αλλα δεν νομίζω οτι είναι τόσο καλό όσο το Comodo. Και σε φίλους που το έχω βάλει δεν είχαν ποτέ προβλήματα. Ειδικά απο τη σχολή που είναι όλα τα PC μες το trojan, ότι φλασάκι φέρνουν σπίτι, τα εντοπίζει όλα και τα καθαρίζει. Αλλά αν κάποιος είναι διατεθιμένος να πληρώσει, προτείνω Kaspersky! Έχει και κάποια πακέτα που μπορείς να αγοράσεις με 2-3 κλειδιά σε καλή τιμή, πιστεύω αξίζει να βάλει κάποιος με 2 φίλους του λεφτά και να αγοράσουν ένα πακέτο με 3 άδειες.

Δημοσ.
για το panda cloud antivirus που είναι free τι λέτε ?

Για free δες τα Αvast και Αvira, έχουν εξαιρετικές δωρεάν εκδόσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...