Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ενα θα σας πω γνωμη μου

ΟΛΑ τα anti μαπα ειναι πολυ πισω για να πιανουν τα συχρωνα virus,..

το NOT32 αλαξετετο οσοι το εχουν, νομιζετε πως κατι scanari αλλα ειναι μαπα,ολα σχεδων που σκαναρει τα βγαζει trojan και αλλες @@ ουτε το registrer δεν κανει scan

τα καλυτερα avira ,avast pro,kaspersky,bit defender

εγω χρησυμοποιω avira ke avast σε 2 διαφορετικα pc και πιστεψεμαι κανουν μια χαρα την δουλεια τους

Τελείως αυθαίρετα μιλάς.Λες απλά τη γνώμη σου χωρίς στοιχεία.Βγάζεις έξω αυτό που κερδίζει τις ψηφοφορίες και λες τα δευτεροκλασάτα ότι είναι καλύτερα.Με ποιά λογική?

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελείως αυθαίρετα μιλάς.Λες απλά τη γνώμη σου χωρίς στοιχεία.Βγάζεις έξω αυτό που κερδίζει τις ψηφοφορίες και λες τα δευτεροκλασάτα ότι είναι καλύτερα.Με ποιά λογική?

geovard μπορει να μην ξερω παρα πολλα πραματα αλλα μαθαινω :-)

γνωμη μου οτι τα antivirus ειναι μαπα

οι καθε χρηστης μπορει να εχει την γνωμη του για το τη κανει μεσα στο pc του,τη κατεβαζει και τη προγραμματα εχει

ευκολα τωρα και ο πιο απλος ασχετος απο pc μπορει να κανει ενα virus και να το κανει crypter ωστε να μην το βλεπουν τα anti

τα συχρωνα virus ειναι πολυ εξελειγμενα μπορουν ευκολα οταν κανει full scan το anti

να κρυβονται και να μην τα βλεπει ποτε ως μια χρονικη στιγμη που θα ξεκηνιση το virus

και ευκολα μπορει να στειλεις οτι κωδικους εχεις οτι αρχεια εχεις σε ενα ftp server στο internet χωρις να καταλαβεις τιποτα και μετα να καταστραφει ή να κρυβεται ακομα

μπορει να ειναι σε εικονα,ηχο,exe οτι θελεις γενικα

γενικα τα antivirus για την γνωμη μου ειναι πολυ πισω

εγω πρωτο θα εβαζα

kaspersky,avast pro,avira,F, και μετα nod

δικη μου παντα γνωμη :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ποια η διαφορά και τι δουλειά κάνουν το Kaspersky Anti-Virus 2010 και το Kaspersky® Internet Security 2010...?

το internet security ειναι μια πληρης σουϊτα προστασιας που εκτος των antivirus και antispyware περιλαμβανει και firewall,antispam,antiphising,parental control και καποια εργαλεια συστηματος...ειναι πιο πληρης εκδοση απο το antivirus που προστατευει απο ιους και spyware...κοιτα και εδω: http://www.kaspersky.com/compare

Δημοσ.
Ποια η διαφορά και τι δουλειά κάνουν το Kaspersky Anti-Virus 2010 και το Kaspersky® Internet Security 2010...?

το πρωτο σου προσφερει μονο ελεγχο του υπολογιστη απο ιους ενω το αλλο σου προσφερει προστασει απο τους κινδυνους που υπαρχουν στο διαδυκτιο εχοντας μια σουιτα που περιεχει firewall ,antispam κτλ

Δημοσ.

Το internet security είναι και antivirus(όπως το antivirus 2010) και firewall για αυτό το λόγο είναι και πιο ακριβό

Δημοσ.
+1 και από εμενα για το nod32

τα αλλα εχουν αρκετο περιπλοκο μενου με αποτελεσμα να μπερδεουν τους χρηστες

Συν οτι είναι το πιο ελαφρύ απο όλα. Ιδανικό για παλαιότερα PC.

Δημοσ.
Avira AntiVir free απο μενα:-)

avira antivir και απο εμενα εδω και καιρό.Μου φαινεται πολυ καλό, καλυτερο απο nod32 και avg που ειχα παλιοτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...