Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, με ένα πολύ περίεργο θέμα που είχα με τα idle scans του norton 2010 το έκανα κι εγώ. Αλλά η κοπέλα που μιλούσα δε βρήκε λύση.

Αλλά είναι όντως πολύ καλό.

Μη ξεχνάτε οτι στα paid antivirus μετράει πολύ το support. Στα free υπάρχει, με εντελώς άλλη μορφή όμως, κυρίως μέσω των forums

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πηρα καινουργιο μηχανημα και ειναι αμαρτια απο το θεο να γεμσει ιους :-D !Στο παλιο χρησιμοποιουσα το Avira αλλα δεν ειμουν πολυ ευχαριστημενος!

Καποιες λυσεις?

Δημοσ.

Θα βρεις πολλές διαφορετικές γνώμες. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Panda Cloud Antivirus (ιδανικό για laptop). Για για τα εξίσου δωρεάν και δυνατά, κορυφή κορυφή θεωρείται το AVG.

Επίσης κοίτα Avast, ThreatFire, Adaware και τo Microsoft Security Essentials.

Δημοσ.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το whole product test στα δεξιά, που θα ολοκληρωθεί αρχές Δεκέμβρη, αλλά κάθε μήνα θα δημοσιεύουν τις εξελίξεις.

Δημοσ.

το ενδιαφέρον είναι ότι φαίνεται να μη χρειάζεται να πληρώσεις για AV,καλύπτεσαι με τα free μια χαρά.

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ Avira πάντως.

άσχετο,πότε θα ξαναγίνει poll;

Δημοσ.
άσχετο,πότε θα ξαναγίνει poll;

Long overdue, έχεις δίκιο. Ας φκιάσω ένα νέο.

Υπάρχει κάποια επιλογή από αυτές της παρούσας δημοσκόπησης που δεν ισχύει πλέον και πρέπει να φύγει; Ακόμη και αν έχει γίνει κάποια μετονομασία.

Επίσης, κανένα antivirus που έχει στο μεταξύ κάνει την εμφάνισή του και χρήζει συμπερίληψης; Ήδη ένα που έχω υπ' όψιν μου είναι το Security Essentials της Microsoft. Άλλα παίζουν; Για βοηθήστε!

Δημοσ.

νομίζω πρέπει να φύγει το ClamAV και να μπει το GData,το Essentials της MS φυσικά και το Panda Cloud που για laptop είναι κορυφή αλλά δε ξέρω αν έχει απήχηση

αααααα,αυτό άλλαξε όνομα

http://home.mcafee.com/Store/Store8.aspx?isMacLP=1

και για browsers κάνε :P

(με ένα διαχωρισμό chromium-chrome όμως)

Δημοσ.

Λοιπόν. Τσέκαρα τα links, τυχόν νέες ονομασίες, πρόσθεσα το MSE, και μετά από τσεκάρισμα στο av-comparatives.org μπήκαν και τα G DATA, PC Tools και Trend Micro. Άρα η λίστα της επόμενης δημοσκόπησης διαμορφώνεται ως εξής:

Λίστα επιλογών και αντίστοιχοι υπερσύνδεσμοι

Και με δωρεάν έκδοση:

avast!

AVG Anti-Virus

Avira AntiVir

BitDefender

ClamAV / ClamWin

Comodo Antivirus

Microsoft Security Essentials

PC Tools AntiVirus

Μόνο εμπορική έκδοση:

F-Secure Anti-Virus

G Data AntiVirus

Kaspersky Anti-Virus

McAfee AntiVirus Plus

ESET NOD32 Antivirus

Norton AntiVirus

Panda Antivirus Pro

Trend Micro Titanium AntiVirus Plus

Λοιπές επιλογές:

Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)

Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

φυσικά και το Panda Cloud που για laptop είναι κορυφή αλλά δε ξέρω αν έχει απήχηση

Νομίζω καλυπτόμαστε από το ήδη υπάρχον Panda της λίστας και την τελευταία οδηγία που υπάρχει στο opening post:

• Επιτρέπεται μία επιλογή
  • Η επιλογή σας είναι φανερή στα άλλα μέλη
  • Η δυνατότητα ψήφου θα κλειδώσει μετά την παρέλευση 4 περίπου μηνών, δηλαδή στις 28/10/2009
  • Τα επτά πρώτα διατίθενται τόσο σε δωρεάν όσο και σε εμπορική παραλλαγή. Εξαιρούνται το ClamAV/ClamWin που είναι μόνο δωρεάν και ανοικτού κώδικα και το Microsoft Security Essentials που διατίθεται δωρεάν. Αν προτιμάτε κάποιο απ' αυτά, μπορείτε να το ψηφίσετε διευκρινίζοντας με μήνυμα ότι χρησιμοποιείτε την εμπορική έκδοση
  • Αν προτιμάτε κάποια σουίτα «πλήρους προστασίας» που προσφέρει επιπλέον λειτουργίες όπως π.χ. firewall/antimalware, μπορείτε να ψηφίσετε το αντίστοιχο antivirus της εταιρείας αν υπάρχει, αλλιώς την επιλογή «Άλλο» και να διευκρινίσετε με μήνυμά σας ποιο

και για browsers κάνε :P

(με ένα διαχωρισμό chromium-chrome όμως)

Θα γίνει και για browsers, μην ανησυχείς!

Δημοσ.

Ας δούμε τα τελικά αποτελέσματα σε μορφή οριζόντιων ράβδων και κατά φθίνουσα σειρά προτίμησης (στο τέλος του μηνύματος υπάρχει συνημμένο ZIP που περιέχει το chart σε format PNG, καθώς και το σχετικό OpenOffice Calc αρχείο που χρησιμοποιήθηκε):

post-4351-129063125669_thumb.png

Για το επόμενο 4μηνο, ξαναψηφίζουμε εδώ: Δημοσκόπηση antivirus 27/9/10-27/1/11 και γενική συζήτηση

Το παρόν θέμα κλειδώνεται και φεύγει από τα sticky threads της ενότητας.

Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες!

.

insomnia_antivirus_poll_280609_281009.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...