Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Microsoft Security Essentials

απαγορεύεται η χρήση greeklish

Το καλυτερο απο τα free και χωρις σπασαρχιδικες διαφημισεις που εχουν τα εμπορικα free.

Δημοσ.
εκτος απο τα δυο παρακατω που εκινουν με τον υπολογιστη μου

>
HKLM:Run	APVXDWIN	"C:\Program Files\Panda Security\Panda Internet Security 2010\APVXDWIN.EXE" /s
HKLM:Run	SCANINICIO	"C:\Program Files\Panda Security\Panda Internet Security 2010\Inicio.exe"

σημερα παρατηρασα πως υπηρχε και αυτο :

>
HKLM:RunOnce	Panda_cleaner	C:\Program Files\Panda Security\Panda Internet Security 2010\pskdr.exe "C:\Program Files\Panda Security\Panda Internet Security 2010\f4d4851e8935eebef0f2eb52b3212bc9pskdr.act"

ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;

κανενας ιος ή κατι νεο του προγράμματος ;

Κάτι σχετικό με το panda. Ακίνδυνο.

σε ερωτηση προς τη εταιρια πηρα την εξής απαντηση :

ε συνέχεια της επικοινωνίας μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα συγκεκριμένα αρχεία ανήκουν στο Panda. Το εκτελέσιμο είναι αρχείο πυρήνα και σχετίζεται με προγραμματισμένες εκτελέσεις scan του Panda. Στο startup του υπολογιστή σας θα πρέπει να έχετε τα δύο πρώτα services υποχρεωτικά, αυτό στο οποίο αναφέρεστε μπορείτε να το αγνοήσετε.

οποτε ειναι 100% δικο τους:-)

{ antonl ευχαριστω για τη απαντηση :o }

Δημοσ.

Εγω στα καινουργια μου win7 χ64 εβαλα (αν και αρχικα δοκιμαστικα) το microsoft security essentials κανει πολυ καλυ δουλεια και γρηγορη σαρωση. Αλλα ειναι μονο antivirus ουτε internet secur ουτε firewall εχει αλλα ειναι freeware

---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ----------

αν το εχει κανεις ας μου πει και τη δικη του γνωμη

Δημοσ.
παιδες το microsoft essentials μπορει να φορεθει σε "αγορασμενα" windows?:o

Ναι.

Εγω στα καινουργια μου win7 χ64 εβαλα (αν και αρχικα δοκιμαστικα) το microsoft security essentials κανει πολυ καλυ δουλεια και γρηγορη σαρωση. Αλλα ειναι μονο antivirus ουτε internet secur ουτε firewall εχει αλλα ειναι freeware

αν το εχει κανεις ας μου πει και τη δικη του γνωμη

Καλό είναι. Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθούμε ποιο απο τα free είναι καλύτερο, μιας και η τριάδα avast-avira-mse προσφέρουν πάνω κάτω τα ίδια. Απλά βάλε όποιο βολέψει περισσότερο.

Μην περιμένεις firewall απο free antivirus. Αν θέλεις δωρεάν σουίτα, τότε μονόδρομος είναι το Comodo Internet Security. Πολύ καλή προστασία, με άλλες μεθόδους όμως, τη δουλειά όλη την κάνει το defence+ εκεί.

Δημοσ.

Ναι, μπορείς. Βασικά είχα αγοράσει μια άδεια πολύ φθηνή απο το internet για το 2010, το είχα βγάλει κάποια στιγμή, και όταν πριν λίγο καιρό έβαλα το 2011 αναγνώρισε μόνο του την άδεια που είχα περάσει τότε.

Δεν το περίμενα βέβαια, αλλά το έψαξα και δεν ήμουν μόνο εγώ.

Δημοσ.

Ήμουν χθες για καφέ και λέγαμε για antivirus και ένας από απέναντι άκουγε και πετάχτηκε είπε ότι πέταξε το πληρωμένο του kasperky και έβαλε το καινούριο της microsoft που είναι φοβερό και έλαφρύ.

Ισχύει κάτι τέτοιο? Να κάνω κι εγώ το ίδιο? (βαρέθηκα να ψάχνω κάθε μέρα καινούριο κλεδί και να μου βαραίνει τόσο πολύ το σύστημα το kaspersky)

Δημοσ.

Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.

Δεν είναι καλύτερο σε προστασία απο το KIS. Αλλά πιθανότατα να σου αρκεί η προστασία που παρέχει το mse, που για free όντως είναι ένα καλό συνολικά προιόν.

Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το Microsoft Security Essential το μόνο που δεν έχει είναι firewall, βέβαια σε αυτόν τον τομέα με καλύπτει αυτό που έχουν τα Windows, κατα τα άλλα το mse ανιχνέυει/καθαρίζει όλα τα υπόλοιπα ιούς/ spyware/ trojan κλπ. νομίζω στον απόλυτο βαθμό.

Εξάλου προσωπική μου άποψη: δέ νομίζω η microsoft να έβγαζε ένα εργαλείο μή αποτελεσματικό ωστε να χαντακώσει το ίδιο της το λειτουργκό

(για το οποίο προορίζεται).

Δημοσ.

Δεν είναι κριτήριο αυτό. Παραδέχεται οτι υπάρχουν αμέτρητοι ιοί για το λειτουργικό της, και λέει το εξής. Όσοι δεν θέλετε να πληρώσετε κατεβάστε αυτό το δωρεάν εργαλείο. Καλό είναι, όπως και το avast και avira.

Αλλά δεν συγκρίνονται με τα κορυφαία επι πληρωμή προγράμματα. Άλλωστε το είπε και η MS, δεν ανταγωνιζόμαστε τις μεγάλες εταιρείες προγραμμάτων προστασίας.

Δημοσ.

Ειχα ενα προβλημα με το antivirus norton 2011, και στο Support της symantec ειχε live chat. Μιλησα μαζι του, μου ειπε οτι εαν θελω να συνδεθει με ενα προγραμματακι (norton remote connect) Καπως ετσι με το pc μου, το εκανε και τελος.

Απιστευτο! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...