Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατί να περιμένεις; κι από εδώ τόσο έχει περίπου.

εντάξει δεν είναι 35 δολάρια, είναι 35 ευρώ,ελάχιστη διαφορά

πάντως εγώ έχω ξηλώσει τα κατά καιρούς kaspersky,eset κλπ και με το avast free κάνω μια χαρά τη δουλειά μου και με ασφάλεια.

γιατί να πληρώνεις;

Δημοσ.

Επι τη ευκαιρία, να πω πως βγήκε η 2011 έκδοση του NIS, του καλύτερου Internet security για εμένα:

ΝIS 2011 Greek

Δεν έχει βγει στο official site, αλλά απο εδώ κατεβάστε το άφοβα. Λογικά σήμερα-αύριο θα μπει και στο site.

Είναι το μόνο πρόγραμμα που έχει καταφέρει σε όλα τα test που υπάρχουν στο διαδίκτυο (av-test, av-comparatives, dennis labs και λίγα ακόμα όχι γνωστά) να λαμβάνει τη κορυφαία βαθμολογία, και στα δικά μου τεστ που κάνω (έχω κάνει πάνω απο 30 επαναλήψεις το τελευταίο τρίμηνο, είναι μακράν το πρώτο). Αν υπολογίσει κανείς και τις επιδόσεις του, σε μνήμη ram και cpu, τα μηδενικά προβλήματα που προκαλεί στο σύστημα και σε άλλα προγράμματα, τότε δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσω οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.
Επι τη ευκαιρία, να πω πως βγήκε η 2011 έκδοση του NIS, του καλύτερου Internet security για εμένα:

ΝIS 2011 Greek

Δεν έχει βγει στο official site, αλλά απο εδώ κατεβάστε το άφοβα. Λογικά σήμερα-αύριο θα μπει και στο site.

Είναι το μόνο πρόγραμμα που έχει καταφέρει σε όλα τα test που υπάρχουν στο διαδίκτυο (av-test, av-comparatives, dennis labs και λίγα ακόμα όχι γνωστά) να λαμβάνει τη κορυφαία βαθμολογία, και στα δικά μου τεστ που κάνω (έχω κάνει πάνω απο 30 επαναλήψεις το τελευταίο τρίμηνο, είναι μακράν το πρώτο). Αν υπολογίσει κανείς και τις επιδόσεις του, σε μνήμη ram και cpu, τα μηδενικά προβλήματα που προκαλεί στο σύστημα και σε άλλα προγράμματα, τότε δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσω οτιδήποτε άλλο.

ναι αλλα δεν ειναι δωρεαν :P

Δημοσ.

επειδη το Nod32 μου εσπασε τα νευρα (συνεχει εβρισκε οτι τα username/password που εβαζα ειναι fake!!!), εβαλα το avira και ..... οψομεθα!!! ελπιζω να μη με κρεμασει καργα..

Δημοσ.

εκτος απο τα δυο παρακατω που εκινουν με τον υπολογιστη μου

>
HKLM:Run	APVXDWIN	"C:\Program Files\Panda Security\Panda Internet Security 2010\APVXDWIN.EXE" /s
HKLM:Run	SCANINICIO	"C:\Program Files\Panda Security\Panda Internet Security 2010\Inicio.exe"

σημερα παρατηρασα πως υπηρχε και αυτο :

>
HKLM:RunOnce	Panda_cleaner	C:\Program Files\Panda Security\Panda Internet Security 2010\pskdr.exe "C:\Program Files\Panda Security\Panda Internet Security 2010\f4d4851e8935eebef0f2eb52b3212bc9pskdr.act"

ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;

κανενας ιος ή κατι νεο του προγράμματος ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...