Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προτείνω να δοκιμάσετε το norton IS 2011 Beta. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, καθαρά ακόμα καλύτερη προστασία απο πριν. Και κατανάλωση πόρων μικρότερη και απο του avast 5. Με τον task manager των windows και οι 2 διεργασίες μαζί πιάνουν 8mb. Με Process Explorer δείχνουν πιο ανεβασμένα όπως σε όλες τις διεργασίες και δεν ξέρω γιατί, αλλά συγκρίνοντας με του avast είναι περίπου στο μισό, και το χαμηλότερο που έχω δει ποτέ μου. Ταχύτητα scanning απίστευτη κτλ κτλ γνωστά.

Βέβαια όταν κάνεις κάτι με το norton και "ξυπνήσει", δηλαδή κανένα scan, κανένα sonar activity κτλ, ανεβαίνει στο 2x-3x, αλλά πάντα χαμηλότερα απο kaspersky, eset, avira...για gdata, panda κτλ δεν μιλάω καν.

Δημοσ.

παλαιότερα το intel landesk client, μετά norton corporate ενα προς ένα μέχρι τη ver. 11!! Μετά nod32, μετά microsoft security essentials και τώρα...τίποτα...γιατί όλες τις δουλειές που κάνω στα windows τις κάνω και στα linux και με ασφάλεια και ταχύτητα...πάντως στα windows που τρέχω καμιά φορά αναγκαστικά σε vitualization, έχω το essentials και πραγματικά αξίζει!!

Δημοσ.
έχει κανείς δοκιμάσει/ακούσει το cloud panda antivirus;

http://cloudprotection.pandasecurity.com/

Το free είναι αρκετά καλό. Απλά νομίζω θέλει να ωριμάσει λίγο ακόμα η cloud κατάσταση. Το panda cloud τα πάει αρκετά καλά και βελτιώνεται συνεχώς. Αξίζει δοκιμής

Δημοσ.

Εβγαλα το kis 2010 γιατι αποδειχθηκε βαρυ για το λαπτοπ μου κι εβαλα το Microsoft security essentials το οποιο φαινεται πολυ καλο για free :-)

Ομως, αμα παω στο κεντρο ασφαλειας των windows, στο τειχος προστασιας δειχνει ακομη το kaspersky και λεει οτι ειναι ενεργοποιημενο. Πως μπορω να το βγαλω τελειως?? Kατα το unistall πατησα πληρης απεγκατασταση και μετα εκανα restart..

EDIT: Το προβλημα λυθηκε με τον εξης τροπο:

1. Go to control panel and open Administrative tools.

2. Click on services.

3. Stop these services:

Windows Security Center

Windows Managament Instrumentation

SBSD Security Center Service (if you use Spybot Search & Destroy).

4. Let all them to Automatically start.

5. Remove the directory C:\Windows\System32\wbem\Repository

6. Go to Services and Continue all the Services above or go to next step.

7. Reboot

Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση:

Στο AVG Free Anti-Virus, η επιλογή για περιοδικά automatic Updates (π.χ ανα 4 ώρες) είναι απενεργοποιημένη και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω.

Το μόνο επιλεγμένο για automatic Updates ειναι να επιλέξω ενα 2ώρο που θα γίνεται σε εκείνο το 2ωρο καθημερινά έλεγχος για ενημερώσεις.

Εγώ θα ήθελα να επιλέξω τον περιοδικό έλεγχο για ενημερώσεις

Κάνω κάτι λάθος ή ειναι ετσι επειδή ειναι το δωρεάν?

Δημοσ.

Μάλλον επειδή είναι το free. Κάτι τέτοιο παίζει και στο avira.

Αν έχει scheduler, και θες να προγραμματίσεις να κάνεις παραπάνω απο μια φορές ανανέωση την ημέρα, προγραμμάτισε ένα update job στη 1 μμ, ένα στις 4 μμ, στις 7 μμ, κ.ο.κ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...