Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος εχω καταληξει σε :

Απο free σκετο anti-virus : Avira, Avast

Αυτα χρειαζονται πολλα συμπληρωματα οπως firewall (πχ comodo, sygate), ενα εξτρα μονο on-demand scanner (malwarebytes free, SUPERantispyware free κ.α) Το on demand scanner βεβαια ειναι καλο να υπαρχει με οποιοδηποτε AV ή IS.

Οποτε αυτο που καταλαβαινουμε ειναι πως θελουν πολλες ωρες ασχοληση.

Αλλη λυση ειναι η free σουιτα. (πχ comodo internet security)

Κι αλλη ειναι τα πληρωμενα antivirus. (πχ kaspersky antivirus, eset nod 32,avira pro antivirus, avast pro antivirus κ.α)

Τελος, η πιο "συμπαγης" λυση ειναι μια σουιτα που χρειαζεται ευροπουλα.

(Πχ Kaspersky internet security,eset smart security,avira premium security suite,avast internet security κ.α)

Τωρα τα πληρωμενα antivirus ή σουιτες κατα ποσο θα τα αγοραζετε η θα τα "αγοραζετε" δικο σας θεμα :-p

Εγω προσωπικα χρησιμοποιω kaspersky internet security + αλλα 3-4 προγραμματακια

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιο «συμπαγής» λύση οι σουίτες και τα free χρειάζονται «πολλά συμπληρώματα», αλλά το Kaspersky δε σου κάνει μόνο του, χρειάζεται και αυτό τα 3-4 συμπληρωματάκια του... :lol:

Δημοσ.
Πιο «συμπαγής» λύση οι σουίτες και τα free χρειάζονται «πολλά συμπληρώματα», αλλά το Kaspersky δε σου κάνει μόνο του, χρειάζεται και αυτό τα 3-4 συμπληρωματάκια του... :lol:

Και βεβαια δεν σου φτανει 100% και το εχω βιωσει απο πρωτο χερι.

Οτι χρειαζεται συμληρωματτα ειναι ευνοητο, οπως και καθε λογισμικο προστασιας.

Δεν ξερω αν το ειδες, αλλα στο τελος ειπα πως εχω και αλλα 2-4 προγραμματα.

Εγω εχω εκτος απο κασπερσκυ malwarebytes, superantispyware, windows defender, usb disk security, sandboxie, security task manager. Αυτη τη στιγμη που σου μιλω, ο Η/Υ ειναι απολυτως καθαρος.

Αλλα και εσυ και εγω, ξερουμε πως οχι μονο το κασπερσκυ, αλλα και οποιαδηποτε πληρωμενη σουιτα ειναι πιο κομπλε απο τα υπολοιπα.

Μπορει να μην δινει 100% προστασια, αλλα ειναι σιγουρο πως ειναι καλυτερη απο standalone anti-virus.

Ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
Δεν ξερω αν το ειδες, αλλα στο τελος ειπα πως εχω και αλλα 2-4 προγραμματα.

Εμ, αυτό είδα και ήταν η αφορμή. Εκ του πονηρού ήταν το σχόλιό μου, για να καταδείξω την αντίφαση. :devil:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μια συμβουλη! αγορασα χθες ενα toshiba και εχει εγκαταστημενο το Mc Afee! να το κρατησω η να βαλω κατι αλλο,και ποιο; ευχαριστω

Δημοσ.

Καλύτερα βγάλτο. Μεγάλη εταιρεία, αλλά όχι αξιόπιστη σχετικά με άλλες. Μάλιστα πρόσφατα προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε πολλούς υπολογιστές με κάποιο update. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Έδωσε και αποζημίωση.

Πληρωμένα: Norton, kaspersky, eset.

Free: Avira, microsoft security essentials.

Ελαφριά είναι όλα, ίσως λίγο πιο βαριά τα norton&kaspersky, αλλά αφού πρόκειται για νέο pc, δεν πρόκειται να δεις αισθητή διαφορά σε αυτά που σου είπα

Δημοσ.

Καλημέρα!!! Θέλω να αγοράσω πρόγραμμα για την προστασία του laptop και έχω αποφασίσει να πάρω το nod. Mε συμβουλεύετε να επιλέξω Eset NOD32 Antivirus 4 ή Eset Smart Security 4 και γιατί; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

παιδια σασ παρακαλς βοηθστε με πεστε μου πωσ να κατεβασςω antivious

---------- Προσθήκη στις 19:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:26 ----------

να σου πω εγω εχω mcafee και ειμαι ευχαριστημενη στο laptop στον αλλον υπολ.ογιστη δεν εχω βαλει γιατι δεν ξερω

Δημοσ.
παιδια σασ παρακαλς βοηθστε με πεστε μου πωσ να κατεβασςω antivious

να σου πω εγω εχω mcafee και ειμαι ευχαριστημενη στο laptop στον αλλον υπολ.ογιστη δεν εχω βαλει γιατι δεν ξερω

Διάλεξε ένα από τα δωρεάν που συμμετέχουν εδώ στη δημοσκόπηση, πήγαινε στην ιστοσελίδα του (σχετικά links μπορείς να βρεις στο μήνυμα #1 του παρόντος θέματος) και από εκεί μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο εγκατάστασης.

Αν πάλι προτιμάς κάποιο εμπορικό antivirus, μπορείς είτε να το παραγγείλεις online από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των ίδιων των εταιρειών είτε από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα (online ή με φυσική παρουσία). Π.χ. ελληνικά καταστήματα που εμπορεύονται Η/Υ και περιφερειακά διαθέτουν συχνά και antivirus software προς πώληση.

Δημοσ.

σπασμενο NOD32 για το σπιτι. τα κανει ολα και συμφερει.. στη δουλεια εχουμε το Symantec Corporate 10 και EndPoint Protection. δεν μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος...

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδια ολα τα antivirus ειναι καλα....αλλα για να αφαιρειτε τους ιους σας προτεινο το spyware doctor

να το λινκ http://www.pctools.com/spyware-doctor/download/

*******για να το χρησιμοποιησετε πρεπει πρωτα να το δηλωσετε

Δημοσ.

δεν αλλαζω το avira εκτος αν καποιος παρει το nod32...και μου χαρισει το 2ο serial:lol:

p.s το avast ειναι καλο σε εμφανιση με τα κινουμενα εικονιδια στο tray και τα popup αλλα απο ουσια λιγα πραγματα...αλλα σε σχεση με το AVG που ''κοιμαται ορθιο στην ακροθαλλασσια'' πολυ καλυτερο

Avira<Avast<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<AVG

Δημοσ.

Mετα απο αρκετα χρονια αγορασα το norton 360.

Εχω αναθεωρησει τις αποψεις μου για το συγκεκριμενο και νομιζω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα πληρωμενα virus που κυκλοφορουν.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο flik που με τα οσα εχει γραψει στο συγκεκριμενο νημα με βοηθησε στο να διαλεξω το σωστο antivirus.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...