Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και οχι απο internet.

υπαρχει κατι τετοιο η ελπιζω τσαμπα? θελω να το κανω Install σε περιπου 13-14 pc low δυνατοτητων (Pentium 4) κυριως. Δυνατοτητα συνδεσης στο internet δεν υπαρχει οποτε θα ηθελα να μπορει να κανει update απο αρχειο που θα του πηγαινω εγω.

αν καποιον εχει κατι υπόψιν του θα του ειμαι υποχρεος

Δημοσ.

Avast ελαφρυ γρηγορο με ευκολο update και χειρισμο.... οτιδηποτε ποιο βαρυ ειναι αχρηστο αφου αν κανεις την λαθος κινηση δεν σε σωζει τιποτα

Δημοσ.
Avast ελαφρυ γρηγορο με ευκολο update και χειρισμο.... οτιδηποτε ποιο βαρυ ειναι αχρηστο αφου αν κανεις την λαθος κινηση δεν σε σωζει τιποτα

Το "βαρύ" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) θα αποτρέψει το λάθος κλικ σου, όπως και αυτό που θα προκαλέσει το λάθος κλικ σου, ακόμη κι αν το έχεις κάνει χωρίς να το καταλάβεις!

Το "βαρύ" θα σου δώσει anti-phishing προστασία στον ΙΕ ή στον firefox!

Το "βαρύ" όταν θα χρησιμοποιείς το google, θα σου εμφανίζει δίπλα από τη κάθε ιστοσελίδα ένδειξη ασφάλειας ως προς το περιεχόμενο της!

Το "βαρύ" θα κάνει εκκαθάριση άχρηστων αρχείων από τη μνήμη του υπολογιστή σου (κοινώς cc cleaning), θα κάνει εκκαθάριση μητρώου, θα ελέγξει τον υπολογιστή σου για την ανασυγκρότηση δίσκου, την οποία δεν θα κάνει μέσα σε ώρες όπως θα έκανε το λειτουργικό σου, αλλά πολύ πιο γρήγορα...

Το "ελαφρύ" απλά θα σκανάρει για ιούς και (δήθεν και καλά) για trojans, αφήνοντας απ'έξω πολύ σοβαρούς κυνδίνους!

Δημοσ.
Το "βαρύ" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) θα αποτρέψει το λάθος κλικ σου, όπως και αυτό που θα προκαλέσει το λάθος κλικ σου, ακόμη κι αν το έχεις κάνει χωρίς να το καταλάβεις!

Το "βαρύ" θα σου δώσει anti-phishing προστασία στον ΙΕ ή στον firefox!

Το "βαρύ" όταν θα χρησιμοποιείς το google, θα σου εμφανίζει δίπλα από τη κάθε ιστοσελίδα ένδειξη ασφάλειας ως προς το περιεχόμενο της!

Το "βαρύ" θα κάνει εκκαθάριση άχρηστων αρχείων από τη μνήμη του υπολογιστή σου (κοινώς cc cleaning), θα κάνει εκκαθάριση μητρώου, θα ελέγξει τον υπολογιστή σου για την ανασυγκρότηση δίσκου, την οποία δεν θα κάνει μέσα σε ώρες όπως θα έκανε το λειτουργικό σου, αλλά πολύ πιο γρήγορα...

Το "ελαφρύ" απλά θα σκανάρει για ιούς και (δήθεν και καλά) για trojans, αφήνοντας απ'έξω πολύ σοβαρούς κυνδίνους!

Όπως τα λες είναι. Αλλά υπάρχουν χρήστες (καλή ώρα) που δε θέλουν (και απενεργοποιούν) όλα αυτά που αναφέρεις.

Δημοσ.

Μετά από χρόνια nod32 το γύρισα σε AVG .Απολύτως ευχαριστημένος . Είχα δοκιμάσει και bitdefender αλλά για κάποιο λόγο που δε θυμάμαι δε μου είχε αρέσει .

Το avast το έχω συνδέσει με τα πρώτα χρόνια χρήσης υπολογιστή , που ως νέος είχα πολλά προβλήματα και από εκεί και πέρα μόνο στο άκουσμα μου κάνει κάτι πολύ υποδεέστερο αν και τα πράματα σήμερα για αυτό πρέπει να είναι πολύ καλύτερα .

Δημοσ.

εγω ρε παιδια χρησιμοποιουσα μια ζωη (που λεει ο λογος ) το eset nod 32 και ημουν πολυ ευχαριστημενος.παναλαφρο και αοτελεσματικο. μεχρι χτες ομως που βρηκε εναν υιο στον εξωτερικο μου , τον πεταει καραντινα κ μου ζηταει restart για να ολοκληρωθει η διαδικασια. κανω , και με την εναρξη μου τον ξαναματα βρισκει και δε μπορει να το σβησει. Εβαλλα λοιπον avast και οχι μονο δεν βρισκει τον υιο αυτο , αλλα μου εχει βρει 4 αλλουσ που το eset δε βρηκε ποτε...Τωρα εγω τι να πω λοιπον? και κυριως τι να κανω και ποιο να εμπιστευτω...?

---------- Προσθήκη στις 02:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:39 ----------

εγω ρε παιδια χρησιμοποιουσα μια ζωη (που λεει ο λογος ) το eset nod 32 και ημουν πολυ ευχαριστημενος.παναλαφρο και αοτελεσματικο. μεχρι χτες ομως που βρηκε εναν υιο στον εξωτερικο μου , τον πεταει καραντινα κ μου ζηταει restart για να ολοκληρωθει η διαδικασια. κανω , και με την εναρξη μου τον ξαναματα βρισκει και δε μπορει να το σβησει. Εβαλλα λοιπον avast και οχι μονο δεν βρισκει τον υιο αυτο , αλλα μου εχει βρει 4 αλλουσ που το eset δε βρηκε ποτε...Τωρα εγω τι να πω λοιπον? και κυριως τι να κανω και ποιο να εμπιστευτω...?

ΛΑΘΟΣ. avg εβαλα...

Δημοσ.

Μήπως είχε όντως ιό τον οποίο το eset τον έβρισκε αλλά δεν μπορούσε να καθαρίσει (δεν ήταν ποτέ πολύ καλό σε αυτόν τον τομέα) και τα 4 που βρήκε το avg είναι μη κακόβουλα αρχεία;

Ακόμα και είναι κακόβουλα, δεν σημαίνει πως είναι καλύτερο το avg, καθώς αν και αυ΄το το χρησιμοποιείς 2-3 χρόνια και μετά αλλάξεις, κατι πραγματάκια θα βρει και το νέο av όποιο και να είναι

Δημοσ.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ξέρει από pc και δεν χρησιμοποιεί Kaspersky Internet Security. Μακράν ο καλύτερος σε όλους τους τομείς.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που ξέρει από pc και δεν χρησιμοποιεί Kaspersky Internet Security. Μακράν ο καλύτερος σε όλους τους τομείς.

αμα βαλλω εγω Kaspersky Internet Security δε θα ενοιγει καν ο υπολογιστης μου ! ειναι αρχαιος και δε το σηκωνει με τιποτα

Δημοσ.

Το AV-Comparatives έβγαλε το νέο του On-demand test (Φεβρουάριος 2010), στο οποίο συμμετείχαν τα:

avast! Free Antivirus 5.0.396

AVG Anti-Virus 9.0.733

AVIRA AntiVir Premium 9.0.0.457

BitDefender Anti-Virus 13.0.19.347

eScan Anti-Virus 10.0.1058.644

ESET NOD32 Antivirus 4.0.474.0

F-Secure Anti-virus 10.12.108

G DATA AntiVirus 20.2.4.1

K7 TotalSecurity 10.0.0025

Kaspersky Anti-Virus 9.0.0.736 (a.B)

Kingsoft AntiVirus 2010.2.10.1

McAfee AntiVirus Plus 14.0.306

Microsoft Security Essentials 1.0.1611.0

Norman Antivirus & Anti-Spyware 7.30

Panda Antivirus Pro 9.01.00

PC Tools Spyware Doctor with Antivirus 7.0.0.514

Sophos Anti-Virus 9.0.3

Symantec Norton Anti-Virus 17.5.0.127

Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 17.50.1366.0

Trustport Antivirus 5.0.0.4087

Οι πρώτες τριάδες για τους επιμέρους τομείς που εξετάστηκαν είχαν ως εξής:

Ποσοστά επιτυχούς ανίχνευσης:

1. G DATA (99.6%)

2. AVIRA (99.3%)

3. Panda (99.2%)

Ψευδώς αληθή δείγματα:

1. eScan (1 δείγμα)

2. F-Secure (2 δείγματα)

3. BitDefender, Microsoft, ESET (3 δείγματα)

Ταχύτητα ανίχνευσης (σε Megabytes/sec):

1. Symantec (18.6 MB/s)

2. AVIRA (17.7 MB/s)

3. Panda (17.1 MB/s)

PDF με τα πλήρη αποτελέσματα εδώ: http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests'>http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests

PDF με αναλυτική επεξήγηση της μεθοδολογίας που ακολουθεί το AC-Comparatives στα test του εδώ: http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...