Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό μπορούμε να το αγοράσουμε κανονικά και να το χρησιμοποιήσουμε σε όποιον υπολογιστή θέλουμε ?

Απ τη στιγμή που λέει "1 USER" δε νομίζω να επιτρέπονται οι πολλαπλές/παράλληλες εγκαταστάσεις.

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eset NOD32. εδω και 1.5 χρονο δε με εχει προδωσει. παλιοτερα χρησιμοποιουσα το Panda, αργοτερα το Kaspersky και τελευταια το NOD32!

Δημοσ.
Απ τη στιγμή που λέει "1 USER" δε νομίζω να επιτρέπονται οι πολλαπλές/παράλληλες εγκαταστάσεις.

ναι εννοώ να το αγοράσω για το δικό μου υπολογιστή. Επειδή λέει ΟΕΜ με παρεξένεψε :o

Δημοσ.

Οπότε ΟΕΜ antivirus κλπ δεν έχουν καμοία διαφορά με τα retail ;) Αλλωστε μας ενδιαφέρει η ενεργοποίηση με γνήσιο κλειδί και όχι η συσκευασία κτλ. Συμφέρει το Bitdefender 2010 στα 9.90 απο eshop?

Δημοσ.
Οπότε ΟΕΜ antivirus κλπ δεν έχουν καμοία διαφορά με τα retail ;) Αλλωστε μας ενδιαφέρει η ενεργοποίηση με γνήσιο κλειδί και όχι η συσκευασία κτλ. Συμφέρει το Bitdefender 2010 στα 9.90 απο eshop?

Αν το e-shop είναι σοβαρό μαγαζί δεν θα το πουλήσει ποτέ σκέτο το συγκεκριμένο προϊόν, τα oem πάνε πάντα μαζί με αγορά PC.

Δημοσ.

τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχω εγκαταστηση σε 2 μηχανηματα το νεο avast και δουλευει πολυ καλα και απροβληματιστα.

το καλο ειναι ομως οτι βλεπει αρκετα πραγματα που δεν βλεπαν αλλα.

πχ ειχα σε folder microsoft office 2003 το οποιο το εχει βρει μεσα απο σχολη και μολις κουμποσα το δισκο στο pc το επιασε αμεσος.

δεν ξερω εαν ειναι fake αλλα μου αρεσε το οτι βλεπει...

επισης σε ενημερωνη πολλες φορες για ιστοσελιδες ....

Δημοσ.

Ναι αρκετα καλο φαινεται το καινουργιο avast...

Μεχρι και λειτουργια για gaming mode εχει,πραγμα που δεν το βρισκεις ευκολα σε δωρεαν antivirus...Και με πολυ καλυτερο γραφικο περιβαλλον απο αυτο της προηγουμενης εκδοσης..καιρος ηταν να αλλαξει..

Δημοσ.

το avast home το καινουριο δεν ειναι πια 1 χρονο free ?

το εγκατεστησα και μου λεει οτι ειναι free gia 1 μηνα !!!

Δημοσ.

Μέσα απο το πρόγραμμα κάνε registration για να είναι για 1 χρόνο. Registration χρειαζόταν και η 4.8 έκδοση για να είναι για ένα χρόνο και μετά ξαναήθελε register

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

AntiVir 10: το Μάρτιο η νέα έκδοση

Στις 23 Μαρτίου 2010 θα εμφανιστεί η νέα έκδοση του AntiVir Professional. Σε αυτή την έκδοση, την 10, ο κατασκευαστής έχει προσθέσει τη βασισμένη στη συμπεριφορά τεχνολογία ανίχνευσης ProActiv. Επιπλέον κι ένα νέο περιβάλλον εργασίας όπως και μια βελτιωμένη προστασία των παιδιών.

Το ΑntiVir ProActiv παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο το σύστημα, ώστε να αναγνωρίσει και να αντιμετωπίσει τις όποιες επιθέσεις τη στιγμή που λαμβάνουν χώρα. Και αυτό επιτυγχάνεται, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μέσω αισθητήρων που παρακολουθούν σε μόνιμη βάση το σύστημα. Η δωρεάν έκδοση του προγράμματος, ήτοι το AntiVir Personal, δεν θα διαθέτει το ProActiv.

Ακόμα η νέα έκδοση θα αναγνωρίζει τις ζημιές που προκλήθηκαν στο σύστημα από τη δράση ενός ιού ή ενός malware και θα επιχειρεί να τις επιδιορθώσει. Στα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 10 περιλαμβάνεται και το ενσωματωμένο Desktop Firewall, το οποίο παρακολουθεί τη εισερχόμενη και εξερχόμενη δικτυακή κίνηση. Το Firewall αποτελεί εδώ και καιρό συστατικό μέρος του Avira Premium Security Suite

Δημοσ.
[...] ο κατασκευαστής έχει προσθέσει τη βασισμένη στη συμπεριφορά τεχνολογία ανίχνευσης ProActiv[...]

Μόνο εμένα μου θύμισε αυτό; :P

Δημοσ.

Οχι φαντάζομαι στους μισούς....

Καλά, είχε ένα κάρο false positives, ελπίζω τώρα να μην χτυπάει σε όποιο καθαρό πρόγραμμα πάει να κάνει μια μικροαλλαγή στο σύστημα.

Ποτέ μου δεν κατάφερα να το συμπαθήσω αυτό το πρόγραμμα...Και πάει και βάζει άθλια ονόματα.

Παραμένει καλή ελαφριά free λύση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...