Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποια έκδοση της μηχανής avast έχει το bitdefender. Επίσης δεν ξέρω αν διαθέτει και τα heuristics του ή/και τις αλγοριθμικές μεθόδους που είχε στην 4 έκδοση το avast.

Τέλος, και σίγουρα, το bitdefender δεν έχει τα web shiled και network shield, τα οποία μπλοκάρουν απο την αρχή τα urls και δεν φορτώνουν καν. Αυτό σε real time tests μετράει πάρα πολύ. Έτσι βγήκε η διαφορά. Στα ondemand tests που μόνο μετράει η μηχανή σκαναρίσματος, εκεί πάντα το gdata ήταν πιο ψηλά.

@RoDiTis: Συνήθως τα IS περιλαμβάνουν antivirus+ (επειπλέον) firewall, antispam. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δες εδώ τις διαφορές:

compare products

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πριν μερικες εβγαλα το Κ και ειπα να δοκιμασω το BitDefender, του δινουν καλες κριτικες.

Οχι οτι ειχα καποιο προβλημα με το Κ αλλα μου φανηκε δυσκολο στην λειτουργια του. Μεχρι στιγμης το BD μπορω να πω οτι με εντυπωσιαζει.... ελαφρυ για το συστημα και μου μπλοκαρε 2 τrοjan. Eιναι πολυ ευκολο στην χρηση του. Οταν μου τελειωσει το φρι τραιαλ τοτε σκεφτομαι να χρησιμοποιησω και το Νορτον, πριν καταληξω σε αγορα

Δημοσ.

εγω εχω το bitdefender εδω και 3 χρονια και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος, οσο αναφορα την υποστηριξη ειναι πραγματικα πολυ καλη μια φορα που χρειαστικα βοηθεια μου απαντησαν μεσα στην ιδια μερα, ωστοσο οφειλω να πω οτι δεν εχω χρησιμοποιηση ποτε κανενα αλλο antivirus (περα απο το avast free).

Γνωμη μου ειναι να μην κοιτατε τα antivirus reviews απο τα διαφορα sites γιατι τα περνουν κανονικα,για μενα οταν ενα antivirus ειναι μεσα στο τοπ 10(top 5 ακομα καλυτερα) τοτε προκειται για αξιοπιστο. Τωρα οταν καποιο συγκεκριμενο μενει μεσα στις θεσεις αυτες για σερι χρονιες τοτε φαινεται και το υποβαθρο της εταιριας.

Tωρα οσο αναφορα το αν ειναι ελαφρυ η οχι ,αφηστε με να το γνωριζω καλυτερα μιας και με p4 3,6 με windows 7 ποτε δεν καταλαβα να επιβαρυνει το συστημα πραγματικα ηταν σαν να μην εχω antivirus

Y.Γ εχω παρατηρησει οτι το η εκδοση του bitdefender internet security 2010 εχει ορισμενα bugs οσο αναφορα τον τροπο λειτουργια του interface (και ΟΧΙ ως προς to monitoring)

δλδ κανεις scan τον σκληρο και μετα οκ μολις πας να ανοιξεις ξανα το pc σου λεει οτι δεν εχεις κανει scan για χ μερες (ενω μολις ειχα κανει),για να τ ο λυσω το prob επρεπε να κανω uninstall και re-install το εκανε παλι αλλη μια φορα,τωρα ειναι οκ εδω και καιρο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι....Μόνο το internet security.

Επι τη ευκαιρία να πω ότι όπου να ναι βγαίνει το kaspersky pure (έτσι λέγεται αν θυμάμαι καλά) που είναι αντίστοιχο πρόγραμμα του norton 360.

Δημοσ.

να κανω και εγω μια ερωτηση

στο γραφειο μου εχουμε μεγαλο θεμα με στικακι μολυσμεναμε οτι μα...και φανταζεστε

τι να επιλεξουμε?

σκεφτομασταν να προβουμε σε αγορα 3 License απο Νοd32 που εχει προσφορα αυτες τις μερες....συμφερει ή θα μας σκισουν οι συνδρομες μετα??

σας ευχαριστω πολυ

υγ εχω το antivir εχω δουλεψει και avast αλλα στα στικακια δεν μου βρισκουν τιποτα ρε γαμωτο....

καλα και ελαφρια ειναι αλλα να κανουν και δουλεια

Δημοσ.

ψηνομαι να αγορασω ενα καλο αντιικο για το pc μου.πρωην κατοχος kis μπυχτισα με τα κλειδια αλλα επισης ακουσα οτι το eset ειναι πιο ελαφρυ.απο την αλλη ακουσα οτι δεν ειναι αποτελεσματικο απεναντι σε αρχεια συστηματος κατι τετοιο.τι απτα 2 να αγορασω υπενθυμιζω οτι θα μπει σε low end pc

Δημοσ.

Δοκίμασε kis 2010 και μετά το eset. Δες αν το ένα είναι πιο ελαφρύ απο το άλλο.

Τώρα πόσο low end είναι δεν ξέρω, αλλά στον δικό μου 3+ χρόνων laptop δεν είχε διαφορά. Και απο τα δύο αυτά IS το kaspersky μαλλον είναι καλύτερο. Αλλά αν προσέχεις δεν θα δεις διαφορές

Δημοσ.

μετα απο 30 μερες free (BitDefender), αποφασισα σημερα να το αγορασω.... Εμεινα υπερ-ευχαριστημενος!!! και η τιμη του πολυ καλη αν συγκρινεις με κατι αλλα.

Δημοσ.

το καλυτερο antivirus ειναι η δικη μας συμπεριφορα στο διαδυκτυο.αν ανοιγουμε οτι συννημενο εχουν τα ΜΑΙΛ μας τοτε κλαφτα χαραλαμπε....εγω εχω avast και counter spy αυτη τη στιγμη

Δημοσ.
το καλυτερο antivirus ειναι η δικη μας συμπεριφορα στο διαδυκτυο.αν ανοιγουμε οτι συννημενο εχουν τα ΜΑΙΛ μας τοτε κλαφτα χαραλαμπε....εγω εχω avast και counter spy αυτη τη στιγμη

Συμφωνώ.

Εγώ Nod32

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...