Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι....ή το setup file καμιά φορά κάνει και uninstall

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου:-D:-D

Και εσενα alexpeykh:-)

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από δωρεάν, (γιατί δε νομίζω πολλοί να τα "πληρώνετε" τα antivirus) το security essentials φαίνεται αρκετά τίμιο...

Από πληρωμένα, αν έμπαινα στη διαδικασία ποτέ, μάλλον kaspersky, αν και το norton 360 είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τις μπουρούχες του παρελθόντος...

Δημοσ.

Παιδια, ας πουμε πως εχουμε εναν συγγενη καπου εκτος πολης.

Και πες αυτος ο συγγενης πηρε ενα Antivirus για μας..

καλη ωρα Karspensky..

αν κανω download το καρσπενσκι απο το site του

απλα σαν 30 days trial

εχει καπου μεσα το προγραμμα να βαλω το serial η κατι τετοιο ωστε να

ενεργοποιηθει?

και απλα θελει να βαλω το serial και ιντερνετ για να δουλευει πληρως??

(τζαμπα τα 50 ευρο δυλαδη για ενα serial)

ετσι παει?

Σας ευχαριστω

• Members
Δημοσ.

Παιδιά, όσοι χρησιμοποιείτε Kaspersky ρίχτε μια ματιά σε αυτό: http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/12/11/free-kaspersky-security-suite-cbe-win7-internet-security-2010-for-all-windows-7-users/

δωρεάν για τους χρήστες Windows 7 - περιγράφει και τη διαδικασία για να το αποκτήσετε.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και γενικότερα αν λειτουργεί, γιατί δεν το χρησιμοποιώ, οπότε δεν μπορώ να πω εντυπώσεις...

Δημοσ.

Παιδιά έχω το KIS7, να το αλλάξω με καινούρια έκδοση, πάλιωσε ή κάνει καλά την δουλειά του και να το αφήσω. (Θα προτιμούσα να απαντήσετε το 2ο γιατί το έχω συνηθίσει..., επίσης μήπως αν βάλω καινούρια θα είναι πολύ βαρύτερα?)

Δημοσ.

Βάλε την 2010 είναι μακράν η καλύτερη που έχουν βγάλει. Απο την 2009 άρχισε να γίνεται ελαφρύ το kaspersky και τώρα με την 2010 πλέον νομίζω πως για τον μέσο όρο των pc δεν αξίζει να λες οτι το kaspersky είναι βαρύ. Άλλα παραμένουν βαριά, το kaspersky νομίζω πως απλά κουβαλάει τη ρετσινιά

Δημοσ.

To G DATA 2009 το έχει δοκιμάσει τελικά κανένας? Έπιασα κάτι malware τελευταία και έχω σπαστεί άγρια, θέλω κάτι πιο δυνατό!

Δημοσ.

παιδια, πριν μερικες εγκατεστησα τον kespersky 2010 (30 μερες δωρεαν) στα 7 μου... το ερωτημα μου ειναι... τους ιους τους καταστρεφει μονο του? γιατι δεν μπορω να βρω τιποτα σχετικο ωστε να τους διαγραφω μονος μου.... ευχαριστω

Δημοσ.

Settings->protection (πρώτη επιλογή πάνω πάνω) και εκεί έχει στο interactive protection επιλογές για το αν θα λαμβάνει αποφάσεις μόνο του. Όπως προτιμάς το επιλεγεις ή όχι.

Επίσης δείτε και αυτό, πάρα πολύ ενδιαφέρον real time protection test με όλα τα features των προγραμμάτων ενεργοποιημένα:

Whole product dynamic test

Ενισχύει την τρέχουσα άποψή μου: για internet security προτιμώ το kaspersky και για antivirus το norton ή το kaspersky παλι.

MSE, avira και avast πολύ καλά τα πήγαν επίσης.

Το τεστ είχε λίγα δείγματα, απο 2010 θα είναι πιο μεγάλο. Ένα παρόμοι διεξάχθηκε και απο το av-test.org για 0day malware σε real time πάλι:

http://blogs.pcmag.com/securitywatch/2009/12/av-testorg_releases_real-world.php

Και εκεί norton και kaspersky (και pc tools που δεν μου αρέσει καθόλου όμως) βγήκαν πρώτοι

Δημοσ.

φιλαρακι θενκς!!! κατι αλλο που θελω να σας ρωτησω..... εχω το internet secutiry... αλλο ειναι αυτο και αλλο το anti-virus? δεν κανουν το ιδιο πραγμα?

Δημοσ.

To internet security είναι η σουίτα που περιλαμβάνει το antivirus και άλλα καλούδια όπως firewall ή antimalware κτλ.

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω που μου φαίνεται ύποπτο. Πως γίνεται το G-DATA που υποτίθεται ότι έχει μηχανή από avast και bitdefender να σημειώνει χαμηλότερο σκορ από το πρώτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...