Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλώνω ερωτευμένος με την ομπρελίτσα.

Έβαλα το free edition αλλά είχα και εγώ πρόβλημα με το update (από τότε που έβαλα τα win 7 δε ξέρω αν παίζει κανένα θεματάκι με αυτό), ούτε manual ούτε τίποτα. Μετά έβαλα σπασμένο το premium και όλα οκ. Δε ξέρω γιατί αλλά νιώθω τύψεις που το έχω, μακάρι να δούλευε το free.

Σχετικά με το ενοχλητικό pop up μπορείς να το μπλοκάρεις.

Πείτε ρε κανένα καλό δωρεάν. Ακούς εκεί nod με διαφορά. Έλεος. =ρ

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μπλόκαρα αλλά δεν έπιασε... Πάντως να πω για το Comodo Antivirus που έβαλα ότι με εντυπωσίασε η μεγάλη συχνότητα ενημέρωσης, ανά λίγες ώρες καθημερινά.

Δημοσ.

Γιατι δεν έπιασε, τι λειτουργικό έχεις? Εγώ σε vista ή όπου αλλού υπάρχει καρτέλα "ασφάλεια" στο μενού του δεξί κλικ, πηγαίνω "Για προχωρημένους" αντι να κανω αμεσως επεξεργασία, και μετά εκεί στο system κανω "αλλαγή δικαιωμάτων". Εκεί κανω deny το αλλαγή φακέλου/εκτέσελη αρχείου.

Επίσης αυτό μ τα συχνά updates σε διαφορα προγράμματα δεν λεει και παρα πολλά. Γιατι σπουδαιότερο ρόλο δεν παιζει το χρονικό διαστημα που μεσολαβεί απο την εταιρεία ως τον χρήστη για τα definitions, αλλά ποσο γρήγορα προσθετει τα definitions η ίδια εταιρεία για εναν ιό που κυκλοφορεί. Επι παραδείγματι, αν ενας ιός κυκλοφορήσει σήμερα, και το comodo το αναλύσει μετά απο δυο μερες, και απο τοτε κανοντας update καθε 2 ωρες πχ παλι μεθαυριο θα το παρω. Αν ομως το kaspersky πχ το αναλυσει σήμερα, και παρόλα αυτά το παρω μετα απο 8-10 ώρες, θα ειναι καλύτερα..

Δημοσ.

παιδια να κανω 1 ερωτηση γτ ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα...........ποια ειναι ι διαφορα μεταξυ internet security ......k antivirus????

Δημοσ.

επειδη εχω μια ταση να μην κολαω σε ενα ,κανω δοκιμες δηλαδη,το kaspersky ειναι απο τα καλυτερα αυτη τη στιγμη .

Δημοσ.
παιδια να κανω 1 ερωτηση γτ ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα...........ποια ειναι ι διαφορα μεταξυ internet security ......k antivirus????

Το internet security θα περιλαμβάνει firewall, antispam, ϊσως κανενα parental control. Το antivirus συνηθως ειναι μονο antispyware-antivirus (παντα ειναι και antispyware). Αυτό σε γενικές γραμμές. Δεν καμιά φορά και χωρίς ένα προγραμμα να ονομαζεται internet security, περιλαμβάνει antispam ή ακόμα και firewall.

Γνώμη μου πως καλυτερο suite τωρα ειναι το kaspersky και το norton. Αν και προτιμώ kaspersky, λογω αξιοπιστίας και σταθεροτητας τοσα χρονια.

Δημοσ.

Που το ξέρεις? Μπορεί να έχεις χίλια δυο πράγματα! Και καλά όσο τον είχα και εγώ για δουλειά δεν έγινε τίποτα κάνεις ένα format αν δίνεις σε υπολογιστή χωρίς προστασία κωδικούς πιστωτικών για αγορές κτλ ή βάζεις κωδικούς για servers κτλ δεν υπάρχει άλλη λύση για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων

Δημοσ.

Από άποψη ταχύτητας ποιο είναι πιο ελαφρύ?

Kaspesrky Antivirus VS Eset Antivirus ?

Μιλάω πάντα για τις τελευταίες εκδόσεις..

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ Avira για free antivirus (έχει ένα θεματάκι τελευταίως με τους update servers, αλλά αν δω ότι αδυνατεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να κατεβάσει updates, κατεβάζω μόνος μου τοπικά στο PC τα ενημερωμένα definitions και του κάνω manual update).

Και για free firewall, από Vista και μετά (τώρα είμαι με 7 Pro) το ενσωματωμένο των Windows πλέον, έχει ωριμάσει πάρα πολύ και προκαλεί τα λιγότερα προβλήματα σε 3rd party programs...

Δημοσ.

Εχω το avira εδω και παρα πολυ καιρο, αλλα φοβαμαι μηπως οφειλεται σε καποιες μπλε οθονες που μου βγαζει με σφαλμα " Invalid Process Attach Attempt ". Γνωριζει κανεις κατι; Μηπως να αλλαξω antivirus;

Δημοσ.
Εχω το avira εδω και παρα πολυ καιρο, αλλα φοβαμαι μηπως οφειλεται σε καποιες μπλε οθονες που μου βγαζει με σφαλμα " Invalid Process Attach Attempt ". Γνωριζει κανεις κατι; Μηπως να αλλαξω antivirus;

Θα μπορούσε να έχει κάποια βάση αυτό αν και άλλοι χρήστες τού προγράμματος είχαν την ίδια εμπειρία.Αλλά απ' όσο ξέω μιά και το χρησιμοποιώ κι εγώ σε ένα υπολογιστή δεν μού έχει δημιουργήσει πρόβλημα.Ψάξε μία μία τις διεργασίες και τα services μήπως βγάλεις άκρη.Πρώτη κίνηση σε μπλε οθόνες είναι να κάνεις καθαρισμό ορφανών ή σπασμένων εγγραφών στο μητρώο με κάποιο σχετικό πρόγραμμα.Εγώ χρησιμοποιώ το WINASO REGISTRY OPTIMIZER χρόνια τώρα και ευτυχώς όλα βαίνουν καλώς.

Δημοσ.

Παιδια, πιο θεωρειτε καλλιτερο απο τα δυο antivirus??? To avast i to mcaffe???Βεβεα το α ειναι και δωρεαν και τοχω χρησιμοποιησει στο παρελθον και ειναι ενταξει,, αλλα το β δεν το ξερω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...