Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 2 χρονια που ειχα το Nod32, εβαλα το Avira και πραγματικα εκανε party με τα εδεσματα και το τραπεζι που του ειχε στρωσει το Nod!!! Τελικα αυτο το nod οντως ελαφρυ, δεν σε ενοχλει σχεδον ποτε αλλα τελικα μαλλον σπανια ενοχλει και κανενα αλλον...

Ηθελα να ρωτησω οσους χρησιμοποιουν το avira, πως καλυπτονται για τον ελεγχο των e-mail ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το Microsoft Security Essentials βγήκε final μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:http://www.microsoft.com/Security_essentials/ όσοι φυσικά το έχετε beta κάντε το upgrade μέσα από το πρόγραμμα!

Εχω ακουσει οτι αν δεν εχεις γνησια windows στελνει πληρωφοριες στην microsfot το εν λογο AV. Αν κ κατοχως γνησιων windows κατι τετοιο δεν μ αρεσει σαν ιδεα καθολου!!!

(Βεβαια εχει κ σπασμενα windows με σπασμενο WGA)

τι εχετε ακουσει?

Επισεις εγω εχω το AVG δοκιμασα το καινουριο BITDEFENDER (κ αυτο γιατι βρηκα με το Online scan του) αρκετα trojan σε παλοιο folder. κ μ φανικε λες κ λυγισε το PC!!!

υπαρχει καποιο συγριτικο καταναλωσης πορων?

Με ενδιαφερει η αγωρα ενως απο τα παρακατω.. αλλα δεν ξερω την καταναλωση π εχουν απο πορους)

F-Secure 2009 , Kaspersky 2010 , BitDefender 2010 , AVG 8.5

Δημοσ.

Απο αυτά όλα βαριά είναι εκτός του avg. Αν είσαι για ένα απο αυτά, φύγε για kaspersky. Σίγουρα το καλύτερο αναμεσα αυτών, και νομίζω και πιο ελαφρύ (πλην του avg).

Δημοσ.

Τελευταία το personal κάνει παρα πολλά προβλήματα με το update. Επειδή καθε λίγο καιρό το δοκιμάζω, τις μισές φορές αναγκάζομαι να κανω manual update. Απελπιστικό.... Μου φαίνεται πως σπωχνουν για αγορά premium

Δημοσ.

Εγώ πάντως για το λόγο αυτό (αδυναμία αυτόματου update) και εξαιτίας του ενοχλητικότατου pop-up μηνύματος, απεγκατέστησα το Avira και πλέον δοκιμάζω το Comodo Antivirus.

• Members
Δημοσ.
Εγώ πάντως για το λόγο αυτό (αδυναμία αυτόματου update) και εξαιτίας του ενοχλητικότατου pop-up μηνύματος, απεγκατέστησα το Avira και πλέον δοκιμάζω το Comodo Antivirus.

Μια παρατήρηση για το Comodo, μιας και από ότι καταλαβαίνω το βάζεις για πρώτη φορά: αν δεις ότι οι ειδοποιήσεις του προγράμματος είναι πολύ συχνές και σε ενοχλούν, ρύθμισε το "Defence+ Security level" και το "Firewall Security level" (αν χρησιμοποιήσεις και το Firewall) στο "Training mode" (οι επιλογές βρίσκονται με δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος - για τους πολύ ανασφαλείς, έχει και "Paranoid mode" :lol:).

(όταν το εγκαθιστώ σε άλλα pc εκτός από το δικό μου, έτσι το ρυθμίζω για να μην τους ζαλίζουν τα συχνά popups).

Δημοσ.

Κι εγώ είχα πρόβλημα με το update στο antivir personal. Δεν έκανε με τίποτα. Έβαλα clamwin πλέον (αν και απ'όσο ξέρω δεν έχει live προστασία).

Δημοσ.
Μια παρατήρηση για το Comodo, μιας και από ότι καταλαβαίνω το βάζεις για πρώτη φορά: αν δεις ότι οι ειδοποιήσεις του προγράμματος είναι πολύ συχνές και σε ενοχλούν, ρύθμισε το "Defence+ Security level" και το "Firewall Security level" (αν χρησιμοποιήσεις και το Firewall) στο "Training mode" (οι επιλογές βρίσκονται με δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος - για τους πολύ ανασφαλείς, έχει και "Paranoid mode" :lol:).

(όταν το εγκαθιστώ σε άλλα pc εκτός από το δικό μου, έτσι το ρυθμίζω για να μην τους ζαλίζουν τα συχνά popups).

Μην ανησυχείς, χρησιμοποιώ το Comodo Firewall αρκετό καιρό και έχω μάθει τα... χούγια του. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. :-)

Δημοσ.
ούτε manual ούτε auto update.none of them:mad:

manual γιατί όχι?Από εδώ το κατέβασες να φανταστώ :http://www.avira.com/en/support/vdf_update.html

Δημοσ.
Μετα απο 2 χρονια που ειχα το Nod32, εβαλα το Avira και πραγματικα εκανε party με τα εδεσματα και το τραπεζι που του ειχε στρωσει το Nod!!! Τελικα αυτο το nod οντως ελαφρυ, δεν σε ενοχλει σχεδον ποτε αλλα τελικα μαλλον σπανια ενοχλει και κανενα αλλον...

Ηθελα να ρωτησω οσους χρησιμοποιουν το avira, πως καλυπτονται για τον ελεγχο των e-mail ;

Για να συμβεί αυτό που λες (να κάνει party το avira) δύο πιθανότητες υπάρχουν:

ή χρησιμοποιούσες σπασμένο nod ή χρησιμοποιούσες γνήσιο, αλλά με τα advanced heuristics απενεργοποιημένα (default).

Όσον αφορά το έλεγχο των e-mail από το avira personal, τα ελέγχει κατά το άνοιγμα των συνημμένων. Εναλλακτικά μπορείς να αποθηκεύσεις τα συνημμένα στο δίσκο και έλεγχο με δεξί κλικ.

Δημοσ.

Εγώ την τελευταία εβδομάδα αναθεώρησα ριζικά την άποψή μου για τα προϊόντα της Symantec. Είχα μείνει κολλημένος στο γνωστό "Το Norton γονατίζει μηχανήματα" κλπ. Τρέχω Windows 7 Professional x64, και είχα δοκιμάσει πιο πριν Bitdefender και Kaspersky(Full Suites). Βλέποντας μετά από πολύ καιρό κάποια συγκριτικά, έβλεπα το Norton πάνω από όλα αυτά, τα οποία χρησιμοποιούσα τα τελευταία 2-3 χρόνια,(Ποσοστά ανίχνευσης, ικανότητα αφαίρεσης malware etc...) και το δοκίμασα( Norton Internet Security Suite 2010). Είναι ελαφρύτερο και από τα 2 προηγούμενα που είχα, και κάνει updates σχεδον κάθε 15 λεπτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος προς το παρόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...