Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/6/09 - 28/10/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψηφίστε το πρόγραμμα antivirus που προτιμάτε για τον προσωπικό υπολογιστή σας!

• Επιτρέπεται μία επιλογή
  • Η επιλογή σας είναι φανερή στα άλλα μέλη
  • Η δυνατότητα ψήφου θα κλειδώσει μετά την παρέλευση 4 περίπου μηνών, δηλαδή στις 28/10/2009
  • Τα έξι πρώτα διατίθενται τόσο σε δωρεάν όσο και σε εμπορική παραλλαγή (εκτός των ClamAV/ClamWin που είναι μόνο δωρεάν και ανοικτού κώδικα). Αν προτιμάτε κάποιο απ' αυτά, μπορείτε να το ψηφίσετε διευκρινίζοντας με μήνυμα ότι χρησιμοποιείτε την εμπορική έκδοση
  • Αν προτιμάτε κάποια σουίτα «πλήρους προστασίας» που προσφέρει επιπλέον λειτουργίες όπως π.χ. firewall/antimalware, μπορείτε να ψηφίσετε το αντίστοιχο antivirus της εταιρείας αν υπάρχει, αλλιώς την επιλογή «Άλλο» και να διευκρινίσετε με μήνυμά σας ποιο

Λίστα επιλογών και αντίστοιχοι υπερσύνδεσμοι

Και με δωρεάν έκδοση:

avast!

AVG Anti-Virus

Avira AntiVir

BitDefender

ClamAV / ClamWin

Comodo Internet Security

Μόνο εμπορική έκδοση:

F-Secure Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus

McAfee VirusScan Plus

ESET NOD32 Antivirus

Norton AntiVirus

Panda Antivirus Pro

Λοιπές επιλογές:

Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)

Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Παλαιότερες δημοσκοπήσεις

Παρακαλώ αν εντοπίσετε μη λειτουργικά links, να τα επισημάνετε για να διορθωθούν στο παρόν μήνυμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας!

.

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Μετά από μερικούς μήνες χρήσης του Comodo Internet Security σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές, μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και θα του ξαναδώσω την ψήφο μου :)

Δημοσ.

kaspersky αν και τώρα τελευταία μου έχει σπάσει τα νεύρα..κολλάει πολύ και πολλά και σκέφτομαι γενικά να καταργήσω το AV και να κάνω κανένα σκάν που και που..

Πολύ σπάνια έχω κρούσμα ειδικά στα vista x64 που είμαι τώρα..

Δημοσ.

Kaspersky εδω και πολλα χρονια αν και τωρα τελευταια κανει νερακια.. ειδικα σε κατι nero και παρομοια..

Δημοσ.

Πριν κάποιους μήνες έβαλα πρώτη φορά γνήσιο anti-virus, συγκεκριμένα το Kaspersky Internet Security 2009, το οποίο αντικατέστησε το λατρεμένο avast!

Ε λοιπόν δεν έχω δει καμία διαφορά. Κανένα κίνδυνο δεν διέτρεχα πριν, κανένα και τώρα. Δεν μπορώ να πω ότι το Kasp μου επιβαρύνει το σύστημα (2,4GHz / 4GB) οπότε το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι απλά έχω γνήσιο antivirus ..

Δημοσ.
To ΝΟD32 γιατι τοση υποτιμηση ρε παιδια?

Προσωπικά το θεωρώ ένα απ τα χειρότερα μαζί με το avast. Έχω κολλήσει ιους και με τα δύο. Ενώ με το antivir δεν περνάει τίποτα.

Δημοσ.

Το ότι κόλλησες με αυτά τα δύο δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλά. Κι άλλοι έχουν κολλήσει με avira. Το nod32 έχω παρατηρήσει οτι βελτιώνεται σταθερά. Δεν ξέρω που θα φτάσει αλλά βελτιώνεται. Επιτέλους κάνει αυτό που χρειαζότανε. Σταμάτησε να βασίζεται στα heuristics και πλέον προσθέτει πολλά signatures κάθε μέρα. Βέβαια πάντα το πρόβλημα του ήταν τα spywares όχι worms-bots κτλ. Θα δείξει.

Εγώ είμαι σε φάση δοκιμής του MSE. Αν δεν δω μερικές διορθώσεις στην τελική έκδοση δεν θα το κρατήσω. Μπορεί να γυρίσω σε ESS (γιατί είναι πιο ελαφρύ απο όλα). Στο norton κάτι δεν μου πάει καλά.

Τέλος θα ήθελα να παρατηρήσω οτι τα free antivirus πάσχουν πάρα πολύ στο να κάνουν clean-disinfect μολυσμένα αρχεία απαραίτητα για το σύστημα. Τα paid antivirus είναι πολύ καλύτερα σ' αυτό, καθώς και στα false positives που για μένα μετράει κάπως στην εικόνα-αξιοπιστία ενος προιόντος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...