Προς το περιεχόμενο

Autoplay εφαρμογες που δεν υπαρχουν

georgkal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλοι μου καλησπέρα σε όλους εδώ κι αρκετό καιρό εμφανίζονται στο autoplay κάποιες εφαρμογές τις οποίες τις έχω κάνει απεγκατασταση. Τι εννοώ. όταν βάζω ένα dvd στο drive βγάζει ένα παράθυρο και με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα θα το ανοίξω . Ολα καλά μέχρι εδώ . Το κακό είναι ότι μου εμφανίζει και κάποιες εφαρμογές τις οποίες τις έχω απεγκαταστησει. Πως μπορώ να διαγράψω αυτές τις εφαρμογές από το συγκεκριμένο παράθυρο

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια

Δημοσ.

Το θεμα σου δεν νομιζω οτι ανοικει σε αυτη τη κατηγορια. Μαλλον στη κατηγορια windows επρεπε να το κανεις. Φαινεται πως καποιες εφαρμογες σου δεν εχουν αφαιρεθει πληρως απο το pc σου. Μπορεις να τις ξαναεγκαταστησεις και μετα να τις απεγκαταστησεις με καποιο προγραμμα σαν το revo uninstaller που ψαχνει για καταλοιπα της εφαρμογης.

Δημοσ.
Το θεμα σου δεν νομιζω οτι ανοικει σε αυτη τη κατηγορια. Μαλλον στη κατηγορια windows επρεπε να το κανεις. Φαινεται πως καποιες εφαρμογες σου δεν εχουν αφαιρεθει πληρως απο το pc σου. Μπορεις να τις ξαναεγκαταστησεις και μετα να τις απεγκαταστησεις με καποιο προγραμμα σαν το revo uninstaller που ψαχνει για καταλοιπα της εφαρμογης.

+++ 1 !! :X

http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...