vandermonde Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 και γιατι εχωσες την ασκηση σε εμενα και οχι στον/ην ακριβως απο πανω μου? (black widow) Ε καλά αν βγάλουν τους μιγαδικούς και βάλουν πίνακες ( που είναι γελοίοι) τότε το ξεφτιλίζουν το μάθημα... βασικα συμφωνω απολυτα με τον griga Στα μαθηματικά δεν υπάρχουν δύσκολα και εύκολα κεφάλαια...υπάρχουν δύσκολες και εύκολες ασκήσεις (τουλάχιστον για εμάς που δώσαμε με δέσμες τέλη δεκαετίας του '90) το γελοιοι το εβαλα για το επιπεδο λυκειου αλλα ΚΥΡΙΩΣ επειδη δεν ειχα ορεξη να πεταχτει κανας γκρινιαρης εξυπνακιας να μου πει.....σιγα μωρε το δυσκολο και δεν ειναι αναγκη και μπλα μπλα μπλα στο λυκειο........ηδη εχουμε πολλα και κλαψ και κλουψ αλλα τελικα δεν τον γλιτωσα τον εξυπνακια....μου την εφερε αλλιως...... :p
black_widow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Η...blackwidow:p Mωρέ πριν 4 χρόνια τα έκανα, που να θυμάμαι τώρα ( με μια επανάληψη την λύνω την άσκηση:devil:, αν την δώσω σε κανέναν μαθηματικό..)
slipknot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εγώ απλά φαντάζομαι όλα αυτά τα βοηθήματα που θα πρέπει να τυπωθούν (γιατί τα τωρινά δεν έχουν πίνακες μέσα), όλη τη γρίνια και και και σε περίπτωση που βγάλουν μιγαδικούς και βάλουν πίνακες.
jtsc21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 ρε παιδια μη λεμε οτι θελουμε.διαβασα καποιοι λενε οτι αν βγουν οι μιγαδικοι το μαθημα θα γινει γελοιο,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! αν καποιος εχει παρακολουηθσει τα θεματα των πανελλαδικων, θα διαπιστωσει οτι τα τελευταια χρονια το 2ο θεμα(που θεωρειτες το ευκολο για να πιασεις τη βαση) ειναι σχεδον παντα μιγαδικοι.Τα δυσκολα ειναι οι συνθετες ασκησεις ολοκληρωματων/παραγωγων/θεωρηματων που κλασσικα πεφτουν στο 3ο/4ο θεμα
black_widow Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ρε παιδια μη λεμε οτι θελουμε.διαβασα καποιοι λενε οτι αν βγουν οι μιγαδικοι το μαθημα θα γινει γελοιο,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! αν καποιος εχει παρακολουηθσει τα θεματα των πανελλαδικων, θα διαπιστωσει οτι τα τελευταια χρονια το 2ο θεμα(που θεωρειτες το ευκολο για να πιασεις τη βαση) ειναι σχεδον παντα μιγαδικοι.Τα δυσκολα ειναι οι συνθετες ασκησεις ολοκληρωματων/παραγωγων/θεωρηματων που κλασσικα πεφτουν στο 3ο/4ο θεμα Aναφερόμουνα στο επίπεδο του μαθήματος γενικά και το τι βάσεις πρέπει να έχεις για να παρακολουθήσεις τα μαθηματικά πρώτου εξαμήνου στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, δεν αναφέρομαι στις πανελλαδικές εξετάσεις που το 10 είναι εύκολο να το πιάσεις ανεξαρτήτως μαθήματος. Δεν έχω εξεταστεί πανελλαδικά σε αυτό το μάθημα ( είμαι από θεωρητική κατεύθυνση) αλλά έκανα μετά μαθήματα γιατί όπως είναι φυσικό στο ΤΕΙ έβλεπα ολοκληρώματα και μου φαίνονταν κινέζικα οπότε στο θέμα εξετάσεις δεν έχω άποψη. Έγινα τώρα κατανοητή ;
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ε καλά αν βγάλουν τους μιγαδικούς και βάλουν πίνακες ( που είναι γελοίοι) τότε το ξεφτιλίζουν το μάθημα... Ναι αλλά αν είναι να βάλουν πίνακες, να βάλουν όλο το πακέτο... Από ανάλυση LU μέχρι Doolittle,Cholesky κλπ..!
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Πίνακες κάναμε στο ΤΕΙ πρώτο εξάμηνο , εύκολοι είναι ( είμαι από θεωρητική κατεύθυνση παρακαλώ). Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δυσκολεύσει το επίπεδο των μαθημάτων σε Α.Ο.Θ., μαθηματικά κ.λ.π. για να έχουμε πρωτοετείς χωρίς κενά , στο κάτω κάτω έχουν μειωθεί τα μαθήματα από την εποχή που δίναμε 9 μαθήματα. Πιστεύω δηλαδή ότι πρέπει να μπουν οι πίνακες στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης ( χωρίς να βγει κάτι από την ύλη), να μπουν στην ύλη στο Α.Ο.Θ. τα κεφάλαια περί αγορών ( τέλειος ανταγωνισμός κ.λ.π.) αν δεν έχουν μπει από το 2004 που έδινα. Παρακαλώ τους μαθητές να μη με βρίσουν :devil: λολ κανουν πινακες και στο τει και ειναι και ευκολοι αμφιβαλω αν ξερετε τι ειναι ο πινακας no offence
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.