stamos_k Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Γεια σας. Του χρόνου θα πάω γ λυκείου. Κάποια στιγμή κάτι πήρε το αυτί μου ότι οι μιγαδικοί αριθμοί θα βγουν από την ύλη στα μαθηματικά κατεύθυνσης για του χρόνου και θα μπουν οι πίνακες. Δε θυμάμαι όμως που το διάβασα. Έχει ακουσεί κάτι σχετικό κανεις??? Περιμένω απάντηση σας το συντομότερο Σας ευχριστώ!!!
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Καθε χρονο βγαινουν, τα τελευταια 6 χρονια τουλαχιστον..
black_widow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ε καλά αν βγάλουν τους μιγαδικούς και βάλουν πίνακες ( που είναι γελοίοι) τότε το ξεφτιλίζουν το μάθημα...
vandermonde Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 κανονικα πρεπει να μην βγαλουν μιγαδικους και να προσθεσουν και πινακες (που ειναι γελοιοι μεν αλλα ξεφτιλα να μην γινονται καθολου)
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω αν πρέπει αν βγουν οι μιγαδικοί αλλά οι πίνακες πρέπει αν μπουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
black_widow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Πίνακες κάναμε στο ΤΕΙ πρώτο εξάμηνο , εύκολοι είναι ( είμαι από θεωρητική κατεύθυνση παρακαλώ). Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δυσκολεύσει το επίπεδο των μαθημάτων σε Α.Ο.Θ., μαθηματικά κ.λ.π. για να έχουμε πρωτοετείς χωρίς κενά , στο κάτω κάτω έχουν μειωθεί τα μαθήματα από την εποχή που δίναμε 9 μαθήματα. Πιστεύω δηλαδή ότι πρέπει να μπουν οι πίνακες στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης ( χωρίς να βγει κάτι από την ύλη), να μπουν στην ύλη στο Α.Ο.Θ. τα κεφάλαια περί αγορών ( τέλειος ανταγωνισμός κ.λ.π.) αν δεν έχουν μπει από το 2004 που έδινα. Παρακαλώ τους μαθητές να μη με βρίσουν :devil:
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μιγαδικοί και πίνακες είναι απολύτως απαραίτητοι αν θες να κάνεις σπουδές που έχουν σχέση με τεχνολογία.
grigas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Στα μαθηματικά δεν υπάρχουν δύσκολα και εύκολα κεφάλαια...υπάρχουν δύσκολες και εύκολες ασκήσεις (τουλάχιστον για εμάς που δώσαμε με δέσμες τέλη δεκαετίας του '90)
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ναι καλα θα ειναι να μην τους βγάλουν. Εγω στο λυκειο δεν διδαχτηκα ουτε λογαριθμους, ουτε πινακες - οριζουσες - συστηματα ούτε αόριστα ολοκληρώματα. Φυσικά στη σχολή αυτές οι γνώσεις θεωρούνται δεδομένες οπότε έπρεπε να τα διαβάσω μόνος... Το πιο τραγικο ηταν οταν είχε πρωτοισχυσει το συστημα που ηταν εκτός τα ολοκληρώματα
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ναι καλα θα ειναι να μην τους βγάλουν. Εγω στο λυκειο δεν διδαχτηκα ουτε λογαριθμους, ουτε πινακες - οριζουσες - συστηματα ούτε αόριστα ολοκληρώματα. Φυσικά στη σχολή αυτές οι γνώσεις θεωρούνται δεδομένες οπότε έπρεπε να τα διαβάσω μόνος... Το πιο τραγικο ηταν οταν είχε πρωτοισχυσει το συστημα που ηταν εκτός τα ολοκληρώματα Εντελώς τραγικό.
Krokodilos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 κανονικα πρεπει να μην βγαλουν μιγαδικους και να προσθεσουν και πινακες (που ειναι γελοιοι μεν αλλα ξεφτιλα να μην γινονται καθολου) Γελοιοι ειναι? Εστω Α ενας πινακας NxN ετσι ωστε να ισχυει Α^2 = 0. Ν.δ.ο ισχυει |Α+Ι| = |Ι-Α| = |ln8·A+I| = 1 Με 2 διαφορετικους τροπους(ο ενας να χρησιμοποιει eigenvalues). Λυσε το ως την Τριτη που θα ξαναρθω και θα σου δωσω κανα βραβειο.
black_widow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Γελοιοι ειναι?Εστω Α ενας πινακας NxN ετσι ωστε να ισχυει Α^2 = 0. Ν.δ.ο ισχυει |Α+Ι| = |Ι-Α| = |ln8·A+I| = 1 Με 2 διαφορετικους τροπους(ο ενας να χρησιμοποιει eigenvalues). Λυσε το ως την Τριτη που θα ξαναρθω και θα σου δωσω κανα βραβειο. :shock: Eγώ πάντως αναφερόμουνα σε φυσιολογικού επιπέδου ασκήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.