Προς το περιεχόμενο

Περιεργα icons

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα καποιοι απο τους φακελους και τα εικονιδια μου παρουσιαζουν αυτη τη μορφη, πως θα γινει να ξαναπαρουν τη κανονικη τους?

strangeicons.png

Δημοσ.

Επιχείρησε μια Επαναφορά Συστήματος, σε μια ημερομηνία πριν το γεγονός. Κάποιος χειρισμός ή κάποια καινούργια εγκατάσταση προγράμματος, προκάλεσε την αδυναμία συσχετισμού εφαρμογών και ενεργειών. Κατά πάσα πιθανότητα, μια επαναφορά θα το διορθώσει....

Δημοσ.

Δεξί κλίκ -> Properties -> Shortcut -> Change Icon. Αν δεν βρίσκεις την εικόνα που θέλεις κανε Find Target για να πας κατευθείαν στο φάκελο της εφαρμογής (συνήθως καπου εκει τριγύρω είναι οι εικόνες).

Δημοσ.
Επιχείρησε μια Επαναφορά Συστήματος, σε μια ημερομηνία πριν το γεγονός. Κάποιος χειρισμός ή κάποια καινούργια εγκατάσταση προγράμματος, προκάλεσε την αδυναμία συσχετισμού εφαρμογών και ενεργειών. Κατά πάσα πιθανότητα, μια επαναφορά θα το διορθώσει....

Λογω ενος ιου ειχα αναγκαστει να απεν/σω την επαναφορα συστηματος.

Δεξί κλίκ -> Properties -> Shortcut -> Change Icon. Αν δεν βρίσκεις την εικόνα που θέλεις κανε Find Target για να πας κατευθείαν στο φάκελο της εφαρμογής (συνήθως καπου εκει τριγύρω είναι οι εικόνες).

Φυσικα αυτο το γνωριζω. Αλλα θα πρεπει να το κανω σε καθε φακελο χωριστα, και ειναι παρα πολλοι.

Σημειωσε οτι το συνηθισμενο εικονιδιο των folders ΔΕΝ μπαινει. Μου εμφανιζει παλι αυτο που φαινεται στο image.

Δημοσ.

Ok, απλα επειδή έγραψες κάποιοι φάκελοι και εικονίδια...

Δυστυχώς εκτος απο system restore δεν μου ερχεται και εμένα κατι στο νου...sorry.

Δημοσ.

Oταν ακουω για Win Tweaks παιρνω δρομο γιατι εχω παθει νιλες στο παρελθον:-)

Βασικα, δεν μιλουσα για εικονιδια και συντομευσεις αλλα για ολοκληρους φακελους, δες πχ. το image του πρωτου post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...