Voodooman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Έφτιαξα ένα δισκάκι XP με το nlite. Όλα καλά, εκτός από ένα πρόβλημα. Με το που πριζώνω έναν game controller, τα windows τον αναγνωρίζουν κανονικά, οι drivers περνιούνται κανονικά, αλλά ο controller δεν δουλεύει. Όλα φαίνονται κανονικά στο control panel, απλά δεν δουλεύουν ούτε το joystick,ούτε το gamepad. Κάτι έχω αφήσει έξω με το nlite, κάποιο service, κάποια registry entry. Ξέρει κανείς άραγε τί; Ευχαριστώ!
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Από τον πίνακα ελέγχου, εκεί που ρυθμίζεις την συσκευή (προσαρμόζεις τους μοχλούς κλπ), δουλεύουν όλα κανονικά ; Και για ποιο game controller μιλάμε ;
Voodooman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αποφάσισα ότι δεν άξιζε τον κόπο. Format, αγάπη μου!..
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αποφάσισα ότι δεν άξιζε τον κόπο.Format, αγάπη μου!.. Format για το GamePad ?? huh
Evgenios1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εχω να κανω φοραμτ απο το 03' στο desktop και 07' στο λαπτοπ (xp, vista)., και ο αλλος κανει για το παραμικρο,....λολ.
teo64x Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μα κανένα συναισθηματικό δέσιμο με το λειτουργικό σου πια;
ss13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Εχω να κανω φοραμτ απο το 03' στο desktop και 07' στο λαπτοπ (xp, vista)., και ο αλλος κανει για το παραμικρο,....λολ. +++ 1 . όχι format ρε παιδιά με το παραμικρό !!
Voodooman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 +++ 1 . όχι format ρε παιδιά με το παραμικρό !! Και εγώ μαζί σας, δεν γουστάρω να χάνω 3-4 ώρες από την ζωή μου για να κάνω format. Το να μην δουλεύουν όμως κάποια περιφερειακά δεν το θεωρώ παραμικρό. Βοηθήστε με λοιπόν να μην κάνω format, έχετε λύση στο πρόβλημά μου;
ss13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Voodooman , στο computer manager - device manager υπάρχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό ;
Evgenios1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και εγώ μαζί σας, δεν γουστάρω να χάνω 3-4 ώρες από την ζωή μου για να κάνω format. Το να μην δουλεύουν όμως κάποια περιφερειακά δεν το θεωρώ παραμικρό.Βοηθήστε με λοιπόν να μην κάνω format, έχετε λύση στο πρόβλημά μου; Πλακα κανεις? Τι σχεση εχει μια περιφερειακη μοναδα με τα windows?
Voodooman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Πλακα κανεις? Τι σχεση εχει μια περιφερειακη μοναδα με τα windows? Ναι, είμαι πλακατζής!Και έχεις δίκιο, ένα περιφερειακό δεν έχει καμμία σχέση με τα windows, είναι δύο ανεξέρτητες υπάρξεις... Ξέρεις τί είναι και τί κάνει το nlite; Διάβασες το αρχικό μου ποστ; κατάλαβες ποιό είναι το λάθος που έκανα; ss13, όλα φαίνονται παντού κανονικά. Ο game controller αναγνωρίζεται κανονικά, τον βλέπω κανονικά παντού, απλά δεν λειτουργεί. Προφανώς κάτι απενεργοποίησα, κάτι αφαίρεσα με το nlite και έγινε η ζημιά. Όπως και να έχει, εγκατέστησα τα κανονικά windows και τελείωσε η ιστορία.
ss13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Voodooman , δες έδω μπας και βρεις λύση !! http://www.techspot.com/vb/topic69861.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.