runner1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Tenshi Από την μία λες για κινητό με ελλείψεις και παρωχημένο αλλά από την άλλη υποστηρίζεις το "μήλο" όταν έχεις ΠΟΛΥΥΥΥΥ περισσότερες ελλείψεις και πολύ πιο χτυπητές!Επίσης κράζεις ότι δεν προνόησαν για κάποια πράγματα και λες ότι δεν σέβονται τον πελάτη!Το μήλο έβγαλε μετά από ένα χρόνο αναβάθμιση software και το παρουσίασε σαν καινούριο κινητό (α ναι....πρόσθεσε και την πυξίδα για να δικαιολογήσει τα λεφτά) και το πληρώνεις αδρά!Στην ουσία έφτιαξε πολλά από τα αυτονόητα!Ωραίος σεβασμός!Να μην μιλήσω για το τι πληρώνεις για κάθε εφαρμογή...!ΚΑΙ ΠΑΛΙ εσύ κράζεις την Samsung επειδή μετά από 1 χρόνο έβγαλε τον "διάδοχο" (το οποίο είναι και καλύτερο και εξωτερικά αλλά και σε κάποια χαρακτηριστικά συν του ότι έχει διορθώσει σχεδόν όλα τα προβληματάκια)! Έχω δοκιμάσει το μήλο,μου άρεσε πολύ το μενού του,η ευαισθησία του και η ευχρηστία στο ίντερνετ αλλά μέχρι εκεί!Ράδιο δεν έχω,κάμερα τραγική,δεύτερη κάμερα όχι,φλας όχι,προβλήματα σε μηνύματα έχω(70 χαρακτήρες+αναφορές),μπαταρία "κλειστή" η οποία διαρκεί 1 μέρα άντε το πολύ 2,gps άχρηστο στην ουσία,ποικιλία προγραμμάτων (αναλογικά πάντα) δεν έχω,πληρώνω για απλά προγράμματα τα οποία έπρεπε να είναι freeware,η apple κάποια προγράμματα τα οποία ήταν όντως φοβερά και κάλυπταν ελλείψεις του κινητού απλά....ΔΕΝ τα βάζει στις λίστες (α ρε χρήμα!!!),προβλήματα υπερθέρμανσης έχουν ακουστεί,προβλήματα ευαισθησίας οθόνης έχουν ακουστεί (από πτώσεις εννοώ),ελληνικά μετά από 2 χρόνια μας....σεβάστηκαν και έβαλαν(έλεος!),προβλήματα με το σήμα 3G+WIFI και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί...!Αν αυτό είναι κινητό το οποίο κοστίζει 600€.....ε τότε δεν θα πάρω! Επίσης με το να ακυρώνεις το multitasking (κάτι που σίγουρα θα ήθελες να έχεις στο μήλο...!!!) είναι σαν να ακυρώνω εγώ το multitouch του μήλου,κάτι το οποίο φυσικά δεν κάνω γιατί είναι ένα από τα προτερήματα!Εδώ είσαι κι εδώ είμαι.....όταν βάλει η Apple σε μελοντικό Iphone multitasking ξαφνικά εσύ και απολλοί άλλοι θα το θεωρήσετε το φοβερό σούπερ ντούπερ στοιχείο,εξέλιξη της τεχνολογίας κ.α.!Και αυτό το λέω γιατί έγινε ήδη αποδεδειγμένα με το 2G-3G-3GS!Επίσης λες ότι από μόνο του δεν είναι αξιοσημείωτο επιχείρημα.....εγώ δεν είπα μόνο αυτό σαν επιχείρημα.....ΗΤΑΝ ένα από τα ΠΟΛΛΑ επιχειρήματα αλλά ο καθένας ότι θέλει και όπως θέλει το καταλαβαίνει!Μην αλλάζεις τα λόγια μου! Αν θέλεις ένα fun gadget πάρε ΙΡΗΟΝΕ,αλλιώς προτιμάς κάτι άλλο όπως ΟΜΝΙΑ αν και τώρα πια προτείνω ΟΜΝΙΑ 2! Ότι και να λες φαίνεται ότι δεν μιλάς αντικειμενικά αλλά καθαρά υποκειμενικά (fanboy που λέμε)!Αυτό φαίνεται από το πόσο επιλεκτικά και πώς απαντάς γενικά!Στα posts φαίνεται ποιος επιλέγει κάτι γιατί έχει ψάξει τα συν και τα πλην και ξέρει τι θέλει από το κινητό του....!Ο νοών νοείτω!!!
Xdanger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 εσύ δεν μου είπες τι πρόγραμμα λείπει από το Omnia ακόμα περιμένω! Παιχνιδια της προκοπης για αρχη, για τα υπολοιπα δεν ξερω απο την στιγμη που σερνεται σε σχεση με ολα τα αλλα σταματησα να ασχολουμαι. κοίτα need for speed, asphalt 4, Assassins greed, tombraider, port του quake 3 μην ξεχάσω fpsece, είναι emulator για psx, morphgear emulator απο nes έως gba
runner1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ακόμα περιμένω! κοίτα need for speed, asphalt 4, Assassins greed, tombraider, port του quake 3 μην ξεχάσω fpsece, είναι emulator για psx, morphgear emulator απο nes έως gba Σωστός.....ξέχασα να αναφέρω για παιχνίδια κ.α.!Emulators ούτε καν που θα δουν στο μήλο!Κια μετά σου λένε για ποικιλία και όχι.....ποιότητα!
GReddyRx7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Τσάμπα ασχολείσαι φίλε runner1. Είχα και εγώ Iphone και το έστειλα από εκεί που ήρθε και έχω βρεί την χαρά μου. Τους χαλάει που έσκασαν ένα κάρο λευτά και δέν μπορούν να κάνουν τίποτα...Παρακαλάνε να τους λυπηθεί η Apple μπας και στο επόμενο 4GT-R-4WD-turbo-Nitro τους βάλει και καμιά σοβαρή κάμερα-Cpu-μπαταρία. Έτσι είναι παιδάκια δυστυχώς όσοι έχουν Iphone την έχουν πατήσει απλά από εγωισμό δέν θέλουν να το παραδεχτούν...Γιά βάλτε κανένα αρχείο 480P να παίξει..! Αλλά ξέχασα...Πώς??? Κανένα .avi αρχείο? Μπά έ? Κανένα PDF? Ούτε? Καλά ας χαλαρώσουμε λίγο τότε. Ας ακούσουμε λίγο ράδιο. Τί? Ούτε??? Ε άς βάλουμε κανένα MP3 τότε. Α ναι θέλει μια ώρα να πεδεύεσαι με το Κ@ΛΟ ITUNES!! No thnx!!! Ας το έχετε να το χαίρεστε εγώ με το Omnia μου κάνω 3000 πράγματα παραπάνω και το φορτίζω 3 φορές την εβδομάδα. Thnx Samsung!
euklidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Τσάμπα ασχολείσαι φίλε runner1. Είχα και εγώ Iphone και το έστειλα από εκεί που ήρθε και έχω βρεί την χαρά μου. Τους χαλάει που έσκασαν ένα κάρο λευτά και δέν μπορούν να κάνουν τίποτα...Παρακαλάνε να τους λυπηθεί η Apple μπας και στο επόμενο 4GT-R-4WD-turbo-Nitro τους βάλει και καμιά σοβαρή κάμερα-Cpu-μπαταρία.Έτσι είναι παιδάκια δυστυχώς όσοι έχουν Iphone την έχουν πατήσει απλά από εγωισμό δέν θέλουν να το παραδεχτούν...Γιά βάλτε κανένα αρχείο 480P να παίξει..! Αλλά ξέχασα...Πώς??? Κανένα .avi αρχείο? Μπά έ? Κανένα PDF? Ούτε? Καλά ας χαλαρώσουμε λίγο τότε. Ας ακούσουμε λίγο ράδιο. Τί? Ούτε??? Ε άς βάλουμε κανένα MP3 τότε. Α ναι θέλει μια ώρα να πεδεύεσαι με το Κ@ΛΟ ITUNES!! No thnx!!! Ας το έχετε να το χαίρεστε εγώ με το Omnia μου κάνω 3000 πράγματα παραπάνω και το φορτίζω 3 φορές την εβδομάδα. Thnx Samsung! βασικα και 720p παιζει ανετα το iphone και pdf ανοιγει. Και sync με το itunes κανεις πανευκολα. Ραδιο δεν εχει αλλα με 3G ακους μεσω νετ. Και η μπαταρια οταν το σκιζεις θελει φορτιση καθε 3 μερες. Δεν εχω iphone αλλα μην γινεσαι υπερβολικος ουτε να πετας ανυποστατα πραγματα...
margaritagr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 4.Για την ευχρηστία συμφωνώ ότι το "μήλο" είναι καλύτερο αλλά με ένα απλό πρόγραμμα που λέγετα SPB Mobile Shell έχω ξεχάσει να χρησιμοποιώ την γραφίδα!!!!Και δεν το έψαξα και ιδιαίτερα! αυτο το γραφεις για το ομνια 1 ή το 2?
runner1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο το γραφεις για το ομνια 1 ή το 2? Αυτό το γράφω για το 1!!! Βέβαια υπάρχει και για το 2 αυτό το πρόγραμμα αλλά οι πρώτοι που το έχουν αγοράσει και είχαν το ΟΜΝΙΑ 1 είπαν ότι το μενού από την "μαμά" είναι τόσο φιλικό που δεν το χρειάζεσαι και αυτό!!!Με λίγα λόγια στο καινούριο έχουν εξαλείψει κάποια "προβλήματα" στο software που είχε το ΟΜΝΙΑ και ταυτόχρονα το έχουν βελτιώσει και σε επίπεδο hardware!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.