euklidis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 υπάρχει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487677 Για την αποκρισημοτητα γιατι δεν εχεις σχολιασει ακομα που το κινητο σερνεται σε απαραδεκτο επιπεδο;
Xdanger Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 post #41 δεν το έχω δει σε κάποιο πρόγραμμα αργό εσύ δεν μου είπες τι πρόγραμμα λείπει από το Omnia
euklidis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 post #41 δεν το έχω δει σε κάποιο πρόγραμμα αργόεσύ δεν μου είπες τι πρόγραμμα λείπει από το Omnia Παιχνιδια της προκοπης για αρχη, για τα υπολοιπα δεν ξερω απο την στιγμη που σερνεται σε σχεση με ολα τα αλλα σταματησα να ασχολουμαι. Ενα ατου εχει μονο. Μπορει να παρει destinator αλλα το iphone ειναι σε αναμονη για προγραμμα Tomtom. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:10 ---------- οτι και να πεις το κινητο μπροστα σε ολα τα αλλα που δεν εχουν windows mobile σερνεται ακομα και σε πιο δυνατα κινητα. Δεν φταιει το κινητο, αλλα το λογισμικο που εχει πανω.
pittas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ναι γιατι εχει πληκτρολογιο για δαχτυλα; Εκτος και αν εχεις πολυ μικρα δαχτυλα και ικανοτητες sniper. Απο εκει και περα τα windows mobile ειναι παρα πολυ βαρια και κανουν το κινητο να σερνεται. Εδω το HTC diamond HD σερνεται με τα windows. Το ποσο σχετικος εισαι με αυτα τα τηλεφωνα το δειχνει το γεγονος οτι αναφερεσαι σε ενα μοντελο το οποιο πολυ απλα δεν υπαρχει Η ημιμαθεια χειροτερη απο τη αμαθεια , δε στο ειπε κανεις ε ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:33 ---------- Φιλε, χρησιμοποιησες το κινητο? Μην λες οτι σου καπνισει. Ναι φιλε, μπορει να λενε πολυ καλα λογια, μπορει να παιρνεις μια πολυ καλη γευση απο τα χαρακτηρηριστικα που λενε οτι εχει, αλλα οταν το παρεις στα χερια σου δεν ειναι ετσι. Τα αρνητικα του ειναι τα εξης: Καταρχας ειναι Complicated και εσωτερικα τα menu κτλ δεν ειναι καθολου καλα.. Επισης, ναι ειναι αρκετα αργο, αλλα οκ, σχεδον ολα τα κινητα δεν ειναι Turbo. Για το iPhone ξερω οτι ειναι πολυ γρηγορο επειδη το πηρα στα χερια μου. Σιγουρα και μερικα αλλα καινουργια κινητα θα ειναι γρηγορα αλλα δεν μπορω να πω ποια ειναι αυτα καθως δεν εχω δοκιμασει καποια αλλα. Μπορει να εχουν πολυ καλο επεξεργαστη κτλ αλλα οκ δεν σημαινει οτι ειναι γρηγορα.. Μην μηλισω για την οθονη. Αν ειχε καλυτερη οθονη δεν θα ελεγα οτι ειναι πολυ κακο τηλεφωνο αλλα ειναι το πιο αρνητικο πραγμα σε αυτο το κινητο. Καποιες φορες, παταω κατι και δεν το ανοιγει, ασπουμε στα tabs στο κατω μερος της οθονης να παταω κατι, ισως να χρειαστει να το πατησω και 10 φορες και να μην κανει κατι. Μετα βγαινω απο εκει, ξαναμπαινω και μια χαρα με βαζει. Ανταποκριση χαλια.. Και ποια λεφτα του Ομνια? 100 Ευρω πιο φτηνο απο το iPhone 3GS 16GB. Και βγηκε και ενα χρονο πριν, λογικο ειναι να ειχε πτωση η τιμη. Οταν βγηκε ηταν περιπου οσα ηταν και το iPhone οταν βγηκε, δηλαδη οσα στοιχιζει και τωρα. Αν δεν παρετε στα χερια σας τα 2 κινητα δεν μπορειτε σε καμια περιπτωση να τα συγκρινεται. Και οχι να τα παρετε στα χερια σας 1 ωρα το καθενα. Να τα παρετε 2 εβδομαδες τουλαχιστον για να τα συγκρινετε στην καθημερινη χρηση. Απο τον απριλιο το εχω, το εχω σκισει και ειναι μακραν το καλλιτερο κινητο στα 12 χρονια που ειμαι χρηστης κινητων τηλεφωνων , σου φτανει ? Τωρα αν σου πεφτει complicated παω πασο , σου ταιριαζει το μηλοτηλεφωνο που σε παει τυφλοσουρτης μη ζοριζεις την οση φαια ουσια και μας παθεις τιποτα
euklidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το ποσο σχετικος εισαι με αυτα τα τηλεφωνα το δειχνει το γεγονος οτι αναφερεσαι σε ενα μοντελο το οποιο πολυ απλα δεν υπαρχει Η ημιμαθεια χειροτερη απο τη αμαθεια , δε στο ειπε κανεις ε ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:33 ---------- Απο τον απριλιο το εχω, το εχω σκισει και ειναι μακραν το καλλιτερο κινητο στα 12 χρονια που ειμαι χρηστης κινητων τηλεφωνων , σου φτανει ? Τωρα αν σου πεφτει complicated παω πασο , σου ταιριαζει το μηλοτηλεφωνο που σε παει τυφλοσουρτης μη ζοριζεις την οση φαια ουσια και μας παθεις τιποτα ΗΤC touch ΗD ηθελα να γραψω... Ημιμαθεια ειναι το να εισαι κολλημενος με τα windows mobile και να μην εχεις ιδεα οτι η τεχνολογια προχωρησε Και ειμαι και εγω χρηστης κινητων 12+ χρονια Απο εποχες nokia 5110.
ApoelAndreas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το ποσο σχετικος εισαι με αυτα τα τηλεφωνα το δειχνει το γεγονος οτι αναφερεσαι σε ενα μοντελο το οποιο πολυ απλα δεν υπαρχει Η ημιμαθεια χειροτερη απο τη αμαθεια , δε στο ειπε κανεις ε ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:33 ---------- Απο τον απριλιο το εχω, το εχω σκισει και ειναι μακραν το καλλιτερο κινητο στα 12 χρονια που ειμαι χρηστης κινητων τηλεφωνων , σου φτανει ? Τωρα αν σου πεφτει complicated παω πασο , σου ταιριαζει το μηλοτηλεφωνο που σε παει τυφλοσουρτης μη ζοριζεις την οση φαια ουσια και μας παθεις τιποτα Φιλε, πηρα iPhone 3GS και το εδωσα το Ομνια στον πατερα μου και θελει να το ριξει απο το παραθυρο εξω.. Επισης, τι με νοιαζει αν εισαι χρηστης κινητων τηλεφωνων 12 χρονια? Και κατι ακομα. Αν στα 12 χρονια που λες ειχες ενα μαυροασπρο Νοκια και τωρα πηρες το Ομνια τοτε ναι ειναι το καλυτερο απο τα κινητα που ειχες... Γιατι ειπες μονο αυτο και δεν ειπες τιποτα για το οτι κολλαει, ειναι λιγο αργο(γι'αυτο μην πεις τιποτα, δεν ειναι αναγκη καθως ειναι αργο σε σχεση με πιο καινουργια κινητα και ειναι λογικο), οτι για να πατησεις αυτο που θελεις στην οθονη πρεπει να το πιεσεις, οχι να το αγκιξεις αλλα και να το κανεις παλι μπορει να μην το επιλεξει και οτι τα Menu του ειναι χαλια.. Μπορει να μην ειναι Complicated.. Αν εισαι γνωστης κινητων τοτε ναι ισως το βρεις και απλο. Αλλα γιατι να αναγκαζεσαι να μαθεις πως να κανεις το ενα και πως να κανεις το αλλο, απο το να ηταν αυτονοητο και απλο?
runner1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ApoelAndreas,euklidis: Λέτε ότι τα έχετε χρησιμοποιήσει και τα δύο και γράφετε αυτές τις ανακρίβειες;;;;Ε τότε συγγνώμη αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ να χρησιμοποιείται τέτοιου είδους κινητά!Μείνετε με το fun gadget που λέγεται IPHONE και είναι η κοροϊδία του συνδυασμού χρήματα-απόδοση κ.α.! Να ξεκινήσω να γράφω κάποια πράγματα γιατί δεν έχω και τον άπλετο χρόνο: 1.Λέτε ότι το κινητό είναι αργό....ενετελώς ενημερωτικά κάντε ένα τεστ και ανοίξτε ταυτόχρονα DESTINATOR 7,RESCO BUBBLES,UNO,GOOGLE MAPS,INTERNET EXPLORER,WIFI,BLUETOOTH,OPERA και ταυτόχρονα μια ταινία 1.4GB με ελληνικούς υπότιτλους(μπορεί να είχα ανοίξει και κάνα άλλο πρόγραμμα και να μην θυμάμαι τώρα).Το έχω κάνει εγώ με την ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ η ποία υποτίθεται ότι ήταν τραγική.Ε σας πληροφορώ κύριοι ότι ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!Α και ταυτόχρονα έπαιζα με την οθόνη γυρίζοντας συνεχώς το κινητό!Έτσι κύριοι είναι τα αργά κινητά;;;;Για κάντε το αυτό με το IPHONE....ααααααχχχχ ξέχασα.......δεν γίνεται γιατί δεν υποστηρίζει multitasking.....! 2.Για την ευαισθησία της οθόνης,την παραπάνω ταχύτητα και μνήμη αλλά και άλλα......υπάρχουν άπειρες rom οι οποίες κάνουν θαύματα....! 3.Πράγματα τα οποία τα κράζαμε όλοι σαν ελλείψεις του IPHONE 3G (από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα) κι εσείς απλάτα προσπερνάγατε και λέγατε διάφορα,τώρα απλά επειδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα διόρθωσαν στο 3GS η Apple και κάποιοι χρήστες μας τα πασάρουν σαν επαναστατικά(τα αυτονόητα δηλαδή τα θεωρούμε επανάσταση στην τεχνολογία)! 4.Για την ευχρηστία συμφωνώ ότι το "μήλο" είναι καλύτερο αλλά με ένα απλό πρόγραμμα που λέγετα SPB Mobile Shell έχω ξεχάσει να χρησιμοποιώ την γραφίδα!!!!Και δεν το έψαξα και ιδιαίτερα! 5.Επίσης σε θέμα hardware για την ευαισθησία της οθόνης με 25€ και 5 λεπτά από τον χρόνο σου αγοράζεις ένα digitizer και η ευαισθησία είναι τόσο καλή που το τηλέφωνο αποκρίνεται ακόμα και σε χάδι από.......αρκουδάκι-κουκλάκι....! 6.Η οθόνη όντως δεν λέει πολλά στον ήλιο σε σχέση με το μήλο αλλά τουλάχιστον το παραδεχόμαστε...δεν μασάμε κουτόχορτο από τις εταιρείες! 7.Για τα προγράμματα.....ε εντάξει.....από αυτό και μόνο που είπατε κατάλαβα πόσο έχετε ασχοληθεί!Έτσι για να ξέρετε ο αριθμός εφαρμογών-παιχνιδιών που υπάρχουν είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερος για τα Win Mobile μια και είναι ένα λειτουργικό με περισσότερα χρόνια στον χώρο!Και φυσικά μιλάμε για τεράστια ποικιλία από freeware.....μην μιλήσω και για τα αγορασμένα αλλά και τα "αγορασμένα"! 8.Κι επειδή κάποιος μιλάει για τεχνολογία που προχώρησε....ναι προχώρησε....για αυτό και δεν ασχολούμαστε με το copy paste σαν επαναστατική τεχνολογία και κοιτάμε αλλού....!Ο νοών νοείτω! 9.Κι έτσι για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους.......αν πάτε να συγκρίνετε IPHONE 3GS με ΟΜΝΙΑ 2......απλά το χάος....!Μην μιλήσω για το ποιος επικρατεί με τρελή διαφορά....!
Tenshi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οπότε για άλλη μια φορά μιλάμε για ένα κινητό που: -Θα πρέπει να αλλάξεις Rom -Θα πρέπει να αγοράσεις/βάλεις σπασμένο skin program -Θα πρέπει να αγοράσεις/βάλεις σπασμένο keyboard program (πχ resco) αν δέν θές την γραφίδα -Θα πρέπει να παίξεις με την registry για να κάνεις το GPS να κλειδώσει 30< sec και φυσικά να μήν ξεχάσουμε τα δευτερεύοντα nodata,no threaded sms,active sync killer που πρέπει να βάλεις ντεφακτο σε κινητό με windows mobile. Δέν ξέρω...too much effort για να κάνεις ένα κινητό να δουλέψει αξιοπρεπώς,σε σημείο που σκέφτομαι να το σουτάρω και να πάρω κανα nokia express music των 150 ευρώ
euklidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ApoelAndreas,euklidis: Λέτε ότι τα έχετε χρησιμοποιήσει και τα δύο και γράφετε αυτές τις ανακρίβειες;;;;Ε τότε συγγνώμη αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ να χρησιμοποιείται τέτοιου είδους κινητά!Μείνετε με το fun gadget που λέγεται IPHONE και είναι η κοροϊδία του συνδυασμού χρήματα-απόδοση κ.α.! Να ξεκινήσω να γράφω κάποια πράγματα γιατί δεν έχω και τον άπλετο χρόνο: 1.Λέτε ότι το κινητό είναι αργό....ενετελώς ενημερωτικά κάντε ένα τεστ και ανοίξτε ταυτόχρονα DESTINATOR 7,RESCO BUBBLES,UNO,GOOGLE MAPS,INTERNET EXPLORER,WIFI,BLUETOOTH,OPERA και ταυτόχρονα μια ταινία 1.4GB με ελληνικούς υπότιτλους(μπορεί να είχα ανοίξει και κάνα άλλο πρόγραμμα και να μην θυμάμαι τώρα).Το έχω κάνει εγώ με την ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ η ποία υποτίθεται ότι ήταν τραγική.Ε σας πληροφορώ κύριοι ότι ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!Α και ταυτόχρονα έπαιζα με την οθόνη γυρίζοντας συνεχώς το κινητό!Έτσι κύριοι είναι τα αργά κινητά;;;;Για κάντε το αυτό με το IPHONE....ααααααχχχχ ξέχασα.......δεν γίνεται γιατί δεν υποστηρίζει multitasking.....! 2.Για την ευαισθησία της οθόνης,την παραπάνω ταχύτητα και μνήμη αλλά και άλλα......υπάρχουν άπειρες rom οι οποίες κάνουν θαύματα....! 3.Πράγματα τα οποία τα κράζαμε όλοι σαν ελλείψεις του IPHONE 3G (από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα) κι εσείς απλάτα προσπερνάγατε και λέγατε διάφορα,τώρα απλά επειδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα διόρθωσαν στο 3GS η Apple και κάποιοι χρήστες μας τα πασάρουν σαν επαναστατικά(τα αυτονόητα δηλαδή τα θεωρούμε επανάσταση στην τεχνολογία)! 4.Για την ευχρηστία συμφωνώ ότι το "μήλο" είναι καλύτερο αλλά με ένα απλό πρόγραμμα που λέγετα SPB Mobile Shell έχω ξεχάσει να χρησιμοποιώ την γραφίδα!!!!Και δεν το έψαξα και ιδιαίτερα! 5.Επίσης σε θέμα hardware για την ευαισθησία της οθόνης με 25€ και 5 λεπτά από τον χρόνο σου αγοράζεις ένα digitizer και η ευαισθησία είναι τόσο καλή που το τηλέφωνο αποκρίνεται ακόμα και σε χάδι από.......αρκουδάκι-κουκλάκι....! 6.Η οθόνη όντως δεν λέει πολλά στον ήλιο σε σχέση με το μήλο αλλά τουλάχιστον το παραδεχόμαστε...δεν μασάμε κουτόχορτο από τις εταιρείες! 7.Για τα προγράμματα.....ε εντάξει.....από αυτό και μόνο που είπατε κατάλαβα πόσο έχετε ασχοληθεί!Έτσι για να ξέρετε ο αριθμός εφαρμογών-παιχνιδιών που υπάρχουν είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερος για τα Win Mobile μια και είναι ένα λειτουργικό με περισσότερα χρόνια στον χώρο!Και φυσικά μιλάμε για τεράστια ποικιλία από freeware.....μην μιλήσω και για τα αγορασμένα αλλά και τα "αγορασμένα"! 8.Κι επειδή κάποιος μιλάει για τεχνολογία που προχώρησε....ναι προχώρησε....για αυτό και δεν ασχολούμαστε με το copy paste σαν επαναστατική τεχνολογία και κοιτάμε αλλού....!Ο νοών νοείτω! 9.Κι έτσι για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους.......αν πάτε να συγκρίνετε IPHONE 3GS με ΟΜΝΙΑ 2......απλά το χάος....!Μην μιλήσω για το ποιος επικρατεί με τρελή διαφορά....! Σε σχεση με HTC Hero; Εχεις κατι να πεις; Για δικη σου ενημερωση, το apple store εχει περισσοτερα προγραμματα απο οτι ειχαν τα windows mobile ολα αυτα τα χρονια. Για να μην πουμε για την ποιοτητα των προγραμματων. Απαραδεκτα. Εγω windows mobile pda και ολα ειναι πολυ Β κατηγοριας. Αμα τωρα ειναι να πληρωνουμε για να αλλαζουμε ROM να δινουμε 25 ευρω για εξτρα για να καταφερνουμε να χαιδευουμε την οθονη μας αντι να την πιεζουμε κτλ κτλ κτλ. Τοτε μεγεια σου με χαρα σου. Κατσε στα απαρχαιομενα WM. Το κινητο οτι καινα πεις παντως ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Δεν φταιει το κινητο σαν κινητο. Φταινε τα παραθυρια που εινα ινα τα πεταξεις απο το παραθυρο.
runner1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 euklidis: Από τόσα που έγραψα μόνο αυτά έχεις να πεις κι έτσι αόριστα;;; -Για τα προγράμματα.....καλά....δεν θα συζητήσω κάτι το οποίο απλά δεν δέχεται αμφισβήτηση!Έλεος!(Πόσα προγράμματα gps έχεις να διαλέξεις στο IPHONE?Πόσα σε Win συσκευές;; -Η rom αλλάζει ΤΖΑΜΠΑ μέσα σε λίγα λεπτά και το κάνεις μόνος σου από το σπίτι σου!Τα 25€ σε πείραξαν ενώ το "μήλο" σου πασάρει σχεδόν ΤΟ ΙΔΙΟ κινητό σε θέμα hardware και αλλαγές μόνο στο software (κάτι μου θυμίζει που έχει σχέση με αλλαγή rom μήπως;; με τα ίδια και περισσότερα λεφτά; -Εν τω μεταξύ επιμένεις ότι σέρνεται μετά από αυτό που σου είπα στο προηγούμενο post (το νούμερο 1)!Από αυτά φίλε μου καταλαβαίνω πάρα πολλά! -Για το Hero...τι περιμένεις να σου πω.....καινούριο 3g κινητό και δεν έχει δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις,ράδιο,είναι αρκετά βαρύ για καινούριο κινητό κ.α.!Δεν με τρελαίνει!Επίσης έχει Android,καινούριο λειτουργικό για το ποίο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω χρησιμποιήσει αν και είμαι αισιοδοξος!Πρακτικά στην σύγκριση 3GS-OMNIA 2-Hero......το ΟΜΝΙΑ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ(προς το παρόν βέβαια!)! Tenshi: -ΔΕΝ πρέπει να αλλάξεις ROM!Αν θες να το παραμετροποιήσεις κι άλλο το κάνεις!Ακόμα και με την official άψογα δουλεύει το κινητό! -Σε πείραξε ότι θα βάλεις ένα skin program για να δουλεύεις καλύτερα;;;;Μα καλά με δουλεύετε;Εδώ πληρώνετε την Apple για να σας βάλει ένα copy-paste!Σας πείραξε μια απλή εγκατάσταση; -Για το keyboard....παρόμοια απάντηση με το πάνω που σου έγραψα!Συν του ότι εγώ προσωπικά έχω βολευτεί με το δικό του keyboard και είμαι μια χαρά! -Για το gps....δηλαδή αν σου κλειδώσει σε 1 λεπτό θα σε πειράξει!Εδώ πέρα κανονικά μηχανήματα gps αργούν να κλειδώσουν(μπορεί και παραπάνω)!Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κινητό είχα πολλές επιλογές προγραμμάτων να βάλω ενώ στο "μήλο" καμία(μην μου πείτε για τις γελοίες επί πληρωμή μέσω google maps κ.α.)! -Γενικά μου αναφέρεις 3 προγράμματα τα οποία στην ουσία για να τα εγκασταστήσεις δεν θα σου πάρει παραπάνω από 1 λεπτό,είναι δωρεάν και δεν πιάνουν χώρο στην μνήμη...!Από αυτά και μόνο φαίνεται η έλλειψη επιχειρημάτων! Για το ΝΟΚΙΑ.....απλά δεν τον σχολιάζω! Κάτι τελευταίο (απευθύνεται σε όλους σας).....ξέρετε πολλά κινητά αυτής της κατηγορίας που η μπαταρία τους διαρκεί με αρκετή χρήση 3-4 μέρες άνετα;Εκτός από το ΟΜΝΙΑ δεν ξέρω κάποιο άλλο!
euklidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 euklidis: Από τόσα που έγραψα μόνο αυτά έχεις να πεις κι έτσι αόριστα;;; -Για τα προγράμματα.....καλά....δεν θα συζητήσω κάτι το οποίο απλά δεν δέχεται αμφισβήτηση!Έλεος!(Πόσα προγράμματα gps έχεις να διαλέξεις στο IPHONE?Πόσα σε Win συσκευές;; -Η rom αλλάζει ΤΖΑΜΠΑ μέσα σε λίγα λεπτά και το κάνεις μόνος σου από το σπίτι σου!Τα 25€ σε πείραξαν ενώ το "μήλο" σου πασάρει σχεδόν ΤΟ ΙΔΙΟ κινητό σε θέμα hardware και αλλαγές μόνο στο software (κάτι μου θυμίζει που έχει σχέση με αλλαγή rom μήπως;; με τα ίδια και περισσότερα λεφτά; -Εν τω μεταξύ επιμένεις ότι σέρνεται μετά από αυτό που σου είπα στο προηγούμενο post (το νούμερο 1)!Από αυτά φίλε μου καταλαβαίνω πάρα πολλά! -Για το Hero...τι περιμένεις να σου πω.....καινούριο 3g κινητό και δεν έχει δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις,ράδιο,είναι αρκετά βαρύ για καινούριο κινητό κ.α.!Δεν με τρελαίνει!Επίσης έχει Android,καινούριο λειτουργικό για το ποίο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω χρησιμποιήσει αν και είμαι αισιοδοξος!Πρακτικά στην σύγκριση 3GS-OMNIA 2-Hero......το ΟΜΝΙΑ απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ(προς το παρόν βέβαια!)! Tenshi: -ΔΕΝ πρέπει να αλλάξεις ROM!Αν θες να το παραμετροποιήσεις κι άλλο το κάνεις!Ακόμα και με την official άψογα δουλεύει το κινητό! -Σε πείραξε ότι θα βάλεις ένα skin program για να δουλεύεις καλύτερα;;;;Μα καλά με δουλεύετε;Εδώ πληρώνετε την Apple για να σας βάλει ένα copy-paste!Σας πείραξε μια απλή εγκατάσταση; -Για το keyboard....παρόμοια απάντηση με το πάνω που σου έγραψα!Συν του ότι εγώ προσωπικά έχω βολευτεί με το δικό του keyboard και είμαι μια χαρά! -Για το gps....δηλαδή αν σου κλειδώσει σε 1 λεπτό θα σε πειράξει!Εδώ πέρα κανονικά μηχανήματα gps αργούν να κλειδώσουν(μπορεί και παραπάνω)!Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κινητό είχα πολλές επιλογές προγραμμάτων να βάλω ενώ στο "μήλο" καμία(μην μου πείτε για τις γελοίες επί πληρωμή μέσω google maps κ.α.)! -Γενικά μου αναφέρεις 3 προγράμματα τα οποία στην ουσία για να τα εγκασταστήσεις δεν θα σου πάρει παραπάνω από 1 λεπτό,είναι δωρεάν και δεν πιάνουν χώρο στην μνήμη...!Από αυτά και μόνο φαίνεται η έλλειψη επιχειρημάτων! Για το ΝΟΚΙΑ.....απλά δεν τον σχολιάζω! Κάτι τελευταίο (απευθύνεται σε όλους σας).....ξέρετε πολλά κινητά αυτής της κατηγορίας που η μπαταρία τους διαρκεί με αρκετή χρήση 3-4 μέρες άνετα;Εκτός από το ΟΜΝΙΑ δεν ξέρω κάποιο άλλο! Πραγματικα ειναι περασμενη η ωρα και δεν μπορω να καθομαι να εξηγω τα αυτονοητα. Θα σε αφησω προς το παρον να κοιμηθεις και να βλεπεις στον υπνο σου οτι εχεις το καλυτερο κινητο. Ασχετως αν εχει το χειροτερο λειτουργοκο για κινητα το οποιο αν εσυ το θεωρεις γρηγορο τοτε φαινεται το ποσο εχεις δοκιμασει το 3G-3GS και καποιο android. Απαραδεκτη οθονη και απαραδεκτα προγραμματα. Πες μου μονο ενα σοβαρο προγραμμα για WM εκτος απο το Destinator.
Tenshi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Tenshi: -ΔΕΝ πρέπει να αλλάξεις ROM!Αν θες να το παραμετροποιήσεις κι άλλο το κάνεις!Ακόμα και με την official άψογα δουλεύει το κινητό! Define άψογα.Όπως λέμε,παίζω άψογα το Crysis με 20fps; Πλήρωσα 514 ευρώ για να το αγοράσω και όπως εγώ,πλειάδα ιδιοκτητών ΑΠΑΙΤΕΙ να έχει την λειτουργικότητα ενός κινητού των 500 ευρώ. -Σε πείραξε ότι θα βάλεις ένα skin program για να δουλεύεις καλύτερα;;;;Μα καλά με δουλεύετε;Εδώ πληρώνετε την Apple για να σας βάλει ένα copy-paste!Σας πείραξε μια απλή εγκατάσταση; Ναί,γιατί αν δέν γνωρίζεις θα πρέπει να το ψάξεις και όταν το βρείς θα πρέπει να το εγκαταστήσεις και να το παραμετροποιήσεις.Αλήθεια πόσος χαμένος χρόνος είναι αυτός για το μέσο χρήστη που δέν γνωρίζει,άλλα θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να μυρίσει τα νύχια του γιατι το κινητό που επέλεξε είναι δύσχρηστο; -Για το keyboard....παρόμοια απάντηση με το πάνω που σου έγραψα!Συν του ότι εγώ προσωπικά έχω βολευτεί με το δικό του keyboard και είμαι μια χαρά! Παρόμοια απάντηση θα δώσω και εγώ λοιπόν,scroll up. -Για το gps....δηλαδή αν σου κλειδώσει σε 1 λεπτό θα σε πειράξει!Εδώ πέρα κανονικά μηχανήματα gps αργούν να κλειδώσουν(μπορεί και παραπάνω)! Μακάρι να ήταν λεπτό...μακάρι να ήταν και 2.Και ναί,με πειράζει.Το γεγονός και μόνο οτι με μία απλή ρύθμιση έκανα σαν end user το κινητό να δουλέψει καλύτερα,μόνο την Samsung δεν τιμάει σε αυτό το θέμα. -Γενικά μου αναφέρεις 3 προγράμματα τα οποία στην ουσία για να τα εγκασταστήσεις δεν θα σου πάρει παραπάνω από 1 λεπτό,είναι δωρεάν και δεν πιάνουν χώρο στην μνήμη...!Από αυτά και μόνο φαίνεται η έλλειψη επιχειρημάτων! Έλλειψη επιχειρημάτων;Αλλήθεια,μπορείς να μας εξηγήσεις τον λόγο που πρέπει κάθε χρήστης wm κινητού να έχει εγκατεστημένα αυτά τα μικρά,free προγραμματάκια;Μήπως για να καλύψουν ατέλειες ενός δύσχρηστου λειτουργικού; Γενικά τα προγράμματα που ανέφερα,όπως επίσης και η εγκατάσταση νέας rom είναι υπόθεση 5 λεπτών και το σετάρισμα άλλο τόσο.Το θέμα είναι τι προεργασία θα πρέπει να έχεις κάνει απο πρίν,γιατι κακά τα ψέματα,το γεγονός οτι εγώ και κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής Omnia θα πρέπει πρώτα να περάσουμε απο κάποιο forum για να "μελετήσουμε",πρίν αγοράσουμε την συσκευή,απο μόνο του χαρακτηρίζει το γελοίο της υπόθεσης. Το μόνο που δέν άκουσα ακόμα ειναι οτι η Samsung (ηθελημένα) μας έδωσε μιά "γυμνή" συσκευή μεν πλήρως παραμετροποιήσημη δε, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.Απο πότε τα κινητά γίνανε do it yourself και δέν το πήρα χαμπάρι; Για το ΝΟΚΙΑ.....απλά δεν τον σχολιάζω! Να μήν το κάνεις...η Samsung δέν θα γίνει Nokia ποτέ.
runner1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 euklidis -Δεν είπα ΠΟΤΕ ότι δεν έχει ελατώμματα.Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει το τέλειο κινητό!Αλλά είναι σίγουρα πολύ πιο "τίμιο" όσον αφορά τον ρόλο απόδοση-χρήμα!Να πάρω το μήλο και να δώσω 600€ γιατί έχει καλύτερη οθόνη-ευαισθησία και πιο εύκολο μενού?????Να μου λείπει όταν είναι τίγκα στις ελλείψεις και για να βάλω το παραμικρό πρόγραμμα πληρώνω ηλίθια ποσά!ΔΕΝ απαντάς σε τίπτοα από αυτά που λέω και μιλάς ΠΑΛΙ αόριστα!Αυτό τα λέει όλα! -Το android ΔΕΝ το έχω χρησιμοποιήσει αλλά ΘΕΛΩ γιατί έχω ακούσει καλά λόγια αν διάβασες...!!!!!! -Για τα προγράμματα gps.....Destinator,IGO και γενικά όσα δουλεύουν σε Win!Προγράμματα επεξεργασίας εικόνας!Προγράμματα Office τα οποία δουλεύουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!Εδώ πέρα υπάρχει πρόγραμμα που φωτογραφίζεις μια σελίδα από ένα βιβλίο πχ και στο κάνει αυτόματα σε pdf!Τουλάχιστον 3 προγράμματα προβολής/επεξεργασίας pdf(μιλάω για γνωστά προγράμματα όχι και για διάφορα άλλα που δεν τα έχω τεστάρει)!Μέχρι και αλφάδι έχει! Tenshi -Το define που λες πήγαινε πιο πάνω και διάβασε!!!Με την πρώτη ελληνική ρομ που είχε κάποια bugs και ήταν πιο αργή είδες τι δούλευε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το κινητό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ! -Τι να ψάξεις ρε φίλε?Διαβάζεις τι γράφω;;;;Μέσα σε μισό λεπτό μέσω google σου έχει βγάλει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε ελληνικά forums για το κινητό τα οποία ο πιο άσχετος σε λίγα λεπτά κάνει τα αυτονόητα!!!!Μιλάς για δυσχρηστία....πόσες φορές σε κείμενο θα γλύτωνες χρόνο από πληκτρολόγηση αν είχες ένα απλό copy paste(στο 3GS το έφτιαξαν αλλά το πληρώνεις ολοκαίνουριο!!!!ΕΛΕΟΣ!)???Για πες μου.....!Να μην μιλήσω για πόσα άλλα προβλήματα-ελλείψεις! -Λες ότι σε πειράζει να αφιερώσεις 1 λεπτό να φτιάξεις κάτι πολύ απλό που δυστυχώς δεν προνόησε η SAMSUNG!!ΠΩΣ ΟΜΩΣ θα φτιάξεις κάτι που ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΙΜΟ το κινητό η Apple! -Λες ότι σε πειράζει ότι μπορεί να αργήσει να βρει δορυφόρους το gps όταν το μήλο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(κατά τα άλλα....πληθώρα προγραμμάτων στο Apple Store)!!! -Βέβαια έλλειψη επειχειρημάτων!!!Πόσες ελλείψεις έχει το κινητό σας!!!Πόσες φτιάξατε πριν βγει το 3GS?????Πόσες ακόμα υπάρχουν στο 3GS?Και πόσα άλλα που τα λέτε όπως σας βολεύει!Έχω γράψει τόσα πράγματα και μιλάτε επιλεγμένα!Τα μόνα επιχειρήματα που ακούω υπερ του μήλου είναι το μενού και η οθόνη!!!!Κι επειδή μιλάς για τα αυτονόητα που δεν έχουν κάποιες συσκευές και δεν και κάποια του σούπερ ντούπερ κινητού που λέγεται IPΗONE:Η δεύτερη κάμερα που δεν έχει?Η πρώτη που είναι για κλάματα?Φλας?Μπαταρία που δεν αλλάζει και η αυτονομία είναι τραγική?Προβλήματα (έστω και μεμονωμένα) υπερθέρμανσης κινητών;MMS που τώρα τα ανακάλυψαν λες και ανακάλυψαν τον τροχό!Μηνύματα 70 χαρακτήρων αντί 160?Αναφορές παράδοσης?Ανύπαρκτο ράδιο!Θες κι άλλα(αν και υπάρχουν κι άλλα!!!!)? Και μετά μιλάτε για επιχειρήματα!!! -Μακάρι να μην γίνει η Samsung NOKIA.......!Η ΝΟΚΙΑ χρόνια τώρα υποτίθεται βγάζει κάποια μοντέλα PDA Style και ακόμα είναι τραγική!Η Samsung με το πρώτο της έβγαλε μια all in one συσκευή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και σίγουρα ζηλευτή όπως φαίνεται! Και για να καταλαβαίνετε κάποιοι.....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!Είπα και πιο πάνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΙΝΗΤΟ!Αλλά είτε σας αρέσει είτε όχι ειναι καλύτερο σε περισσότερα πράγματα από το μήλο(και όχι μόνο)!Επίσης ΔΕΝ αναφέρει κανείς σας για το ΟΜΝΙΑ 2 το οποίο ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ αναφέρουν ότι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ta bugs έχουν εξαλειφθεί και το μενού είναι τέτοιο που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΔΑ!!!!Αυτό γίνεται όταν μια εταιρεία ακούει και σέβεται τους χρήστες και διορθώνει τα προβλήματα της!Άρα ναι.....η Samsung ΔΕΝ θα γίνει ΠΟΤΕ ΝΟΚΙΑ!
Tenshi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το γεγονός οτι το κινητό μπορεί να κάνει multitasking δέν αποτελεί κριτήριο για την αγορά του,άλλα μάλλον τονώνει το e-penis των κατόχων του.Εξακολουθεί απο μόνο του να μήν είναι αξιοσημείωτο επιχείρημα για να τον προτιμήσει κάποιος έναντι κάποιου άλλου smartphone. Το Omnia 2 φυσικά είναι ένα τελείως διαφορετικό κινητό.Το οτι έχουν λυθεί αρκετά προβλήματα σαν μετεξέλιξη του Omnia μόνο αυτονόητο θα μπορούσε να είναι,παρ'όλα αυτά δέν αποτελεί και ελαφρυντικό για τα προβλήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ο προκάτοχός του.Το οτι η Samsung έβγαλε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αντικαταστάτη,μόνο ώς σεβασμό στο αγοραστικό κοινό δέν θα το χαρακτήριζα.Προφανώς κατάλαβαν οτι έβγαλαν στην αγορά ένα παρωχημένο κινητό με σωρεία απο bugs και ατέλειες και θέλησαν να το αντικαταστήσουν.Εύγε και μπράβο λοιπόν!Λανσάρουν πλέον το Omnia όπως θα έπρεπε να είναι...ένα χρόνο πρίν.Αλήθεια,πώς αισθάνεσαι που έχεις στα χέρια σου ένα μισοτελειωμένο project; Είμαι ακόμα κάτοχος Omnia όπως είπα και πιο πρίν,οπότε κρίνω βάση καθημερινών προσωπικών εμπειριών.Δέν υπάρχει περίπτωση να αναθεωρήσω,ούτε να προβληματιστώ αν κάνω κάτι λάθος όσα ρε,θαυμαστικά,bold και capital κοσμήσουν τα post σου. Δέν είναι ανάγκη να μας πείσεις οτι το Omnia ειναι το καλύτερο κινητό.Κρίνοντας απο τα λεγόμενά σου εξάλλου, είναι και η μοναδική λειτουργία στην οποία δέν δίνεις και ιδιαίτερη βάση. edit:Και για να προλάβω οποιαδήποτε άλλη προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τα αυτονόητα,όντας καταναλωτής έχω το δικαίωμα να κρίνω και πολύ περισσότερο οταν τυχαίνει να είμαι και κάτοχος.Ειμαι δυσαρεστημένος με αυτο το προϊόν,ίσως επειδή είχα πολλές προσδοκίες,ίσως επειδή έτσι ήθελε η Samsung να πιστέψω.Το γεγονός αυτο δέν θα αλλάξει ασχέτως απο προγράμματα,patch και tweaks,οπότε μήν αφιερώσεις τον πολύτιμό σου χρόνο για να απαντήσεις.Χαμένα bytes στην database του insomnia θα είναι...
Dj_kourampies Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Προφανώς και είναι καλύτερο από κάθε μηλοτηλέφωνο. Εκτός και αν θές ένα αστείο γατζετάκι για να εντυπωσιάζεις τους φίλους σου. Βέβαια, δεν είναι το καλύτερο pocketpc της αγοράς κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν έχει και κανένα πρόβλημα που δε λύνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.