Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia: λέει κάτι?

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω απλα να αναφερω πως ειχα το ΟΜΝΙΑ πριν καποιους μηνες και στην αρχη (πριν το παρω) ημουν πολυ ενθουσιασμενος απο αυτα που διαβαζα. Οποτε πουλησα το Συμπιαν Ν95κι μου για να παρω το ΟΜΝΙΑ. Μετα βεβαια απογοητευτικα οικτρα. Καθολου φιλικο στην χρηση με το χερι (οκ μπορει εγω να εχω χοντροδακτυλα), και πραγματικα δεν την παλεψα με τα Windows Mobile καθως ηταν η πρωτη μου επαφη. Βεβαια αλλαξα καποιες ΡΟΜ κλπ αλλα και παλι το λειουργικο με ξεθεωσε. Τωρα βεβαια αυτα ειναι σχετικα, για καποιον αλλον ακριβως αυτο το λειτουργικο ειναι που κανει την διαφορα. Οποτε εχει να κανει καθαρα με τις αναγκες του χρηστη. Επισης κατι αλλο που δεν μου αρεσε καθολου, η ποιοτητα της οθονης στα βιντεο, εχοντας συνηθισει απο το Ν95 που για μενα εχει φοβερη οθονη, απλα απογοητευτικα. Τωρα εχω 3-4 μηνες που το εδωσα και πηρα το Ν96 και ειμαι υπερευχαριστημενος. Νο more touchscreen Wm for me. :)

Δημοσ.
να πω και εγώ τη γνώμη μ σαν κάτοχος του ομνια. όταν το είχα αγοράσει είχα απογοητευτεί πάρα πολύ(πρώτη φορά κάτοχος/επαφή με windows mobile) και σκεφτόμουν να το πουλήσω αλλά όταν έμαθα τησ πραγματικές του δυνατότητες άρχισα να το γουστάρω πολύ. και το επόμενο κινητό θα είναι με windows mobile.

υπάρχουν πάρα πόλα φόρουμ για το ομνια που μπορείς να βρεις τα πάντα;)

Such as?

:)

Δημοσ.
Εγω απλα να αναφερω πως ειχα το ΟΜΝΙΑ πριν καποιους μηνες και στην αρχη (πριν το παρω) ημουν πολυ ενθουσιασμενος απο αυτα που διαβαζα. Οποτε πουλησα το Συμπιαν Ν95κι μου για να παρω το ΟΜΝΙΑ. Μετα βεβαια απογοητευτικα οικτρα. Καθολου φιλικο στην χρηση με το χερι (οκ μπορει εγω να εχω χοντροδακτυλα), και πραγματικα δεν την παλεψα με τα Windows Mobile καθως ηταν η πρωτη μου επαφη. Βεβαια αλλαξα καποιες ΡΟΜ κλπ αλλα και παλι το λειουργικο με ξεθεωσε. Τωρα βεβαια αυτα ειναι σχετικα, για καποιον αλλον ακριβως αυτο το λειτουργικο ειναι που κανει την διαφορα. Οποτε εχει να κανει καθαρα με τις αναγκες του χρηστη. Επισης κατι αλλο που δεν μου αρεσε καθολου, η ποιοτητα της οθονης στα βιντεο, εχοντας συνηθισει απο το Ν95 που για μενα εχει φοβερη οθονη, απλα απογοητευτικα. Τωρα εχω 3-4 μηνες που το εδωσα και πηρα το Ν96 και ειμαι υπερευχαριστημενος. Νο more touchscreen Wm for me. :)

Είναι στο γούστο του καθενός...;)

• Moderators
Δημοσ.
Είναι στο γούστο του καθενός...;)

Οντως, συμφωνω, δεν νομιζω πως υπαρχει αντικειμενικη απαντηση στο αν ενα κινητο αξιζει η οχι, γιατι αυτο που ο Χ μπορει να θεωρει σκουπιδι, για τον Ψ να ειναι το καλυτερο αν καλυπτει τις απαιτησεις του. Και το αντιστροφο. Το μονο αντικειμενικο ισως ειναι η ποιοτητα κατασκευης αλλα κ παλι παιζει. Α να αναφερω πως στο φορουμ του ομνια που διαβαζα τοτε, πολλοι ελεγαν για καμμενα πιξελς. Εμενα ηταν Οκ ευτυχως :)

Δημοσ.
Οντως, συμφωνω, δεν νομιζω πως υπαρχει αντικειμενικη απαντηση στο αν ενα κινητο αξιζει η οχι, γιατι αυτο που ο Χ μπορει να θεωρει σκουπιδι, για τον Ψ να ειναι το καλυτερο αν καλυπτει τις απαιτησεις του. Και το αντιστροφο. Το μονο αντικειμενικο ισως ειναι η ποιοτητα κατασκευης αλλα κ παλι παιζει.

ακριβως ετσι ειναι... πηρα στον πατερα μου ενα κινητο με μεγαλο ρολοι στην οθονη μεγαλα κουμπια και φακο για να μπορει να ψαχνει ανετα στην αποθηκη και να μην τρεχει πισω για να παρει τον φακο που ξεχασε... για αυτον ενα τετοιο κινητο απλα μ@μ@ει.. σορρυ κιολας... και πατε καψτε τα τα δικα σας λεει... Για μενα ομως που εχω ομνια απο τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας απλα τα σπαει.. στην αρχη δυσκολο. βαρετο αχαρο περιβαλλον. τωρα ομες εχω αλλαξει απειρες rom και radio, απειρα προγραμματα και πλεον ουτε κολληματα ουτε χαλια φωτο-βιντεο, ουτε αργη αποκριση, ουτε 5 λεπτα για gps (30 δευτερα).. και κατι τελευταιο στο οποιο δεν σηκωνω κουβεντα ειναι το θεμα πενακι-δαχτυλο. εχασα το πενακι τον πρωτο μηνα.. δεν ξαναπηρα.. δεν εχω ουτε δαχτυλα σαν οδοντογλυφιδα ουτε σαν αγγουρια... και ποτε δεν ειχα προβληαμ ουτε για το χ, ουτε για την μπαταρια η το σημα (μικρα εικονιδια πανω δεξια).

αυτα απο μενα. και ευχαριστω για τον χρονο σας..

Δημοσ.
Οντως, συμφωνω, δεν νομιζω πως υπαρχει αντικειμενικη απαντηση στο αν ενα κινητο αξιζει η οχι, γιατι αυτο που ο Χ μπορει να θεωρει σκουπιδι, για τον Ψ να ειναι το καλυτερο αν καλυπτει τις απαιτησεις του. Και το αντιστροφο. Το μονο αντικειμενικο ισως ειναι η ποιοτητα κατασκευης αλλα κ παλι παιζει. Α να αναφερω πως στο φορουμ του ομνια που διαβαζα τοτε, πολλοι ελεγαν για καμμενα πιξελς. Εμενα ηταν Οκ ευτυχως :)

Δεν έχω διαβάσει κάτι για καμένα pixel

έμενα πάντως δουλεύει ρολόι:-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλα ποση χολη βγαζετε για το ομνια :lol:

Αστεια η συγκριση με το μηλοτηλεφωνο

το ενα ειναι μηλοτηλεφωνο και το αλλο μονο καφε δεν φτιαχνει

Το ομνια ειναι τρομερη συσκευη για τα λεφτα του , και οπως διαβασα και μου σηκωθηκε η τριχα , ΔΕΝ ειναι αργο , για να ξαναδει ο εξυπνακιας που το εγραψε τι επεξεργαστη εχει το ομνια και να ερθει να μας πει

χαρακτηριστικα τρεχει gps προγραμματα αρκετα πιο γρηγορα απο dedicated gps συσκευες , ετσι για να λεγεται και καμμια αληθεια....

Η ευαισθησια της οθονης φτιαχνει με τις καταλληλες ρομ , ψαχτειτε και λιγο πριν βγαλετε τη χολη σας , μην κανετε σαν 70χρονες αγαμητες που αντρα θελουν τωρα τον θελουν , κουνιστε λιγο το δαχτυλακι σας να ψαξετε και κατι μονοι σας :lol:

Δημοσ.
Καλα ποση χολη βγαζετε για το ομνια :lol:

Αστεια η συγκριση με το μηλοτηλεφωνο

το ενα ειναι μηλοτηλεφωνο και το αλλο μονο καφε δεν φτιαχνει

Το ομνια ειναι τρομερη συσκευη για τα λεφτα του , και οπως διαβασα και μου σηκωθηκε η τριχα , ΔΕΝ ειναι αργο , για να ξαναδει ο εξυπνακιας που το εγραψε τι επεξεργαστη εχει το ομνια και να ερθει να μας πει

χαρακτηριστικα τρεχει gps προγραμματα αρκετα πιο γρηγορα απο dedicated gps συσκευες , ετσι για να λεγεται και καμμια αληθεια....

Η ευαισθησια της οθονης φτιαχνει με τις καταλληλες ρομ , ψαχτειτε και λιγο πριν βγαλετε τη χολη σας , μην κανετε σαν 70χρονες αγαμητες που αντρα θελουν τωρα τον θελουν , κουνιστε λιγο το δαχτυλακι σας να ψαξετε και κατι μονοι σας :lol:

Φιλε, χρησιμοποιησες το κινητο? Μην λες οτι σου καπνισει. Ναι φιλε, μπορει να λενε πολυ καλα λογια, μπορει να παιρνεις μια πολυ καλη γευση απο τα χαρακτηρηριστικα που λενε οτι εχει, αλλα οταν το παρεις στα χερια σου δεν ειναι ετσι. Τα αρνητικα του ειναι τα εξης: Καταρχας ειναι Complicated και εσωτερικα τα menu κτλ δεν ειναι καθολου καλα.. Επισης, ναι ειναι αρκετα αργο, αλλα οκ, σχεδον ολα τα κινητα δεν ειναι Turbo. Για το iPhone ξερω οτι ειναι πολυ γρηγορο επειδη το πηρα στα χερια μου. Σιγουρα και μερικα αλλα καινουργια κινητα θα ειναι γρηγορα αλλα δεν μπορω να πω ποια ειναι αυτα καθως δεν εχω δοκιμασει καποια αλλα. Μπορει να εχουν πολυ καλο επεξεργαστη κτλ αλλα οκ δεν σημαινει οτι ειναι γρηγορα.. Μην μηλισω για την οθονη. Αν ειχε καλυτερη οθονη δεν θα ελεγα οτι ειναι πολυ κακο τηλεφωνο αλλα ειναι το πιο αρνητικο πραγμα σε αυτο το κινητο. Καποιες φορες, παταω κατι και δεν το ανοιγει, ασπουμε στα tabs στο κατω μερος της οθονης να παταω κατι, ισως να χρειαστει να το πατησω και 10 φορες και να μην κανει κατι. Μετα βγαινω απο εκει, ξαναμπαινω και μια χαρα με βαζει. Ανταποκριση χαλια.. Και ποια λεφτα του Ομνια? 100 Ευρω πιο φτηνο απο το iPhone 3GS 16GB. Και βγηκε και ενα χρονο πριν, λογικο ειναι να ειχε πτωση η τιμη. Οταν βγηκε ηταν περιπου οσα ηταν και το iPhone οταν βγηκε, δηλαδη οσα στοιχιζει και τωρα. Αν δεν παρετε στα χερια σας τα 2 κινητα δεν μπορειτε σε καμια περιπτωση να τα συγκρινεται. Και οχι να τα παρετε στα χερια σας 1 ωρα το καθενα. Να τα παρετε 2 εβδομαδες τουλαχιστον για να τα συγκρινετε στην καθημερινη χρηση.

Δημοσ.

εγώ τόσο καιρό που το χρησιμοποιώ δεν το εχώ δει αργό πουθενά, την ευαισθησία της οθόνης την ρυθμίζεις.

και για όσους ενδιαφέρονται κυκλοφορεί μια έκδοση ubuntu για το Omnia http://fladnag.net/blog/2009/08/14/hello-world/

Επίσεις υπάρχει το armDebian & το andromnia και ετειμάζονται ακόμη τα Omnibian, και το OmniOPIE

Δημοσ.
εντάξη υπερέβαλα λίγο :) αλλά θεωρώ το ομνια αρκετά καλύτερο όχι μόνο για τα προγράμματα αλλά και για το modding που μπορεί να του γίνει

Αυτο ειναι εντελως FUD. Πολυ λιγοτερα προγραμματα τα windows mobile και φυσικα 0 παραμετροποιηση, λιγοτερη αποκρισημοτητα και παντα εισαι εξαρτημενος απο την γραφιδα... Απαραδεκτα κινητα. Αν δεις το κινητο της Toshiba με 1Ghz επεξεργαστη παραμενει πιο αργο ακομα και απο το iphone 3G. Αν πας για καινουριο κινητο καλυτερα να κοιταξεις προς iphone ή ΗΤC Hero. (Το 2ο το φερνει η vodafone σε λιγο καιρο )

Δημοσ.

τι πρόγραμμα δλδ λείπει από το Omnia? την γραφίδα την χρησιμοποιώ μόνο για το calibration όλα τα υπόλοιπα γίνονται άνετα με το δάκτυλο

Δημοσ.
τι πρόγραμμα δλδ λείπει από το Omnia? την γραφίδα την χρησιμοποιώ μόνο για το calibration όλα τα υπόλοιπα γίνονται άνετα με το δάκτυλο

Ναι γιατι εχει πληκτρολογιο για δαχτυλα; Εκτος και αν εχεις πολυ μικρα δαχτυλα και ικανοτητες sniper. Απο εκει και περα τα windows mobile ειναι παρα πολυ βαρια και κανουν το κινητο να σερνεται. Εδω το HTC diamond HD σερνεται με τα windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...