Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia: λέει κάτι?

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Samsung Omnia λέει κάτι;

Κανένα σχόλιο...

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ κατώτερο από το iphone;

http://www.phonearena.com/htmls/Touchscreen-phone-comparison-Q3---GSM-phones-review-r_2007.html

Εχω το Samsung Omnia... Ελπιζω να μην σκεφτεσαι να το αγορασεις, γιατι θα κανεις μεγαλο λαθος... Επαθα και εμαθα. Στο youtube οπου βλεπω videos Iphone vs Omnia ολοι λενε στα comments οτι το Omnia ειναι πολυ καλυτερο... Μεγαλο τους λαθος.;)

Δημοσ.

Μετά απο μερικούς μήνες συνύπαρξης,μπορώ να πώ οτι το Omnia είναι ένα παρωχημένο κινητό (όπως είπε και μέλος του insomnia παλιότερα).Είναι λίγο κινητό,λίγο pda,λίγο gps,λίγο gadget...στην ουσία μπλέκει πολλά πράγματα και χάνει την ουσία.Όπως λένε και οι φιλοι μας οι Αμερικάνοι,"Jack of all trades is master of none".

Παραμετροποιήσιμο σάν κινητό, δέν λέω,άλλα ακριβώς αυτή η "ελευθερία" έχει και το τίμημά της ώς πρός την λειτουργικότητα του κινητού (και τα νεύρα του χρήστη).

Θές ντε και καλά κινητό με οθόνη αφής;Πάρε το Iphone 3Gs

Δημοσ.

έχω ομνια και είμα απόλυτα ευχαριστημένος καμία σχέση με το iphone αλλα να ξέρεις το ομνια είναι pocket pc οπότε αν θες κάτι απλό για να παίρνεις τηλ μόνο πάρε το iphone

Δημοσ.
[...] οπότε αν θες κάτι απλό για να παίρνεις τηλ μόνο πάρε το iphone

Οι 50.000+ εφαρμογές που κυκλοφορούν για το iPhone δεν μετράνε φαντάζομαι... :lol:

Δημοσ.

εντάξη υπερέβαλα λίγο :) αλλά θεωρώ το ομνια αρκετά καλύτερο όχι μόνο για τα προγράμματα αλλά και για το modding που μπορεί να του γίνει

Δημοσ.

Ειχα το omnia...Ειναι παρα πολυ καλο στην αναπαραγωγη βιντεο.Απογοητευτηκα απο 2 πραγματα:

Α)Την αναλυση της οθονης.Αν δεν το συγκρινα με καποιο αλλο θα ελεγα μα γιατι παραπονιουνται ολοι για την αναλυση?Συγκρινετε το με ενα HTC και θα καταλαβετε.Β)Η ευαισθησια της οθονης οταν το χρησιμοποιεις με το δακτυλο ηταν για τα πανηγυρια.Δεν ξερω,μπορει και να επεσα σε προβληματικο κομματι,αφου μετα απο λιγο καιρο το κινητο δεν ανταποκρινοταν οταν το ακουμπουσα στο κεντρο της οθονης με το δακτυλο παρα μονο....με το πενακι!

Η γνωμη μου ειναι να παρεις το Diamond 2 που ειναι σαν το Omnia με ανωτερη αναλυση και με πολυ καλυτερη ευαισθησια και με ενσωματωμενο πενακι!

Δημοσ.

Omnia απο εμενα,το εχω 4 μηνες ειμαι πολυ ικανοποιημενος,απλα θα πρεπει να του περασεις μια αλλη ρομ γιατη αυτη που εχει ειναι για τα πανηγυρια..ερχεται και το porting για το android και τοτε θα ειναι golden buy!

Δημοσ.

το ομνια ειναι περαν ολων των αλλων και αρκετα αργο

θα σου προτεινα να δεις και το arena

βεβαια σε καμια περιπτωση δεν ειναι διαδραστικο και παραμετροποιησιμο οσο αι φον-ομνια -διαμαντι κλπ

αλλα τα εχει ολα πανω και εχει και αυτονομα γραφικα σαν το αι φον

Δημοσ.

Φιλε μου το omnia ειναι αστερι, μην ακους τι σου λενε, αν εχεις ορεξη να ψαχτεις λιγο μπορεις να το αλλαξεις εντελως, απο interface μεχρι ταχυτητα μεχρι ευαισθησια οθονης, προφανως οσοι το θαβουν δεν εχουν ασχοληθει παραπανω και εχουν μεινει με το απαραδεκτο interface και την απαραδεκτη rom που εχει απο τη μανα του.

Απο την αλλη ομως αν δεν εχεις ουτε τον χρονο ουτε την ορεξη να πειραματιστεις πρεπει να πω πως μπορει να σε απογοητευσει λιγο γιατι εξακολουθει να εχει πολλες δυνατοτητες αλλα ως εμπειρια δεν ειναι και το καλυτερο κυριως λογω default interface...

Your choice...

Δημοσ.

Σημαντικο ομως!Αν εισαι του τυπου business man που ειναι ολη την ωρα με τα τηλεφωνα και τα μυνηματα ... καλυτερα να το ξανασκεφτεις.Με τα windows mobile το τηλεφωνο μπορει να κολλησει και στην πανω στην κληση.Παντως με παραμετροποηση με Manilla ή SPB Mobile shell αλλαζει προς το καλυτερο το κινητο...

Δημοσ.
Φιλε μου το omnia ειναι αστερι, μην ακους τι σου λενε, αν εχεις ορεξη να ψαχτεις λιγο μπορεις να το αλλαξεις εντελως, απο interface μεχρι ταχυτητα μεχρι ευαισθησια οθονης, προφανως οσοι το θαβουν δεν εχουν ασχοληθει παραπανω και εχουν μεινει με το απαραδεκτο interface και την απαραδεκτη rom που εχει απο τη μανα του.

Απο την αλλη ομως αν δεν εχεις ουτε τον χρονο ουτε την ορεξη να πειραματιστεις πρεπει να πω πως μπορει να σε απογοητευσει λιγο γιατι εξακολουθει να εχει πολλες δυνατοτητες αλλα ως εμπειρια δεν ειναι και το καλυτερο κυριως λογω default interface...

Your choice...

@danaos

Βεβαια αν θες να πειραματιστεις, φτιαξε ενα δικο σου κινητο... Αν θες να παρεις ενα κινητο, δεν λες απο πριν, θα αλλαξω το ενα και το αλλο επειδη δεν ειναι καλο. Αγοραζεις ενα κινητο που σε ικανοποιει με αυτα που εχει. Αυτο πιστευω εγω.

Δημοσ.

Ειχα το iphone 2g και στη συνεχεια πηρα το samsung omnia .Εγω προσωπικα εχω απογοητευει απο το samsung καμια σχεση με το iphone,τι να πρωτο πω... χαλια οθονη,αργη αποκριση,μικρη ποικιλια σε προγραμματα.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ IPHONE ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ....

Δημοσ.
Ειχα το iphone 2g και στη συνεχεια πηρα το samsung omnia .Εγω προσωπικα εχω απογοητευει απο το samsung καμια σχεση με το iphone,τι να πρωτο πω... χαλια οθονη,αργη αποκριση,μικρη ποικιλια σε προγραμματα.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ IPHONE ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ....

Γι'αυτο και εγω θελω να πουλησω το Samsung Omnia που εχω για να παρω Iphone...

Δημοσ.

Παιδιά λίγο πιο ήρεμα με τις ανακρίβειες γιατί θα νομίσουμε ότι έχουμε άλλο κινητό!!!

-Η οθόνη του IPHONE είναι καλύτερη από του ΟΜΝΙΑ....συμφωνώ απόλυτα!

-Μικρή ποικιλία σε προγράμματα....??????Ε εντάξει....είπαμε να λέμε ανακρίβειες αλλά όχι και τόσο κραυγαλέες!Τα Windows Mobile είναι ένα λειτουργικό που έχει βγει εδώ και τόσα χρόνια και έχει τεράστιο αριθμό προγραμμάτων,παιχνιδιών κ.α.!!!!!!!Και μάλιστα ΠΑΜΠΟΛΛΑ freeware!Και σίγουρα συνολικά μεγαλύτερο αριθμό από του Iphone!

-Όσον αφορά την αργή απόκριση.....για να σου τονίσω την δύναμη του επεξεργαστή του μια μέρα που ήθελα να το δοκιμάσω σε φουλ συνθήκες:είχα ανοιίξει τα προγράμματα destinator 7,Resco Bubbles,Πασιέντζα,Pocket Uno,TCPMP με μια ταινία 1.4GB,διάφορα προγράμματα έτρεχαν στο background(bluetooth κ.α.!),Opera,MSN,DICE (και μπορεί και κάνα άλλο που δεν θυμάμαι)............και ΜΑΝΤΕΨΕ........ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!Για δοκίμασε το αυτό.....ααααα ξέχασα......δεν γίνεται στο Iphone γιατί δεν έχει multitasking....!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...