Προς το περιεχόμενο

αγορα iphone?

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω ενα blackberry storm αλλα επειδη το εχω σιχαθει και μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο καθρ φορα που το βλεπω (πολυ κακης ποιοτητα κατασκευη απο την εταιρια κριμα ) σκευτομαι να παρω το iphone 3g λοιπον εχω μερικες αποριες

1)το gps δουλευει σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟ gps ή ειναι σαν το storm? (δλδ πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ για να λειτουργει) και υπαστηριζει turn by turn (νομιζω ετσι λεγετε) λειτουργιες?

2)μπορω να κατεβαζω εφαρμογες στο pc και μετα να τις περναω στο κινητο? (και υπαρχει πληθος δωρεαν εφαρμογων?)

3)μειπως θα ηταν καλυτερα να περιμενο μεχρι να βγει το καινουργιο iphone ωστε να πεσει η τιμη του ειδη υπαρχοντος?

Δημοσ.
2)μπορω να κατεβαζω εφαρμογες στο pc και μετα να τις περναω στο κινητο?

Ναι(και αν κανεις jailbreak μπορεις να εγκαταστησεις και εφαρμογες που δεν ειναι της apple)

3)μειπως θα ηταν καλυτερα να περιμενο μεχρι να βγει το καινουργιο iphone ωστε να πεσει η τιμη του ειδη υπαρχοντος?

Ναι λογικα οταν ερθει στην Ελλαδα το καινουριο θα πεσει η τιμη του 3g.

Δημοσ.

απλα αν ερθει το καινουργιο να βιαστεις γιατι θα τα μαζεψει λογικα σκουπα η μαμα αντιπροσωπια οπως εκανε και με το 1ο

αν και δεν ειμαι φαν του αι φον ,σαφως καλυτερο απο στορμ

για μενα δες απο κοντα και το LG arena

Δημοσ.
1)το gps δουλευει σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟ gps ή ειναι σαν το storm? (δλδ πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ για να λειτουργει) και υπαστηριζει turn by turn (νομιζω ετσι λεγετε) λειτουργιες?

Πλέον σαν κανονικό. Ήδη βγήκε η επίσημη πρώτη εφαρμογή και θα ακολουθήσουν και άλλες.

2)μπορω να κατεβαζω εφαρμογες στο pc και μετα να τις περναω στο κινητο? (και υπαρχει πληθος δωρεαν εφαρμογων?)

και αυτό γίνεται αλλά και οι εφαρμογές που κατεβάζεις στο τηλ με ένα απλό sync περνιούνται και στον υπολογιστή. Δωρεάν εφαρμογές υπάρχουν πάρα πολλές που θα σε καλύψουν αλλά υπάρχουν και οι "δωρεάν" που είναι ακόμα καλύτερες ;)

εννοείται.... κάνε λίγο υπομονή ακόμα.

Δημοσ.

Δεν χρειαζετε να εχεις Pc για να περνας εφαρμογες μονο ασυρματο ιντερνετ. Ολες οι διαθεσιμες (50.000) εφαρμογες ειναι προσβασιμες απο ενα μενου στο κινητο. Download και εγκατασταση απευθειας. Το ιδιο υσχυει και για τις cr#*^^ed εφαρμογες.

Turn by Turn υπαρχει και μαλιστα με φρεσκοτατους Ελληνικους χαρτες.

Και το τωρινο μοντελο μια χαρα ειναι αλλα το νεο ειναι πιο γρηγορο.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ετσι μια ψιλο εκτιμηση ποσο λετε να κοιμανθει το 3g οταν βγει το 3gs ?? (ειτε μεταχειρισμενοειτε καινουργιο?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...