Krokodilos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Kαλά μωρε μα@@ες ένα topic έκανα για να δω αν θα το βρει κανείς.Αμέσως πέσατε να με φάτε,ο ένας λέει ότι είμαι για σφαλιάρες,άλλος λέει ότι είναι το πιο άκυρο thread εδώ μέσα...άμα δε σας αρέσει μη συζητάτε είναι απλό. Λοιπόν η απαντήση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Old Time Classic. Καλο επαγγελμα δεν λεω αλλά ολιγον βαρετο δεν νομιζεις? Και κουβεντα φυσικα για το οτι ειναι το υπερ-επαγγελμα που μας διαφημιζες τοσο καιρο. Καμια σχεση.
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 ............................................________....................................,.-‘”...................``~., .............................,.-”...................................“-., .........................,/...............................................”:, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:”........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....} ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-” ............/.`~,......`-...................................../ .............`~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-, .....`=~-,__......`,................................. ...................`=~-,,.,............................... ................................`:,,...........................`..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_..........._,-%.......` ..................................., Βρίσκεις κάτι περίεργο και χτυπάς το κεφάλι σου?Απ τις χαμαλοδουλειές των τηλεπικοινωνιακών δικτύων που σπούδασες εσύ και σπουδάζω εγώ είναι μακράν καλύτερο...Τουλάχιστον εκεί έχεις και τη χαρά της διμιουργίας...Και συνήθως όσοι τελειώνουν δε πάνε έξω για να βρουν καλύτερες δουλειές όπως έκανες και εσύ που από ξέρεις είναι μανίκι.. Φιλικά φίλε μου. Είναι κανείς εδώ μέσα πολιτικός?
vandermonde Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 οντως οι πολυκατοικιες ειναι πιο ενδιαφερουσες απο υπολογιστες, αρχιτεκτονικες υπολογιστων κλπ
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 οντως οι πολυκατοικιες ειναι πιο ενδιαφερουσες απο υπολογιστες, αρχιτεκτονικες υπολογιστων κλπ Ναι ρε, αυτά είναι φλωριές. Απλά, ο τυπος δεν σκαμπαζε απο πληροφορικη και μετανιωσε που δεν το ριξε στα λεγκο. Βεβαια, θα κυκλοφορει με μερσενταρα οποτε.
kostikasre Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Kαλά μωρε μα@@ες ένα topic έκανα για να δω αν θα το βρει κανείς.Αμέσως πέσατε να με φάτε,ο ένας λέει ότι είμαι για σφαλιάρες,άλλος λέει ότι είναι το πιο άκυρο thread εδώ μέσα...άμα δε σας αρέσει μη συζητάτε είναι απλό. Λοιπόν η απαντήση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ξέρω σας φαίνεται μακακία αλλά αν όλοι καταλάβαιναν ότι είναι το λίγότερο χειρότερο από όλα τα άλλα τότε αυτό όλοι θα προσπαθούσαν να γίνουν.Ευτυχώς λίγοι το καταλαβαίνουν ακόμα πιο λίγοι το σπουδάζουν και αυτοί είναι που βγαίνουν κερδισμένοι... Αλήθεια έχετε ακούσει ποτέ κανέναν πολιτικό να γκρινιάζει για το οτιδήποτε??? Θέλετε μήπως να το συγκρίνουμε με πληροφορικάριους που είναι οι μαλάκες της υπόθεσης? Τεσπα όσοι είναι πολιτικοί ξέρουν...αυτοί σίγουρα με καταλαβαίνουν τώρα.. Καλά η Ελλαδάρα είναι μια!Ε ρε πλάκα που την έχετε... Δεν έχω να προσθέσω τίποτα,μόνο το ότι πραγματικά με στενοχωρεί το γεγονός ότι νέα παιδιά όπως εσύ,αντί να κοιτάξουν να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ,για τον εαυτό τους αλλά μπας και δούμε και κανά καλύτερο αύριο,κοιτάζεις πως θα γίνει να βάλεις καμιά υπογραφούλα σε κανά λέβητα χωρίς κόπο;Τι να πω ρε παιδιά... Υ.Γ. Οι πολιτικοί μηχανικοί στον ιδιωτικό τομέα από άποψη γνώσης φίλε μου είναι άχρηστοι,δεν προάγουν τεχνολογία,τεχνογνωσία,δεν προάγουν τίποτα παρά μόνο (όπως κι εσύ παραδέχεσαι) καρεκλάκιδες-προστατευόμενους του ΤΕΕ...αλλά όχι για πολύ,πίστεψε με κάτι ξέρω παραπάνω,αν θες αραλίκι πάνε στρατό...
Mika Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Βρίσκεις κάτι περίεργο και χτυπάς το κεφάλι σου?Απ τις χαμαλοδουλειές των τηλεπικοινωνιακών δικτύων που σπούδασες εσύ και σπουδάζω εγώ είναι μακράν καλύτερο...Τουλάχιστον εκεί έχεις και τη χαρά της διμιουργίας...Και συνήθως όσοι τελειώνουν δε πάνε έξω για να βρουν καλύτερες δουλειές όπως έκανες και εσύ που από ξέρεις είναι μανίκι..Φιλικά φίλε μου. Είναι κανείς εδώ μέσα πολιτικός? αν και σου απαντησαν και τα παιδια, οπως ακριβως λοιπον στις τηλεπικοινωνιες που σπουδασα εγω (που δεν ειναι μονο δικτυα btw) και τις χαμαλοδουλειες των προγραμματιστων αναλογες χαμαλοδουλειες παιζουν για τους πολιτικους μηχανικους (βλεπε πολυκατοικιες).
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Λοιπόν δεν περίμενα να το βλέπατε τόσο γελίο αλλά είπαμε λιγοι το καταλαβαίνουν.Αν ήξεραν όλοι, τότε όλοι αυτό θα προσπαθούσαν... Εντάξει δε σας το παρουσίασα ότι είναι το super επάγγελμα αλλά είναι μακράν το καλύτερο από ΟΠΟΙΑ άποψη και αν το δεις.Ειδικά αν το συγκρίνεις με εμάς τους μα@@ες της πληροφορικής,τότε γελάς.Μπορώ να γράψω πολλά για αυτή τη δουλειά αλλά θα τα βρείτε όλα υπερβολικά και θα πέσετε να με φάτε,μόλις είπα την απάντηση όλοι κεφάλια χτυπήσατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.