Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι αυτό το επάγγελμα? (Quiz)

CHOcolATE(+50%)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λόγους..Τελεία κ παύλα.Είμαι σε σχολή πληροφορικής του πολυτεχνείου κ ξέρω,ποτέ δεν ήθελα να σπουδάσω κάτι τέτοιες φλωριές αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Εδω σπουδαζεις κατι που δεν σ αρεσει ρε φιλε πως ξερεις οτι ειναι αποτυχημενο..αν αναγκαστηκες να μπεις στη σχολη αυτη δεν χρειαζεται να την κατηγορεις...αλλοι βγαζουν πολλα λεφτα απο αυτ

Tips:

-Δε θα ακούσεις ποτέ από κανέναν οτί αυτό το αντικείμενο που σπουδάζει/ασχολείται δεν του αρέσει.Ακόμα κ σε όσους δεν άρεσε όταν μπήκαν δεν είχαν στη συνέχεια κανένα πρόβλημα ν το παραρακολουθήσουν....

εικασιες....εχεις κανει καμια ερευνα μηπως?

-Όταν δουλεύεις έχεις ηγετικό χαρακτήρα και δεν είσαι απλά αυτός που θα κάνει τις χαμαλοδουλείες παρόλο που είναι κ δύσκολες(βλέπε προγραμματισμός)
δεν υπαρχει δουλεια που να ξεκινας εχοντας ηγετικο χαρακτηρα χωρις κεφαλαιο...παλι υπαλληλος εισαι.

-Αρχικά έχεις το γνωστό χαμηλό ελληνικό μισθό,εκεί γύρω στα 1000-1200 ευρώ αλλά είναι επάγγελμα όπου μπορείς να κάνεις μεγάλη καριέρα και φυσικά να βγάζεις και money(ναι,για την Ελλάδα μιλάω).Βλέπω και το θείο μου,από το μηδέν ξεκίνησε και τώρα κυκλοφορεί με μια mercedara...)
και οι δοσεις πανε συννεφο

-Δε χρειάζεται να είσαι συνέχεια στη "μπρίζα" όσον αφορά το θέμα γνώσεων του επαγγέλμνατος.Μαθαίνεις 5-6 πράματα και τα εφαρμόζεις.Όχι σα του προγραμματιστές και τους τηλεπικοινωνιακούς που συνεχώς διαβάζουν(πολύ δύσκολα πράματα κατα τη γνώμη μου) και πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς από κοντά την εξέλιξη της τεχνολογίας και γενικά διαρκή εκπαίδευση..έλεος..πολύ καμμένη φάση..
πολλα επαγελματα εχουν λιγα να κανεις αλλα μονο αν εξελιγχθεις βγαζεις αρκετα χρηματα
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το βρηκα εχει και πολλα χρονια στην αγορα εργασιας αθανατο

http://static.open.salon.com/files/hooker1243474344.gif

Το μονο που δεν βγαινει ειναι οτι το εκανε ο θειος σου.Λογικα αλλο ειναι αλλα και αυτο δεν ειναι κακο ;);) Μην σου πω οτι ο πρωτος ειναι κανα 2000

Δημοσ.

μακραν το πιο ακυρο thread παντως... αν εχεις να πεις κατι ρε τοπικ σταρτερ πες το, τωρα hints και μ@λακιες δε χρειαζονται

Δημοσ.

Όντως το έχεις τραβήξει τόσο πολύ που οτι και να πεις για σφαλιάρες θα 'ναι

Δημοσ.
Όντως το έχεις τραβήξει τόσο πολύ που οτι και να πεις για σφαλιάρες θα 'ναι

Ενα καλο επαγγελμα(εχω ακουσει οτι παιρνεις ενα 2χιλιαρο ευρω το μηνα) ειναι ο "εκτιμητης φυλου κοτοπουλακίων", και πιθανοτατα ο θειος του τοπικ-σταρτερ ασχολειται με αυτο (ισως και οχι βεβαια) και αυτο ειναι το ζητουμενο επαγγελμα.

Το βρηκα?B)hand0016.gif

Δημοσ.

Kαλά μωρε μα@@ες ένα topic έκανα για να δω αν θα το βρει κανείς.Αμέσως πέσατε να με φάτε,ο ένας λέει ότι είμαι για σφαλιάρες,άλλος λέει ότι είναι το πιο άκυρο thread εδώ μέσα...άμα δε σας αρέσει μη συζητάτε είναι απλό.

Λοιπόν η απαντήση είναι

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Ξέρω σας φαίνεται μακακία αλλά αν όλοι καταλάβαιναν ότι είναι το λίγότερο χειρότερο από όλα τα άλλα τότε αυτό όλοι θα προσπαθούσαν να γίνουν.Ευτυχώς λίγοι το καταλαβαίνουν ακόμα πιο λίγοι το σπουδάζουν και αυτοί είναι που βγαίνουν κερδισμένοι...

Αλήθεια έχετε ακούσει ποτέ κανέναν πολιτικό να γκρινιάζει για το οτιδήποτε???

Θέλετε μήπως να το συγκρίνουμε με πληροφορικάριους που είναι οι μαλάκες της υπόθεσης?

Τεσπα όσοι είναι πολιτικοί ξέρουν...αυτοί σίγουρα με καταλαβαίνουν τώρα..

Δημοσ.

............................................________

....................................,.-‘”...................``~.,

.............................,.-”...................................“-.,

.........................,/...............................................”:,

.....................,?......................................................,

.................../...........................................................,}

................./......................................................,:`^`..}

.............../...................................................,:”........./

..............?.....__.........................................:`.........../

............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../

.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/

..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}

...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../

...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../

............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”

............/.`~,......`-...................................../

.............`~.*-,.....................................|,./.....,__

,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,

.....`=~-,__......`,.................................

...................`=~-,,.,...............................

................................`:,,...........................`..............__

.....................................`=-,...................,%`>--==``

........................................_..........._,-%.......`

...................................,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...