CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Όλοι ψάχνεστε εδώ μέσα,κάνωντας άπειρες συζητήσεις για το ποιά σχολή είναι καλή ,ποιά έχει επαγγελματική αποκατάσταση κτλπ,κτλπ... Βασικά να ξέρετε ότι οι σχολές με σχέση την πληροφορική/τηλεπικοινωνίες/γενικα επιστήμη των υπολογιστών είναι κατά τη γνώμη μου άθλιες για πολλούς πολλούς λόγους..Τελεία κ παύλα.Είμαι σε σχολή πληροφορικής του πολυτεχνείου κ ξέρω,ποτέ δεν ήθελα να σπουδάσω κάτι τέτοιες φλωριές αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Λοιπόν παιδιά ένα είναι το επάγγελμα. Δε θα σας το πω,θέλω να το βρείτε εσείς. Tips: -Δε θα ακούσεις ποτέ από κανέναν οτί αυτό το αντικείμενο που σπουδάζει/ασχολείται δεν του αρέσει.Ακόμα κ σε όσους δεν άρεσε όταν μπήκαν δεν είχαν στη συνέχεια κανένα πρόβλημα ν το παραρακολουθήσουν.... -Όταν δουλεύεις έχεις ηγετικό χαρακτήρα και δεν είσαι απλά αυτός που θα κάνει τις χαμαλοδουλείες παρόλο που είναι κ δύσκολες(βλέπε προγραμματισμός) -Αρχικά έχεις το γνωστό χαμηλό ελληνικό μισθό,εκεί γύρω στα 1000-1200 ευρώ αλλά είναι επάγγελμα όπου μπορείς να κάνεις μεγάλη καριέρα και φυσικά να βγάζεις και money(ναι,για την Ελλάδα μιλάω).Βλέπω και το θείο μου,από το μηδέν ξεκίνησε και τώρα κυκλοφορεί με μια mercedara... -Αν έχεις λίγες βάσεις και γενικά "το 'χεις" τότε η σχολή τελειώνει σχετικά εύκολα...Έχεις δηλαδή και ελεύθερο χρόνο στις σπουδές σου να σχοληθείς και με άλλα πράματα...Όχι στη δικία μου σχολή που αποβλακώνεσαι απ το pc και το διάβασμα.. -Δε χρειάζεται να είσαι συνέχεια στη "μπρίζα" όσον αφορά το θέμα γνώσεων του επαγγέλμνατος.Μαθαίνεις 5-6 πράματα και τα εφαρμόζεις.Όχι σα του προγραμματιστές και τους τηλεπικοινωνιακούς που συνεχώς διαβάζουν(πολύ δύσκολα πράματα κατα τη γνώμη μου) και πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς από κοντά την εξέλιξη της τεχνολογίας και γενικά διαρκή εκπαίδευση..έλεος..πολύ καμμένη φάση.. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?? ΥΓ.Μακάρι να μπορούσα να το σπουδάσω όχι μόνο για λόγους εργσίας αλλά και επειδή είχα τρέλα με αυτό το αντικείμενο αλλά γ@@@ο ελληνικό σύστημα για 1000 μοριάκια άλλαξαν όλα...άλλα όπως είπα είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία...
Tenshi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Cop; btw χαμηλός Ελληνικός μισθός@1000~1200 ευρώ δέν υφίσταται.Το 30% και πλέον των εργαζομένων θα παρακάλαγε να πληρωθεί τόσο "χαμηλά"
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Συγνώμη αν το υποτίμησα το ποσό αυτό αλλά οι οικονομικές απολαβές τόσο είναι. Ακόμη μία βοήθεια,μπορείς να εργαστείς στο δημόσιο,σε ιδιωτική εταιρεία ή και δικό σου γραφείο ή ακόμα και καθηγητής σε αντίστοιχο τμήμα. Στη συνέχεια θα δώσω και άλλες πληροφορίες. Θέλω πάντως να μου πει κάποιος με σιγουριά. Πάντως κουβεντούλα να την κάνουμε.
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Καθηγητής; όχι δεν είναι καθηγητής.τι εξέλιξη να έχεις ρε άμα είσαι σχολείο...
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 όχι δεν είναι καθηγητής.τι εξέλιξη να έχεις ρε άμα είσαι σχολείο... Κανά +3000€ από φροντιστήρια... Μόλις φτάσεις εκεί ανοίγεις φροντιστήριο δικό σου και φεύγεις από το δημόσιο και μετά δεν έχει και ταβάνι στις απολαβές μη σου πώ..Μέχρι και να προσλάβεις άλλους να κάνουν μαθήματα για σένα και εσύ να κάνεις μόνο σε 2 τμήματα 6 ώρες τη βδομάδα.. Ειδικά αν έχεις άκρες και μπείς σε κανένα νυχτερινό...19:00-22:30 ωράριο.. Πιο άρχοντας δεν γίνεται..
aledjo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 αυτο που φωναζω εδω και χροοοονια απο τοτε που πηγενα γυμνασιο. καθηγητης γυμναστικης σε δημοσιο γυμνασιο ή λυκειο. ποτε κανεις δε κανει τιποτα....
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Όχι παιδιά δεν έχει σχέση με καθηγητιλίκη..ούτε γυμναστής ούτε μαθηματικός ούτε χημικός ούτε φυσικός ούτε βιολόγος... Πάντως το αντικείμενο του έχει πολύ σχέση με κάποιες θετικές επιστήμες...(δε λέω ποιές...)
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δεν υπάρχει αυτό το επάγγελμα φίλε.. Απλά βλέπεις τον θείο σου που το δούλεψε καλά το θέμα και του κατσε και τον μυθοποιείς.. Μέχρι και τυροπιτά έχω δεί(1000€ χαλαρά το μήνα στη λαϊκή κάθε μέρα με το ποδηλατάκι..) που άνοιξε εργαστήριο τυρόπιτας και τώρα προμηθεύει τα μισά τυροπιτάδικο στο Βόλο και κυκλοφορεί με 2 μερσέντες μια για αυτόν και μια η γυναίκα του.. Αν το δουλέψεις έξυπνα σε όλα τα επαγγέλματα μπορείς να βγάλεις λεφτά.. Btw μήπως εννοείς μάγειρας;Κάτω από 1000-1200€ δεν ξεκινάει ούτε ο πρωτάρης..Και έχει να κάνει και με χημεία...γευστική!
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δεν υπάρχει αυτό το επάγγελμα φίλε.. Απλά βλέπεις τον θείο σου που το δούλεψε καλά το θέμα και του κατσε και τον μυθοποιείς.. Μέχρι και τυροπιτά έχω δεί(1000€ χαλαρά το μήνα στη λαϊκή κάθε μέρα με το ποδηλατάκι..) που άνοιξε εργαστήριο τυρόπιτας και τώρα προμηθεύει τα μισά τυροπιτάδικο στο Βόλο και κυκλοφορεί με 2 μερσέντες μια για αυτόν και μια η γυναίκα του.. Αν το δουλέψεις έξυπνα σε όλα τα επαγγέλματα μπορείς να βγάλεις λεφτά.. Δε είναι μάγειρας. όχι ρε φίλε δε βλέπω το θείο μου επειδή όπως λες δούλεψε , του έκατσε και τον μυθοποιηθώ...Το τελευταίο πράγμα που κοιτάω είναι για το πως εξελίχθηκε ο θείος μου.Αλήθεια λέω,δε το κρίνω με βάση τη καριέρα ενός ανθρώπου.Γιατι άμα ήταν έτσι τότε θα γινόμουν σαν και αυτόν τον προμηθευτή που λές.Απλά έτυχε και το ανέφερα.. Το επάγγελμα αυτό όντως υπάρχει αφού το αμφισβητείς και είναι αρκετά γνωστό.Από όποια πλευρά και αν το δεις ειναι γαματο.Φυσικά έχει και τα ελλατώματα του που κατά τη γνώμη μου είναι τα λιγότερα σε σχέση με άλλα και ειδικά από το δικό μου...
slipknot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κάποια σχολή που να έχει σχέση με θετικές επιστήμες και να τη τελειώνεις εύκολα; Δύσκολο. edit:Βασικά στρατιωτική σχολή θα έλεγα αλλά οι θετικές επιστήμες δε κολλάνε.
CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κάποια σχολή που να έχει σχέση με θετικές επιστήμες και να τη τελειώνεις εύκολα; Δύσκολο. edit:Βασικά στρατιωτική σχολή θα έλεγα αλλά οι θετικές επιστήμες δε κολλάνε. Εννοούσα ότι το αντικείμενο που σπουδάζεις χρησιμοποιείς ύλη θετικών επιστημών.Ειπα ΔΕΝ είναι σχολή θετικών επιστημών όπως μαθηματικό φυσική πληροφορική κτλπ. όχι δεν είναι στρατιωτική σχολή.
slipknot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κάτι με οικονομικά, δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.