nio07 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα, Θά ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κατεβάσω ελύθερα κάποιο email client ώστε να το εγκαταστήσω σε κάποιο server, προκειμένου να βλέπω email μου. Αν όντως μπορώ, ειναι εύκολη η εγκατάστασή του; μπορεί να με βοηθήσει κάποιος όσον αφορά τα βήματα της εγκατάστασης; Ευχαριστώ Θερμά
kastel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Θα συμφωνήσω με το valemon για το Thunderbird. Μπορείς να κατεβάσεις και την ελληνική εκδοση από εδώ. Οδηγούς για το σετάρισμα και τη χρήση του θα δεις από το wiki του insomnia: Thunderbird 2 HOW TO Ρύθμιση λογαριασμών Gmail, Hotmail, Yahoo
nio07 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 καλησπέρα κα παλι, Αυτό που μου προτείνετε ειναι σαν το outlook; Eνοούσα Email Cient το οποιο θα έκανα setup σε server για να βλεπω τα email μου απο εκει... είναι αυτό κάτι τέτοιο; Νομίζω υπάρχει κάποιο με το όνομα Horde κατι αντίστοιχο...
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το Horde που αναφέρεις δεν είναι client, αλλά μία πλατφόρμα που κάνει διαθέσιμα τα e-mails ενός mail server ως webmail, δηλαδή προσβάσιμα στους κατόχους των e-mail accounts μέσω απλού browser. Αυτό ζητάς ή όχι... ;
nio07 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ναι φιλε μου αυτο ζητάω συγνωμη αν δεν το διατυπωσα σωστα... Υπάρχει κατι τετοιο ελυθερο που μπορω να εγκαταστησω σε server και ποια τα βήματα εγκατάστασης; ευχαριστώ πολύ
parsifal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Εδώ μπορείς να βρεις το Horde Webmail Edition, απ' ό,τι βλέπω υπάρχει online documentation και Wiki. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα περί deployment και απαιτήσεών του (πέραν των προφανών PHP+κάποιος web server εγκατεστημένα από πριν στο μηχάνημα που θα στηθεί) και δε μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.