DeMaitre Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=0906_Mobile_Internet_Vodafone&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=0906_MobilePhones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 150 euro φτηνότερα χωρίς να λάβουμε υπόψην την επιδότηση που δίνει η Vodafone στο κάθε πρόγραμμα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mountzouris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Mε την επιδοτηση υποψην.(ουσιαστικα δεν μετραει επιδοτηση, αφαιρει απ'ολα 150 ευρω και μαλιστα σε συγκεκριμενο προγραμμα αν προσεξεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phadomas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 σιγα την προσφορα..αφου στη vodafone με το ευελικτο 30 το 5800 το παιρνεις 190 ευρω...ενω στο πλαισιο 170...LOL.μας κοροιδευουνε?γτ αν τα 20 ευρω λιγοτερο απο vodafone αυτοι το λενε προσφορα εγω δ το λεω.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:49 ---------- LOOOOOOOOOL. καλα τωρα το ειδα αυτο το κουφο...βαση της διαφημισης του πλαισιου το 5800 το δινουν 199ευρω.δλδ 9 ευρω πιο ακριβα απο vodafone..Μπραβο προσφορες...μονο στο Ελλαδισταν αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εάν σε μερικές επιχειρήσεις όλο το τμήμα προώθησης θέλει τα παπούτσια στο χέρι, ή εάν επισήμως (από τη διευθυνση δηλαδή) ψάχνουν για μαλάκες.... Btw, είδα διαφήμιση ότι ο Γερμανός έχει προσφορά για όλα τα Samsung και μόνο, εννοείται με προγράμματα Cote, αγνώστων λοιπών στοιχείων (για αυτό και δεν άνοιξα άλλο thread) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisg7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Παιδιά, μακριά από vodafone και γενικά όσο γίνεται προσοχή με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Έχω ένα φίλο μου που εργάζεται στην εν λόγω εταιρεία και ξέρω ότι παίζουν τρελές απατεωνιές. Πας να αλλάξεις πρόγραμμα και σου κάνουν σύνδεση χωρίς να το ξέρεις ή σου λένε ψέματα ότι σε συμφέρει κάποιο μόνο και μόνο για να τσεπώσουν οι υπάλληλοι τα bonus. Άσε πια με τις επιδοτήσεις. Ζητάς συσκευές και σου λένε ψέματα ότι δεν τις έχουν επειδή δεν κάνεις σύνδεση και σου πασάρουν καμιά vodafone live από την οποία πληρώνονται. Μεγάλοι απατεώνες. Μακριάααααααα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Παιδιά, μακριά από vodafone και γενικά όσο γίνεται προσοχή με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Έχω ένα φίλο μου που εργάζεται στην εν λόγω εταιρεία και ξέρω ότι παίζουν τρελές απατεωνιές. Πας να αλλάξεις πρόγραμμα και σου κάνουν σύνδεση χωρίς να το ξέρεις ή σου λένε ψέματα ότι σε συμφέρει κάποιο μόνο και μόνο για να τσεπώσουν οι υπάλληλοι τα bonus. Άσε πια με τις επιδοτήσεις. Ζητάς συσκευές και σου λένε ψέματα ότι δεν τις έχουν επειδή δεν κάνεις σύνδεση και σου πασάρουν καμιά vodafone live από την οποία πληρώνονται. Μεγάλοι απατεώνες. Μακριάααααααα..... [offtopic] Να σου πω εγώ ιστορίες για τη Vodafone (που είμαι και 5-6 χρόνια συνδρομητής) να τραβάς τα μαλλιά σου μέχρι να γίνουν μπούκλες!!! Περιμένω πώς και πώς να λήξει η δέσμευσή μου μετά την τελευταία ανανέωση συμβολαίου που έκανα τον Νοέμβριο, για να τους ρίξω μια μούντζα και να συνεχίσω τη ζωή μου με Cote και Wind που -αν μη τι άλλο- όποτε χρειάστηκα κάτι μου συμπεριφέρθηκαν πιο ανθρώπινα. Και ο νοών, νοείτο... [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisg7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Και πολύ καλά θα κάνεις! Μετά από όσα έχω ακούσει για τη συγκεκριμένη εταιρεία έχω σιχαθεί μέχρι και το κινητό!!! Είναι δυνατόν ρε συ να πέφτει τέτοια κοροϊδία στον πελάτη και να τους έχουμε να τους προσκυνάμε; Είναι ντροπή.. Πλέον οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας νομίζω ότι έχουν γίνει χειρότερες από τράπεζες. Και τι πουλάνε ρε; Αέρα ουσιαστικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phadomas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Παιδιά, μακριά από vodafone και γενικά όσο γίνεται προσοχή με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Έχω ένα φίλο μου που εργάζεται στην εν λόγω εταιρεία και ξέρω ότι παίζουν τρελές απατεωνιές. Πας να αλλάξεις πρόγραμμα και σου κάνουν σύνδεση χωρίς να το ξέρεις ή σου λένε ψέματα ότι σε συμφέρει κάποιο μόνο και μόνο για να τσεπώσουν οι υπάλληλοι τα bonus. Άσε πια με τις επιδοτήσεις. Ζητάς συσκευές και σου λένε ψέματα ότι δεν τις έχουν επειδή δεν κάνεις σύνδεση και σου πασάρουν καμιά vodafone live από την οποία πληρώνονται. Μεγάλοι απατεώνες. Μακριάααααααα..... Φιλε επειδη εχω vodafone τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως που τα λες.Εγω περυσι π ηθελα να παρω συσκευη με την επιδοτηση(140ευρω περιπου) που ειχα εψαχνα το Nokia N81 και ολοι μ λεγανε οτι ειναι εξαντλημενο...ειχα γυρισει 3 καταστηματα vodafone και ολοι το ιδιο μου λεγανε..για να μην τα πολυλογω πηγα εν τελη στην wind και εκανα αιτηση για φορητοτητα.μετα απο 2-3 μερες με πηρανε απο τη vodafone και με ρωτησαν γτ φευγω...μολις τους ειπα οτι η wind μου δινει και το κινητο που θελω και οτι μου δινει καλυτερη επιδοτηση,μου λεει η κοπελα σου κανω την επιδοτηση 299 ευρω και μετα με ρωτησε πιο κινητο θελω...ενα σας λεω..μεσα σε 2-3 μερες μου στειλανε στο σπιτι την συσκευη που ηθελα και το καινουριο συμβολαιο να υπογραψω... ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ...αν θελετε να παρετε κινητο και να κανετε ανανεωση ΜΗΝ πηγαινετε σε καταστημα vodafone.παρτε καλυτερα μεσα στην εξυπηρετηση πελατων.εγω ετσι εβγαλα ακρη..και φετος εκει θα παρω εννοειτε.δεν ξαναπαω σε κανενα καταστημα vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 +1 στον phadomas, ο λογος που εφυγα κ εγω απο τη βοντα ειναι γιατι στα καταστηματα τους δεν με ειχαν ενημερωσει σωστα για την επιδωτηση νεας συσκευης! Οποτε τους ειπα bye bye κ πηγα wind! απλα κ ωραια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisg7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Επειδή η επιδότηση είναι το "τυράκι" για να δεσμευθείς για 1 χρόνο, εγώ θα πρότεινα να μην παίρνετε καθόλου. Μπορεί κάποιοι να το θεωρήσουν χαζό, αλλά όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι εννοώ. Να ξέρετε ότι κανείς δεν σας χαριζει τίποτα!!! Ό,τι παίρνετε, το πληρώνετε και με το παραπάνω. Μην τους κάνετε λοιπόν το χατίρι να δεσμευτείτε για να πάρετε ένα κινητό αλλά διαθέστε κάποια χρήματα για να αγοράσετε αυτό που θέλετε μόνοι σας. Με αφορμή την επιδότηση προσπαθούν οι "πονηρήδηδες" να αλλάξουν τα προγράμματα των πελατών και να τους κρατούν δεσμευμένους, ενώ αν κάτσετε και τα υπολογίσετε, τη συσκευή που σας κάνουν -και καλά- δώρο, την έχετε πληρώσει στους λογαριασμούς ή θα την πληρώσετε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε και στην Ελλάδα... Για τις συσκευές που είναι σε έλλειψη στη vodafone, είναι γνωστό το κόλπο που κάνουν παρανόμως. Εδώ πούλαγαν το iphone την πρώτη μέρα πέρυσι και ελεγαν ότι δεν υπάρχει ρε... Όσοι επιθυμείτε να πάρετε σκέτη συσκευή ή επιδότηση, ένα δοκιμασμένο κόλπο που μπορείτε να κάνετε είναι το εξής (αν και θα πρότεινα να πηγαίνατε σε άλλο μαγαζί, λιγότερο "φαρμακείο"): Μπαίνετε, λέτε στους υπαλλήλους ότι θέλετε να κάνετε σύνδεση και ότι θέλετε την "τάδε" συσκευή, αυτοί σας λένε μες στην τρελλή χαρά ότι την έχουν και, αφού το "σκεφτείτε" λίγο, τους ενημερώνετε ότι θα την πάρετε τελικά με την επιδότηση και πως θα περάσετε κάποια άλλη φορά για να βάλετε νέα γραμμή!!!!!!!!!! So simple.. Δοκιμάστε το! Στους απατεώνες, απατεωνιές........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Άντε Μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Όσοι επιθυμείτε να πάρετε σκέτη συσκευή ή επιδότηση, ένα δοκιμασμένο κόλπο που μπορείτε να κάνετε είναι το εξής (αν και θα πρότεινα να πηγαίνατε σε άλλο μαγαζί, λιγότερο "φαρμακείο"): Μπαίνετε, λέτε στους υπαλλήλους ότι θέλετε να κάνετε σύνδεση και ότι θέλετε την "τάδε" συσκευή, αυτοί σας λένε μες στην τρελλή χαρά ότι την έχουν και, αφού το "σκεφτείτε" λίγο, τους ενημερώνετε ότι θα την πάρετε τελικά με την επιδότηση και πως θα περάσετε κάποια άλλη φορά για να βάλετε νέα γραμμή!!!!!!!!!! So simple.. Δοκιμάστε το! Στους απατεώνες, απατεωνιές........ To εξηγείς λίγο περισσότερο αυτό? Μπορώ δηλαδή να αγοράσω συσκευή με την έκπτωση της επιδότησης και να γίνω Λούης χωρίς να κάνω νέο συμβόλαιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 To εξηγείς λίγο περισσότερο αυτό?Μπορώ δηλαδή να αγοράσω συσκευή με την έκπτωση της επιδότησης και να γίνω Λούης χωρίς να κάνω νέο συμβόλαιο? Όχι. Αυτό που εννοεί είναι: Πολλές φορές, αν πας και τους ζητήσεις σκέτη συσκευή χωρίς συμβόλαιο σου λένε πως δεν έχουν διαθέσιμη αυτήν την στιγμή. Αν μετά από 5 λεπτά κάποιος τους ζητήσει να κάνει νέο συμβόλαιο με την ίδια συσκευή, ως δια μαγείας, η συσκευή υπάρχει ετοιμοπαράδοτη. Αυτό γίνεται συνήθως για ακριβές συσκευές με μικρό περιθώριο κέρδους (πχ iPhone 3G). Γι' αυτό ο φίλος μας προτείνει να τους λες πως θέλεις νέο συμβόλαιο και μόλις σου πουν πως η συσκευή είναι διαθέσιμη και την βγάλουν για να σου τη δείξουν να τους πεις πως άλλαξες γνώμη και θα την πάρεις σκέτη, χωρίς συμβόλαιο. Δεν θα την πάρεις φθηνότερα, αλλά πιθανόν θα αποφύγεις το "λυπάμαι, δεν είναι διαθέσιμη". Και κάτι ακόμα, για τις ανανεώσεις συμβολαίου: οι εταιρίες έχουν ειδικό τμήμα (νομίζω λέγεται τμήμα retension) που δίνει μεγαλύτερες επιδοτήσεις για τους "δυσαρεστημένους" πελάτες. Αν πας και τους ρωτήσεις τι επιδότηση δικαιούσαι για να ανανεώσεις το συμβόλαιο σου και σου φανεί λίγο το ποσό, αν τους πεις πως θα διακόψεις το συμβόλαιο και θα κάνεις φορητότητα για να πας σε άλλη εταιρία για να πάρεις φθηνότερα τη συσκευή που θέλεις, θα σε παραπέμψουν να μιλήσεις τηλεφωνικά στο ειδικό αυτό τμήμα που θα σου προσφέρει μεγαλύτερη επιδότηση για να μην σε χάσουν από πελάτη. Και πάλι μπορεί να μην σε συμφέρει αλλά δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις. Αν ο πωλητής στο κατάστημα δεν σε παραπέμψει στο τμήμα αυτό, φταίει είτε πως είναι άσχετος είτε πως δεν ενδιαφέρεται. Σε αυτήν την περίπτωση πάρε ο ίδιος τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και πες τους από την αρχή το παραμύθι: "Πόση επιδότηση δικαιούμαι; Τι, τόσο λίγη; Αφήστε, θα κόψω το συμβόλαιο και θα πάω σε άλλη εταιρία". Έτσι θα σου προσφέρουν αυτοί μεγαλύτερη επιδότηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 στη wind μετα απο 2.5 χρονια και μ.ο 35ευρω λογαριασμους η απαντηση τους ηταν "καντε οτι 8ελετε, αυτη ειναι η επιδοτηση". Εσυ σε ποια εταιρια & ποτε το εκανες αυτο, γιατι εχω 5-6 χρονια να το ακουσω να γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.