Προς το περιεχόμενο

μου κάηκε η μητρική..

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια διευκρινηση να κανω απο προσωπικη εμπειρια. Δεν ξερω αν ειναι απολυτα νομιμο η οχι αλλα εμενα αυτο μου εξηγησαν στο πλαισιο. Τι? ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΟΠΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. Αυτος ειναι ο λογος που δεν σε συμφερει σχεδον ποτε το πιστωτικο, μονο η αντικατασταση. Ετσι προστατευονται αυτες οι εταιριες αφου καλως η κακως ειναι λογικο η καρτα γραφικων που αγορασα εγω πριν τρια χρονια τωρα να μην υπαρχει... Αυτο που δικαιουσαι και πρεπει να επιδιωξεις ειναι η αντικατασταση που θα σου δωσουν να μην υπολειπεται σε κανενα χαρακτηριστικο της προηγουμενης... :-)

Δημοσ.

λοιπόν μέσα σε 3 ώρες με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι το φτιάξανε..δυστηχώς πλήρωσα και 30 ευρώ εργατικά...μου βάλανε την asus p5q η οποία μάλλον καλύτερη είναι απο την evga 650 i ultra που είχα...ακόμη μου αλλάξανε και το dvd recorder το βρήκανε ελαττωματικό...τι να πω...ελπίζω τουλάχιστον να ανεβάζει και αυτή η μητρική τον e6850 στα 3,6 όπως έκανε η άλλη...εν ολίγης οι εντυπώσεις μου όσον αφορά το service του πλαισίου μέτριες..διότι ναι μεν απο την μια το έφτιαξαν μέσα σε μια μέρα βάζοντας και μάλλον καλύτερη μητρική,αλλά απο την άλλη όταν με πήραν τηλέφωνο το μόνο που μου είπαν ήταν ο υπολογιστής είναι έτοιμος ελάτε να τον πάρετε..τίποτα περί κόστους ή τη βάλανε και τι αλλάξανε..αφήστε που κλασσικά οι βρωμοκλέφτες πήγαν να φάνε τις βίδες απο τη μητρική και φυσικά της ζήτησα...ούστ..

Δημοσ.

Περί κόστους τι να σου λέγανε; Πως από το δεύτερο χρόνο πληρώνεις τα εργατικά; Αυτά είναι αυτονόητα φίλε μου.

Δημοσ.
Περί κόστους τι να σου λέγανε; Πως από το δεύτερο χρόνο πληρώνεις τα εργατικά; Αυτά είναι αυτονόητα φίλε μου.

Γιατί είναι αυτονόητα;Ξαναλέω, στα 2 χρόνια μου άλλαξαν mb χωρίς καμία χρέωση.

Δημοσ.
Γιατί είναι αυτονόητα;Ξαναλέω, στα 2 χρόνια μου άλλαξαν mb χωρίς καμία χρέωση.

Όταν σου λένε πως από το δεύτερο χρόνο και μετά την εργασία την επιβαρύνεται ο πελάτης, πόσο θέλει για να το καταλάβεις; Επειδή σε εσένα την αλλάξανε τζάμπα πρέπει να το κάνουν σε όλους;

Δημοσ.
Όταν σου λένε πως από το δεύτερο χρόνο και μετά την εργασία την επιβαρύνεται ο πελάτης, πόσο θέλει για να το καταλάβεις; Επειδή σε εσένα την αλλάξανε τζάμπα πρέπει να το κάνουν σε όλους;

κάνεις λάθος αφού δε μου είπε κανένας τίποτα...ούτε όταν πήγα το tower ούτε όταν με πήραν τηλέφωνο ότι είναι έτοιμο..τι έπρεπε δηλαδή να κάνω να μυρίσω τα νύχια μου??το ότι εγώ το έψαξα πριν το πάω είναι άσχετο..δηλαδή αν δεν το ήξερα και δεν είχα πάνω μου 30 ευρώ θα αναγκαζόμουνα να ξαναγυρνάω σπίτι και να ξαναπάω ή να προσποιούμαι το πρεζάκι στο κέντρο της αθήνας για να μαζέψω τα λεφτά:lol:..έλεος ..

Δημοσ.
κάνεις λάθος αφού δε μου είπε κανένας τίποτα...ούτε όταν πήγα το tower ούτε όταν με πήραν τηλέφωνο ότι είναι έτοιμο..τι έπρεπε δηλαδή να κάνω να μυρίσω τα νύχια μου??το ότι εγώ το έψαξα πριν το πάω είναι άσχετο..δηλαδή αν δεν το ήξερα και δεν είχα πάνω μου 30 ευρώ θα αναγκαζόμουνα να ξαναγυρνάω σπίτι και να ξαναπάω ή να προσποιούμαι το πρεζάκι στο κέντρο της αθήνας για να μαζέψω τα λεφτά:lol:..έλεος ..

Από τη στιγμή που ξεκαθαρίζει το κατάστημα πως από το δεύτερο χρόνο πληρώνεις την εργασία, εγώ όσο λάθος και αν είμαι, αν θες την πληρώνεις. Αν δε θες, ούτε πρεζάκι γίνεσαι ούτε τίποτα. Απλώς αφήνεις το μηχάνημα το μαγαζί :)

Δημοσ.
Από τη στιγμή που ξεκαθαρίζει το κατάστημα πως από το δεύτερο χρόνο πληρώνεις την εργασία, εγώ όσο λάθος και αν είμαι, αν θες την πληρώνεις. Αν δε θες, ούτε πρεζάκι γίνεσαι ούτε τίποτα. Απλώς αφήνεις το μηχάνημα το μαγαζί :)

σου ξαναλέω ότι το service ΔΕΝ ανέφερε τίποτα περί πληρωμής..τι δε καταλαβαίνεις σε αυτό που σου λέω δηλαδή?:-(

Δημοσ.
σου ξαναλέω ότι το service ΔΕΝ ανέφερε τίποτα περί πληρωμής..τι δε καταλαβαίνεις σε αυτό που σου λέω δηλαδή?:-(

Δε βγαίνει άκρη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...