foxsta Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Αγόρασα ένα εσωτερικό σκληρό δίσκο Seagate 500GB.Στην αρχή δούλευε κανονικά.Τώρα το πρόβλημα είναι ότι όταν τον συνδέω κολλάει στην διαφήμιση της εταιρίας της μητρικής.Δηλαδή πριν καλά καλά μπει στο baios.Το δοκίμασα και σε άλλο pc και βγάζει το ίδιο λάθος... Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φτάιει?
antuansupra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 μαλλον ο δισκος γιοκ.... πουρνος πουρνος παρε παραμασχαλα το δισκο και την αποδειξη και πισω απο εκει που το πηρες:cry:
alex89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Αγόρασα ένα εσωτερικό σκληρό δίσκο Seagate 500GB.Στην αρχή δούλευε κανονικά.Τώρα το πρόβλημα είναι ότι όταν τον συνδέω κολλάει στην διαφήμιση της εταιρίας της μητρικής.Δηλαδή πριν καλά καλά μπει στο baios.Το δοκίμασα και σε άλλο pc και βγάζει το ίδιο λάθος... Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φτάιει? Κάνε για αρχή ένα bios reset
foxsta Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 φιλε bios reset γίνεται βγάζοντας την μπαταρία από την μητρική?Αν ναι,για πόση ώρα?
alex89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 φιλε bios reset γίνεται βγάζοντας την μπαταρία από την μητρική?Αν ναι,για πόση ώρα? Βασικά φροντίζεις να βγάλεις τον υπολογιστή από την πρίζα για να μην παίρνει καθόλου ρεύμα. Άλλοι λένε πως και 2 λεπτά είναι αρκετά. Προσωπικά την έχω εκτός μητρικής για κανένα δεκάλεπτο.
stelrp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Στην δική μου μητρική υπάρχει ένα jumperάκι sthn mhtrik;h που γράφει bios reset, Μάλιστα όταν το αλλάξω θέση ώστε να κάνει Bios reset η μητρικη ξεκινάει μόνη της έχοντας ήδη κάνει reset. Πάντως το πρόβλημα σου πρέπει να είναι ο δίσκος, MHN ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ άδικα την μητρική καθώς στις συσκευές της ενδέχεται να ΄χουν γίνει ρυθμίσεις από το λειτουργικό π.χ. IRQ, Κλπ κλπ, και μέτά να μην μπουτάρει σωστά το computer σου.....
foxsta Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ναι όντως αφού έχει το ίδιο πρόβλημα και άλλο pc θα φταίει κατά 99% ο σκληρός. Πάντως από τότε που είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα και ένας άλλος σκληρός εκτος από αυτόν,βγάζει κάτι μικροπροβληματα.π.χ κάθε φορα που ανοίγω το pc βγάζει μια μπλε οθόνη και κάνει ''checking'' του σκληρου αλλα μετά λειτουργεί κανονικά,εκτος από μια φορα που δεν τον διάβαζε. Παίζει να έχω κανένα ιο και τα διαλύει όλα σιγά σιγά?
alex89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Σε παρόμοια κατάσταση με αυτήν που περιγράφεις δλδ κάθε φορά που ανοίγεις το pc να κάνει check το σκληρό, υπήρχε πρόβλημα με το σκληρό (όμως αυτό δεν είναι κανόνας, σου λέω απλώς τι έπαιξε σε εκείνη την περίπτωση). Μπορείς να κατεβάσεις από το site της seagate για τον 500άρη που έχεις, το διαγνωστικό εργαλείο που το καις σε cd, κάνεις boot από το cd και τσεκάρει το σκληρό σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για τον άλλο σου σκληρό. Γενικά όλες σχεδόν οι εταιρίες σκληρών δίσκων έχουν διαγνωστικά προγράμματα για την κατάσταση του σκληρού. Αν όμως θες μπορείς να δοκιμάσεις και με το hdtune (υπάρχουν και άλλα προγράμματα) αν φυσικά μπορείς να μπεις στα win για να το εγκαταστήσεις. Για seagate δες εδώ: http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/seatools
agelosLX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αυτό με την μπλε οθόνη που λέτε μου το κάνει και μένα ο δίσκος μου...ένας seagate 640GB τις σειράς 7200.11! Κάνει συνέχεια "checking for consistency" και όλο δείχνει οτι διορθώνει σφάλματα και τέτοια! Αν τον πάω πίσω στο e-shop με την εγγύηση θα μου κάνουν αντικατάσταση αφού και η seagate έχει δηλώσει προωληματικές παρτίδες??? υγ: το seatools μου βγάζει error μόλις ψάχνει για δίσκους..
alex89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αυτό με την μπλε οθόνη που λέτε μου το κάνει και μένα ο δίσκος μου...ένας seagate 640GB τις σειράς 7200.11! Κάνει συνέχεια "checking for consistency" και όλο δείχνει οτι διορθώνει σφάλματα και τέτοια! Αν τον πάω πίσω στο e-shop με την εγγύηση θα μου κάνουν αντικατάσταση αφού και η seagate έχει δηλώσει προωληματικές παρτίδες??? υγ: το seatools μου βγάζει error μόλις ψάχνει για δίσκους.. Αν σου βγάζει error νομίζω πως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στον αλλάξουν φίλε μου. Τα δεδομένα σου κράτα σε άλλον σκληρό για να μην έχεις καμία έκπληξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.