Προς το περιεχόμενο

Πληροφορική ΑΠΘ

darksize_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έβγαλα τα απαραίτητα μόρια, πάντα ήθελα να περάσω σε αυτή τη σχολή, 18 χιλιάδες μάζεψα, λογικά την πιάνω :-D

Σπουδάζει κανείς σε αυτή τη σχολή; Μπορεί να μου πει κανείς εντυπώσεις; Τα μαθήματα πως είναι, ασκήσεις, πρότζεκτς, καθηγητές κτλ κτλ

Ευχαριστώ :)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θα ακούσεις και πολύ καλά λόγια αλλά απο τις υπόλοιπες πληροφορικές είναι η καλύτερη.

Θα στα πούνε οι εκ των έσω, όλο και κάποιος θα βρεθεί.

Δημοσ.
Δεν θα ακούσεις και πολύ καλά λόγια αλλά απο τις υπόλοιπες πληροφορικές είναι η καλύτερη.

Θα στα πούνε οι εκ των έσω, όλο και κάποιος θα βρεθεί.

Πως λέμε η χλωρίνη κλινέξ είναι η καλύτερη ένα πράμα...:P

Δημοσ.

Τελειωσα το συγκεκριμενο τμημα περυσι.. Δυστυχως δεν ξερω πως ειναι παρομοιες σχολες σε αλλα πανεπιστημια, αλλα γενικα η εντυπωση μου δεν ειναι θετικη.. Ισως ειναι αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω οτι 'δεν θα ακουσεις καλα σχολια αλλα ειναι η καλυτερη'.. Το αν ισχυει το 2ο μερος της προτασης, δεν το γνωριζω..

Γενικα οι καθηγητες, οπως κ σε ολα τα πανεπιστημια, σε εχουν γραμμενο κανονικα.. Υπαρχουν κ καποιοι λιγοι που ειναι καλοι ομως.. Αν δεν κατσεις να μαθεις κατι επειδη σου αρεσει, δεν θα μαθεις τπτ.. Υπαρχουν πολλα ατομα που βγαινουν κ ουσιαστικα δεν ξερουν προγραμματισμο.. Βεβαια, πληροφορικη δεν ειναι μονο προγραμματισμος σε καμια περιπτωση.. Εχει πολλα μαθηματικα (λογικο).. Επισης Java εμεις καναμε μονο στο 3ο ετος αν θυμαμαι καλα.. Κ οταν λεω καναμε, εννοω οτι μας ειπαν να κανουμε μια εργασια στην Java χωρις ποτε να μας δειξουν κατι.. Επισης το προγραμμα εχει κ 2 φυσικες (ειχε οταν ημουν εγω) οι οποιες ειναι τα πιο αχρηστα μαθηματα της σχολης.. Ποτε δεν καταλαβα τον λογο για τον οποιον υπηρχαν..

Οι εργασιες ειναι γενικα οχι δυσκολες, εκτος απο το 3ο-4ο ετος στην κατευθυνση 'πληροφοριακα συστηματα' οπου εχει μερικες δυσκολες προγραμματιστικες εργασιες..

Τελος, αν εχεις ορεξη κ σ αρεσει να ασχοληθεις, ειναι καλη σχολη κ θα μαθεις πραγματα.. Αλλα μπορεις καλλιστα να τελειωσεις την σχολη κ να μην εχεις μαθει απολυτως τπτ.. Τα 5αρακια μπαινουν ευκολα.. Κ γενικα το να παρεις ενα 7,5 μεσο ορο ειναι ευκολο.. Με καποιο διαβασμα, το 9αρι ειναι εφικτο..

Δημοσ.

Έχω φίλους και στο Πληροφορική Ιωαννίνων και στο Θεσσαλονίκης και στο Παπεί.Καλά για το Παπει δε το συζητάω ειναι ο πάτος των ΑΙ Πληροφορικής.

Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη έχουν ενα μάτσο δυσκολίες και προβλήματα αλλα όσοι εκ των εσω μου λενε για τις σχολες τους μου λενε για το Θεσσαλονικης. Όσο καλα λόγια μπορεις να πεις για μια σχολή που δεν έχει δικες τις αίθουσες, στεγάζεται στον ημιόροφο και έχει 15 απο τα 42 μαθήματα για πτυχίο μαθηματικά.

Απλά δεν μίλησα γιατι πιστεύω θα βρεθεί κάποιος που σπουδάζει εκει να την κράξει απο μόνος του όπως και έγινε και συμφώνησε μαζί μου.

τώρα οι άλλοι με τα έξυπνα σχόλια περι χλωρίνης, ότι να ναι :P

Δημοσ.

Βlonde,το καλύτερη είναι μεγάλη κουβέντα για μια σχολή,ιδίως αν δεν φοιτείς σε αυτή...οπότε άσε καλύτερα καποιον με προσωπικό βιωμα να τοποθετηθεί υπέυθυνα...καλη η θεσσαλονίκη,καλές οι μπουγάτσες και το αριστοτέλειο....αλλά οκ,ας είμαστε αντικειμενικοί!Για το πα.πει συμμφωνώ ,όπως και οι σπουδάζοντες εκεί,πως δεν είναι απο τα καλύτερα ;)

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ απο τις Πληροφορικες ποια θεωρεις καλύτερη?

Ξανα λεω, αυτο το λεω μετα απο συζητηση με ατομα απο ολα σχεδον τα ΑΕΙ πληροφορικης δεν το βγαζω απτο καπέλο μου.

Προς τον thread-starter: Κυνήγα Πολυτεχνείο και ας είναι και διαόλου μανα.

Δημοσ.

Ερώτηση γέρου/άσχετου : Πόσο είναι το άριστα ? δηλαδή 18.000 στα πόσα πήρες ?

Οι βάσεις στις σχολές ΗΜΜΗΥ που κυμαίνονται ?

Δημοσ.

Ρε φίλε αφού έβγαλες τόσα γιατί δε μπαίνεις σε κανά πολυτεχνείο ΗΜΜΥ.σιγουρα πιάνεις βόλο ξάνθη χανιά και με λίγη δυσκολία πάτρα.Το ίδιο αντικείμενο σπουδών είναι..Βέβαια θες να πας θεσσαλονίκη..σε καταλαβαίνω απόλυτα,και γω έχω πάθος με αυτή τη πόλη,αλλά βρίσκομαι σε κωλοχώρι....

ΑΛΛΑ

κ εγώ ΗΜΜΥ είμαι και έχω να σου πω ότι μη διαλέξεις σχολές πληροφορικής,θα το μετανιώσεις για πολλούς λόγους...άσε μεγάλη ιστορία...Τράβα χωρίς δεύτερη σκέψη πολιτικών μηχανικών...μακράν ανώτερο από όποια,όποια άποψηα και να το δεις.

Δημοσ.

ΑΛΛΑ

κ εγώ ΗΜΜΥ είμαι και έχω να σου πω ότι μη διαλέξεις σχολές πληροφορικής,θα το μετανιώσεις για πολλούς λόγους...άσε μεγάλη ιστορία...Τράβα χωρίς δεύτερη σκέψη πολιτικών μηχανικών...μακράν ανώτερο από όποια,όποια άποψηα και να το δεις.

που μετα απο λιγα χρονια να κυκλοφορεις και με μια mercedαρα :lol:

Δημοσ.
που μετα απο λιγα χρονια να κυκλοφορεις και με μια mercedαρα :lol:

Ρε ξεκολλάτε αυτή την ιστορία με την mercedes.Ενα τυχαίο γα@@ο παράδειγμα ήταν.Δε του λέω να πάει πολιτικών επειδή κάποιος που ξέρω έκανε λεφτά.Και αυτός που έχει το κρεωπολείο στη γειτονιά μου με μια bmw X5 έρχεται καθε πρωι,τι δηλαδή θα του πω να γίνει χασάπης.lol.

Απλά του λέω άμα το κυνηγήσει σ αυτό το επάγγελμα μπορεί ν κάνει μεγάλη καριέρα με φυσικά καλές οικονομικές απολαβές.Αυτό.Ενώ τώρα τι καριέρα να κάνεις άμμα είσαι προγραμματιστής(μπλιαχ)

Φιλικα

Δημοσ.

Παιδιά κι εγω είμαι ανάμεσα στην Πληροφορική ΑΠΘ και στο Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων στο Βόλο...Τι μου προτείνετε από αυτά τα 2;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...