100 010 00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Σου πεφτει το λαμπακι του internet ή και το dsl? το 50 attenuation ειναι πολυ παντως για το wag200, αν και το εχω βαλει και με 44db, χωρις αποσυνδεσεις σε connex ομως, πανω απο 30-35db δεν το συνιστω. Σε υψηλα dbs πολυ καλα παιζουν τα 3com, fritz και speedtouch, αν και τα τελευταια τα θεωρω πατατα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 ..αυτό το 3.6 είναι η απόσταση από το καφαο η απο το dslam από το dslam, το καφάο είναι συνήθως κοντά μας...
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 απο την αλλη εχεις περιθωριο στο downstream margin ?Αυτο δεν καταλαβα τι ενοεις!!! Φιλτρο εχω βαλει 1 απο το κουτι του οτε στο line στο φιλτρο και μετα απο modem στο router και απο το phone στο τηλεφωνο (την συσκευη) Αυτο εχω βαλει μονο.θελει και αλλο φιλτρο και αν ναι που να το βαλω????? [και ευχαριστω για την βοηθεια!!!] splitter ειναι αυτο οχι φιλτρο.β.απλα η γραμμη πρεπει να κανει μεγαλα σκαμπανεβασματα γιατι περα απο το 50 attenuation που πραγματι ειναι πολυ εχεις ενα σχετικα καλο margin 11.η κανει σκαμπανεβασματα το margin η αλλιως απλα λογω του 50 attenuation δεν μπορει να μεινει σταθερο.οποτε εκει η θα πρεπει να σου ριξουν ταχυτητα η να πας σε καλυτερο ρουτερ με την εννοια του πιο σταθερου.το speedtouch εχει αποδειχτει το πιο stable εστω και αν εχει λιγο παραξενο Interface.για αυτο και οι τεχνικοι του οτε με ενα παραμασχαλα.
jimmy007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Σου πεφτει το λαμπακι του internet ή και το dsl? το 50 attenuation ειναι πολυ παντως για το wag200, αν και το εχω βαλει και με 44db, χωρις αποσυνδεσεις σε connex ομως, πανω απο 30-35db δεν το συνιστω. Σε υψηλα dbs πολυ καλα παιζουν τα 3com, fritz και speedtouch, αν και τα τελευταια τα θεωρω πατατα και του ιντερνετ και του dsl!!! κατι δεν γινεται πρεπει να αλλαξω ρουτερ???
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 και το snr να αλλαξεις με το dmt θα πεσει η ταχυτητα,
100 010 00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν σου πεφτει και το dsl, παει αλλου το θεμα. Ζητα υποβαθμιση γραμμης απο το παροχο σου, αφου πρωτα δηλωσεις και βλαβη. το dsl ποτε σου πεφτει? αστατα? σε χτυπημα τηλεφωνου πεφτει? Βασικα το margin σου τοσο ψηλα, εμενα μου λεει καποιο βραχυκυκλωμα ή και κακα φιλτρα ή και καλωδια γενικως (οτε ή δικα σου). ξεκινα μια με παροχο και πες τους τα αυτα για να σου κανουν ελεγχο στη γραμμη
jimmy007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν σου πεφτει και το dsl, παει αλλου το θεμα. Ζητα υποβαθμιση γραμμης απο το παροχο σου, αφου πρωτα δηλωσεις και βλαβη. το dsl ποτε σου πεφτει? αστατα? σε χτυπημα τηλεφωνου πεφτει? Βασικα το margin σου τοσο ψηλα, εμενα μου λεει καποιο βραχυκυκλωμα ή και κακα φιλτρα ή και καλωδια γενικως (οτε ή δικα σου). ξεκινα μια με παροχο και πες τους τα αυτα για να σου κανουν ελεγχο στη γραμμη to dsl πεφτει μετα απο περιπου 10 με 15 λεπτα!!!! το υποβαθμιση γραμμης τι ειναι??? ναι αλλα το baudtec δεν τα κανει αυτα!!!!
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 υποβαθμιση σημαινει να σε κατεβασουν στο 1 mbit.απλα το baudtec τα παει καλυτερα με πιο χαλια γραμμες .κατα τα αλλα ειναι χαλια ρουτερ το ιδιο.το linksys πολυ καλυτθερο αλλα λιγο θεμα με τα μεγαλα attenuation που στην ελλαδα ειναι συχνο φαινομενο
100 010 00 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 to dsl πεφτει μετα απο περιπου 10 με 15 λεπτα!!!!το υποβαθμιση γραμμης τι ειναι??? ναι αλλα το baudtec δεν τα κανει αυτα!!!! To οτι επαιζες με το baudtec, απλα ετυχε και συμπεριφεροταν καλα. Και με αλλα ρουτερς μπορει να παιζεις σχετικα καλα και με αλλα οχι. Το θεμα ειναι οτι η γραμμη σου ειναι ψιλοχαλια και στη θεση σου θα εκανα αυτα που σου προανεφερα
infe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με αυτό το router. Έχω πολύ συχνές αποσυνδέσεις κάποιες φορές σβήνει το λαμπάκι του Internet ή γίνεται κόκκινο και κάποιες φορές σβήνει και αυτό του DSL. Το πρόβλημα το αντιμετώπιζα από την αρχή. Ενώ μετά από λίγο καιρό ως δια μαγείας το πρόβλημα είχε λύθει (μου έκανε σπάνια αποσυνδέσεις και η γραμμή είχε ψιλοσταθεροποιηθεί) τώρα επανήλθε. Από την Forthnet μου λένε πως βλέπουν ένα βραχυκύκλωμα στην γραμμή υποψιάζομαι πως έχει κάποιο πρόβλημα το router επειδή έχω προβλήματα ακόμα και όταν αποσυνδέω όλα τα τηλέφωνα (εννοείτε πως έχω φιλτράκια στα τηλέφωνα) αυτά είναι τα στοιχεία του Linksys: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 888 kbps Upstream Rate: 451 kbps Downstream Margin: 9 db Upstream Margin: 14 db Downstream Line Attenuation: 52 db Upstream Line Attenuation: 13 db Downstream Transmit Power: 9 db Upstream Transmit Power: 22 db Τι μου προτείνεται να κάνω να δοκιμάσω κάποιο άλλο router και αν ναι ποιο; Θέλω κάποιο σταθερό και αξιόπιστο αυτό είναι καλό;: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668
venejo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Βραχυκύκλωμα στη γραμμή μου έβλεπε η forthnet από το καινούριο General Electric ασύρματο που είχα πάρει. Έχω και ένα σταθερό της ίδιας μάρκας. Με τη μέθοδό της ατόπου απαγωγής βρήκαμε ότι ήταν το ασύρματο. Βέβαια δεν είχα πρόβλημα με το DSL απλά για κάτι άλλο τεχνικό που είχα πάρει μου το είπαν και το τσεκάραμε.
Merdock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Το έχω εδώ και 2-3 μέρες και παρατήρησα ότι δεν έχει διακόπτη για να κλείνει.Προτείνετε το βράδυ να το βγάζω από τη πρίζα ή δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι 24/7 ανοικτό;
accipio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δεν νομίζω να πάθει τίποτα αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό. Εγώ δεν το κλείνω ποτέ (γιατί δε σταματά ποτέ να δουλεύει). Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο δεν έχει πάθει κάτι.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Το έχω εδώ και 2-3 μέρες και παρατήρησα ότι δεν έχει διακόπτη για να κλείνει.Προτείνετε το βράδυ να το βγάζω από τη πρίζα ή δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι 24/7 ανοικτό; τα περισσοτερα δεν εχουν διακοπτη.οχι δενεχει νοημα να το κλεινεις.σε μια ετερεια ποτε κανεις δεν το κλεινει Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με αυτό το router. Έχω πολύ συχνές αποσυνδέσεις κάποιες φορές σβήνει το λαμπάκι του Internet ή γίνεται κόκκινο και κάποιες φορές σβήνει και αυτό του DSL. Το πρόβλημα το αντιμετώπιζα από την αρχή. Ενώ μετά από λίγο καιρό ως δια μαγείας το πρόβλημα είχε λύθει (μου έκανε σπάνια αποσυνδέσεις και η γραμμή είχε ψιλοσταθεροποιηθεί) τώρα επανήλθε. Από την Forthnet μου λένε πως βλέπουν ένα βραχυκύκλωμα στην γραμμή υποψιάζομαι πως έχει κάποιο πρόβλημα το router επειδή έχω προβλήματα ακόμα και όταν αποσυνδέω όλα τα τηλέφωνα (εννοείτε πως έχω φιλτράκια στα τηλέφωνα) αυτά είναι τα στοιχεία του Linksys:DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 888 kbps Upstream Rate: 451 kbps Downstream Margin: 9 db Upstream Margin: 14 db Downstream Line Attenuation: 52 db Upstream Line Attenuation: 13 db Downstream Transmit Power: 9 db Upstream Transmit Power: 22 db Τι μου προτείνεται να κάνω να δοκιμάσω κάποιο άλλο router και αν ναι ποιο; Θέλω κάποιο σταθερό και αξιόπιστο αυτό είναι καλό;: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668 η γραμμη σου ειναι χαλια τελειως.888 κλειδωμα down και 52 attenuation?α.το zyxel δεν θα κανει κατι ετσι και αλλιως.το thomson θα ειναι οτι πιο σταθερο αλλα κατι γινετε με την γραμμη σου.που μενεις και ποσο μακρια εισαι απο τον οτε?ελπιζω οχι καμια παρνηθα.οτι και να γινει θα πρεπε να κλειδωνεις λιγο πιο ψηλα.το Linksys δεν παιαζει να κρατησει την γραμμη σταθερη.δε πιστευω να εχεις βαλει φιλτρο πριν το adsl.h συναγερμος χωρις φιλτρο.με 52 attenuation σχεδον 4 Km απο οτε.
infe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Είμαι περίπου 4-5 χιλιόμετρα από τον οτε και τα καλώδια που έρχονται στην περιοχή μου (λίγο εξώ από τον Βόλο) είναι άθλια όπως με έχει πληροφορήσει γνωστός μου ηλεκτρολόγος. Όχι δεν έχω φίλτρα πριν την γραμμή και δεν έχω συναγερμό. Για ποιο μοντέλο Thomson μιλάς μπας και το βρω να το δοκιμάσω γιατί έχω απελπιστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.