Προς το περιεχόμενο

you need permition to perform this action.. πως το βγαζω??

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δειτε το post που ειχα κανει πριν λιγο καιρο.

τωρα πηγα να βαλω τα αρχειακια στο φακελο dvd maker και μου βγαζει αυτο που βλεπετε στην φωτο... γιατι? και πως το βγαζω?

post-108960-129063012144_thumb.png

Δημοσ.
Αν ΔΕΝ εχεις ανοιχτο το dvd maker και εξακολουθει και στο βγαζει δες αυτό...

οχι κλειστο ειναι το dvd maker ... αυτο που μου διχνεισ ειναι για να διαγραφει αρχεια που χρησιμοποιουντε...(?)

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.. κατσε να δουμε τι θα γινει.. τα δοκιμαζω.. εσεισ εν το μεταξυ πετατε ιδεεσ...

Δημοσ.
Δες αν ειναι κλειστο και το antivirus γιατι οποτε το κλεινω δεν μπορω να γραψω στον δισκο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ----------

ααα! κατεβασε το unlocker απο εδω http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.7.exe

ποιο unlocker? :rolleyes:

Δημοσ.
ποιο unlocker? :rolleyes:

Και μετα λετε "θελει φορματ"... Κατεβαζεις ενα Χ προγραμμα, αντι να πατησεις run as admin.

υγ: βαλε το φακελο με τα δεδομενα στα documents, δε βλεπω το λογο να εχεις τοσο μεγαλα αρχεια στο programs files

Δημοσ.

υγ: βαλε το φακελο με τα δεδομενα στα documents, δε βλεπω το λογο να εχεις τοσο μεγαλα αρχεια στο programs files

μα απο την αρχη το dvd maker μπαινει στο c:/program files;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:30 ----------

Και μετα λετε "θελει φορματ"...

σου' πα εγω οτι θελει φορματ?

Δημοσ.

πφφ.. Δε σου λεω να βαλεις το dvd maker στα documents αλλα τα αρχεια που επεξεργαζεται.

Τεσπα, δε σε αφηνει να κανεις paste delete move λογου του uac, και οχι λογου αλλου προγραμματος. Αν θελεις να κανεις paste delete move edit σε c:\window c:\programs πρεπει να ανοιξεις τον explorer με admin, my coputer -> right click-> run as admin και εισαι οκ. :-)

υγ: freeware που εχει προσβαση στο μητρωο ΔΕΝ ειναι καλο.

Δημοσ.

Τεσπα, δε σε αφηνει να κανεις paste delete move λογου του uac, και οχι λογου αλλου προγραμματος.

μα το εχω βγαλει το uac... εκτοσ αν δεν γινεται να το βγαλεισ τελιως....

Δημοσ.
μα το εχω βγαλει το uac... εκτοσ αν δεν γινεται να το βγαλεισ τελιως....

Γιατι;

να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Γιατι;

να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

αν εννοεισ γιατε εβγαλαα το γουακ (uac) επιδη μοθ εσπαγαν τα νεβρα τα pop ups που βγαζει οταν παω να ετελεσω ενα προγραμμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...