lkastritis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 δειτε το post που ειχα κανει πριν λιγο καιρο. τωρα πηγα να βαλω τα αρχειακια στο φακελο dvd maker και μου βγαζει αυτο που βλεπετε στην φωτο... γιατι? και πως το βγαζω?
user Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν ΔΕΝ εχεις ανοιχτο το dvd maker και εξακολουθει και στο βγαζει δες αυτό...
lkastritis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν ΔΕΝ εχεις ανοιχτο το dvd maker και εξακολουθει και στο βγαζει δες αυτό... οχι κλειστο ειναι το dvd maker ... αυτο που μου διχνεισ ειναι για να διαγραφει αρχεια που χρησιμοποιουντε...(?)
Evgenios1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλο ειναι το uac. Θα σου ελεγα να βαλει το φακελο στα documents. Λυση α) run as admin Λυση β) αυτο που λεει ο απο πανω μου.
lkastritis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ευχαριστω παιδια.. κατσε να δουμε τι θα γινει.. τα δοκιμαζω.. εσεισ εν το μεταξυ πετατε ιδεεσ...
halvas0000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δες αν ειναι κλειστο και το antivirus γιατι οποτε το κλεινω δεν μπορω να γραψω στον δισκο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ---------- ααα! κατεβασε το unlocker απο εδω http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.7.exe
lkastritis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δες αν ειναι κλειστο και το antivirus γιατι οποτε το κλεινω δεν μπορω να γραψω στον δισκο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ---------- ααα! κατεβασε το unlocker απο εδω http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.7.exe ποιο unlocker?
Evgenios1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ποιο unlocker? Και μετα λετε "θελει φορματ"... Κατεβαζεις ενα Χ προγραμμα, αντι να πατησεις run as admin. υγ: βαλε το φακελο με τα δεδομενα στα documents, δε βλεπω το λογο να εχεις τοσο μεγαλα αρχεια στο programs files
lkastritis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 υγ: βαλε το φακελο με τα δεδομενα στα documents, δε βλεπω το λογο να εχεις τοσο μεγαλα αρχεια στο programs files μα απο την αρχη το dvd maker μπαινει στο c:/program files;) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:30 ---------- Και μετα λετε "θελει φορματ"... σου' πα εγω οτι θελει φορματ?
Evgenios1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 πφφ.. Δε σου λεω να βαλεις το dvd maker στα documents αλλα τα αρχεια που επεξεργαζεται. Τεσπα, δε σε αφηνει να κανεις paste delete move λογου του uac, και οχι λογου αλλου προγραμματος. Αν θελεις να κανεις paste delete move edit σε c:\window c:\programs πρεπει να ανοιξεις τον explorer με admin, my coputer -> right click-> run as admin και εισαι οκ. υγ: freeware που εχει προσβαση στο μητρωο ΔΕΝ ειναι καλο.
lkastritis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τεσπα, δε σε αφηνει να κανεις paste delete move λογου του uac, και οχι λογου αλλου προγραμματος. μα το εχω βγαλει το uac... εκτοσ αν δεν γινεται να το βγαλεισ τελιως....
Evgenios1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 μα το εχω βγαλει το uac... εκτοσ αν δεν γινεται να το βγαλεισ τελιως.... Γιατι; να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
lkastritis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Γιατι;να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. αν εννοεισ γιατε εβγαλαα το γουακ (uac) επιδη μοθ εσπαγαν τα νεβρα τα pop ups που βγαζει οταν παω να ετελεσω ενα προγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.