spiros1971 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 χρειάζομαι τηλεφωνικό κέντρο η ένα πρόγραμμα το όποιο να κάνει άμεση έκτροπη-προώθηση των τηλεφωνικών κλήσεων που δέχεται εναλλάξ σε κινητά τηλεφωνά. Επίσης δεν ξέρω αν απευθύνομαι στο σωστό μέρος . Έτσι και ζητώ εκ των πρότερων συγγνώμη. Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη. ευχαριστώ
eski Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Stay tuned! Eτοιμαζω εναν οδηγο που οχι απλα θα κανει αυτο που ζητας (εκτροπη) αλλα θα μπορεις και απο το κινητο σου να καλεις το κεντρο σου και να κανεις κλησεις σα να εισαι στο γραφειο.. Ολα αυτα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ... Hδη το xρησιμοποιω Λιγη υπομονη και οταν τελειωσει ο οδηγος θα το δεις στο wiki
eski Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 κανένα νεότερο ? Εδω και μερες εχω αναρτησει τον πληρη οδηγο αυτου
GEOMELPET Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τι λέτε για το KXTES824GR της PANASONIC ?
eski Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τι λέτε για το KXTES824GR της PANASONIC ? Kαι να στο χαρισουν μη το παρεις..(ακου υβριδικο!! που ζουμε? στο Μεσαιωνα?!) Οχι μονο το συγκεκριμενο αλλα οτιδηποτε δεν εχει απο τη μανα του Voip. Ενα καλο κεντρο ειναι αυτο που το κατανοεις εσυ καλυτερα. Αυτο που μπορεις να κανεις εστω και καποια βασικα πραματα. Εαν θες ετοιμη και απλη λυση προτιμησε κατι σαν SPA9000+SPA400 ( Linksys θυγατρικη της Cisco) Το εχω δοκιμασει και εχω αναλυτικο οδηγο αυτου Oλα γινονται ευκολα μεσα απο wizard. Aν εχεις πανω απο 4 γραμμες εξωτερικες χρησιμοποιεις και 2ο SPA400 To SPA9000 δεχεται μεχρι 4 SPA400 δηλ. 16 γραμμες. Εσωτερικα εχει 34 (32+2FXS) Aν θες κατι ποιο επαγγελματικο, πραγματικα Heavy Duty με απεριοριστες δυνατοτητες που ουτε καν μπορουν να διανοηθουν και τα πιο ακριβα κεντρα (αν και τα περισσοτερα απ' αυτα τα επωνυμα ακριβα βασιζοναι σε μια πετσοκομενη εκδοση και συνηθως παλια Asterisk version) o Αsterisk ειναι μονοδρομος.. Ριξε μια ματια αυτου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.