Προς το περιεχόμενο

τηλεφωνικο κεντρο

spiros1971

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

χρειάζομαι τηλεφωνικό κέντρο η ένα πρόγραμμα το όποιο να κάνει άμεση έκτροπη-προώθηση των τηλεφωνικών κλήσεων που δέχεται εναλλάξ σε κινητά τηλεφωνά.

Επίσης δεν ξέρω αν απευθύνομαι στο σωστό μέρος .

Έτσι και ζητώ εκ των πρότερων συγγνώμη.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το αστερισκ ειναι κορυφαιο φιλε, σε linux και open source. Ειναι ψιλοπακετο ομως η εγκατασταση και στα 2 που αναφερει ο αλλος φιλος

Δημοσ.

το asterisk δεν ειναι κορυφαίο , είναι απλά καλό με αρκετές ελείψεις και αρκετά πράγματα βέβαια που δεν κάνουν άλλα τηλεφωνικά κέντρα. Και επίσης πολυ βασικό πρόβλημα σχεδιασμού είναι να βρεις τι συσκευές θα βάλεις και τι δυνατότητες θελεις να εχουν . Οσο αφορά την εγκατάστασή του εγω λέω οτι με τα σημερινά πακέτα είναι πανεύκολη. Επίσης θα βόλευε να πάρεις καποια συσκευή δικτύου (SIP) που να συνδέσεις επάνω αλλες συσκευές που δέχονται κάρτες SIM κινητών έτσι ώστε να δρομολογείς τις κλήσεις απο αυτές και να ειναι φτηνές ή ακόμα κια δωρεάν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Stay tuned!

Eτοιμαζω εναν οδηγο που οχι απλα θα κανει αυτο που ζητας (εκτροπη) αλλα θα μπορεις και απο το κινητο σου να καλεις το κεντρο σου και να κανεις κλησεις σα να εισαι στο γραφειο..

Ολα αυτα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ...

Hδη το xρησιμοποιω στην πραξη..

Λιγη υπομονη και οταν τελειωσει ο οδηγος θα το δεις στο wiki

Δημοσ.
Stay tuned!

Eτοιμαζω εναν οδηγο που οχι απλα θα κανει αυτο που ζητας (εκτροπη) αλλα θα μπορεις και απο το κινητο σου να καλεις το κεντρο σου και να κανεις κλησεις σα να εισαι στο γραφειο..

Περιμένουμε για το link!

Δημοσ.
Stay tuned!

Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται και ψάχνομαι καιρό τώρα για κατι τέτοιο! άντε να δούμε τα φώτα σου αδερφέ!

Δημοσ.

Πολυ καλα λοιπον..

Ο οδηγος ειναι ετοιμος δημοσιευμενος στο wiki μαζι και με αλλους που εχω.

Ο συγκεκριμενος ειναι αυτου

Να ξερετε οτι ολοι οι οδηγοι μου παιζουν.

Aν εχετε αποριες προτασεις ευχαριστως να τις συζητησουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...