Προς το περιεχόμενο

Nokia 5800 ή SE w705

kokaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο φιλος GReddyRx7, η ερωτηση σου ειναι λιγο ακυρη.

Εξαρταται τι θελεις απο ενα κινητο..

Αν θες οθονη αφης και δυνατοτητα για εξτρα εφαρμογες παρε το Nokia

Αν δε σε βολευει η οθονη αφης και θες ενα κλασσικο κινητο παρε το W705

Δημοσ.

Ta 5800 ειχαν καποιο προβλημα με το ηχειο απο οτι ηξερα αλλα ισως στα καινουργια εχει φτιαξει, googlare το...

Γενικα νομιζω οτι και λογω μορφης το 705 ειναι πιο ποιοτικο, γενικα τα SE παντα με ειχαν αφησει ευχαριστημενο, αλλα αποφασισε εσυ τι θες, δυνατοτητες η απλοτητα...

Δημοσ.

ειχα το 5800 και το πουλησα λογω προβληματων που ετυχαν σε μενα.

εξαιρετικο κινητο εαν λυθουν τα προβληματα του ακουστικου και της οθονης.

βεβαια υπαρχουν και αλλοι που δεν τους παρουσιασε τιποτα.

παντως στην δικη μου περιπτωση πανω στον μηνα το πουλησα.

πιστευω στις καινουργιες παρτιδες να εχουν λυθει αυτα τα 2 προβληματα.

εαν σου τυχει απο καλη παρτιδα ασυζητητι να προτιμησεις το 5800,για τα λεφτα του οτι καλυτερο.

Δημοσ.

+1 απο μενα στα λεγομενα του xolloth, απλα ψαξε να δεις ποιες παρτιδες ειχαν προβλημα και αν αυτο που θα παρεις ειναι σε αυτες

Δημοσ.

και αν κανεις υπομονη κανα μηνα,οπως κανω και εγω,μπορεις να παρεις το νεο νοκια 5800 lite[δενλεγεται ετσι αλλα ετσι το λεω εγω],το οποιο δεν θα εχει πανω απο 200 ευρω,αλλα δεν θα ειναι 3G.

εγω περιμενω το toshiba TG03 το οποιο θα ελθει πιστευω μεχρι το τελος του καλοκαιριου,αλλα ειναι σε αλλες τιμες.

Δημοσ.

Για το 5800 θέλω να σου μόνο πως 2 δικά μου καθυστερούν πάρα πολύ να κλειδώσουν στο gps. Προφανώς είναι θέμα παρτίδας, γιατί άλλο 5800 φίλου μου κλειδώνει παντού σε 10" το πολύ. Κατά τ' άλλα σε γενικές γραμμές είναι ένα κινητό, που τα κάνει όλα σε πολύ καλή τιμή, αλλά με κάτω του μετρίου κάμερα (ίσως να διορθώνεται με κάποιο update).

Δημοσ.
Για το 5800 θέλω να σου μόνο πως 2 δικά μου καθυστερούν πάρα πολύ να κλειδώσουν στο gps. Προφανώς είναι θέμα παρτίδας, γιατί άλλο 5800 φίλου μου κλειδώνει παντού σε 10" το πολύ. Κατά τ' άλλα σε γενικές γραμμές είναι ένα κινητό, που τα κάνει όλα σε πολύ καλή τιμή, αλλά με κάτω του μετρίου κάμερα (ίσως να διορθώνεται με κάποιο update).

Μπορείς να βελτιώσεις την κάμερα αν βγάλεις το γυαλάκι που υπάρχει από μπροστά. googlare το να δεις.

Δημοσ.
Μπορείς να βελτιώσεις την κάμερα αν βγάλεις το γυαλάκι που υπάρχει από μπροστά. googlare το να δεις.

Εννοείς το πίσω καπάκι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...