Προς το περιεχόμενο

μισθος υπαλληλου γραφεου σε Η/Υ

subz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.επιασα δουλεια σε μια εταιρια σεκιουριτι και δουλευω 2μερεσ πρωι 2 μερες απογευμα και 2 μερες βραδυ.(06-14,14-22,22-06 οι ωρες)ξερει κανεισ τι μισθο δικαιουμε κανονικα για να μην με κοροιδεψουν?ειμαι και παντρεμενος.ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Εξαρταται με τι ειδηκοτητα σε εχουν προσλαβει οποτε υπαρχει και κατωτατος μισθος στην Γενικη συλογικη συμβαση εργασιας προσηυξημενος με το επιδομα συζυγου για σενα και τυχον τριετιες που δουλευες αλλου ασχετα αν ειχες ιδια ειδικοτητα. Να ξερεις οτι για τις ωρες απο 11 βραδυ μεχρι 6 πρωι δικαιουσαι προσαυξηση.

Δημοσ.
Εξαρταται με τι ειδηκοτητα σε εχουν προσλαβει οποτε υπαρχει και κατωτατος μισθος στην Γενικη συλογικη συμβαση εργασιας προσηυξημενος με το επιδομα συζυγου για σενα και τυχον τριετιες που δουλευες αλλου ασχετα αν ειχες ιδια ειδικοτητα. Να ξερεις οτι για τις ωρες απο 11 βραδυ μεχρι 6 πρωι δικαιουσαι προσαυξηση.

σε ευχαριστω για την πληροφορια.δεν εχω προηπυρεσια και με προσλαβανε σαν χειρηστη η/υ νομιζ αλλα σιγουρα θα τυχαινουν βραδινα απο 10 μεχρι 6 το πρωι τα σαβ/κυριακα και αργιες.αυτα ειναι ολα εξτρα λεφτα ετσι?

Δημοσ.
σε ευχαριστω για την πληροφορια.δεν εχω προηπυρεσια και με προσλαβανε σαν χειρηστη η/υ νομιζ αλλα σιγουρα θα τυχαινουν βραδινα απο 10 μεχρι 6 το πρωι τα σαβ/κυριακα και αργιες.αυτα ειναι ολα εξτρα λεφτα ετσι?

Ετσι ακριβως...Η νυχτα και οι αργιες ειαναι ολα τα λεφτα !!!! Δουλευω στη ΔΕΗ και σαν διοικητικος δεν εχω τετοια αλλα εχουμε τεχνιτες και ξερω !!!!

Μοναδικη φορα το 2004 στην Ολυμπιαδα ειχα δουλεψει 13 νυχτες και εια παρει 1000 ευρω μικτα παραπανω.

Δημοσ.

φιλος μου που δουλευει ετσι σε παρομοια εταιρια και χωρις σταθερο ωραριο, περνει 35 ευρω το 8ωρο ασχετα με τη βαρδια.

εγω το λεω εκμεταλευση αυτο.

Δημοσ.

http://www.omypae.gr

http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=205

Η πρασαύξηση το βράδυ είναι απο 22:00-06:00 οχι από 23:00, τις τριετίες από αλλού δεν είναι υποχρεωμένος να τις λάβει υπόψη του (μόνο στο δημόσιο).

Ξεκαθάρισε αν είσαι ωρομίσθιος ή μισθωτός.

Το βράδυ είναι 25%, η αργία μέρα 75%, Σάββατο βράδυ 14,5% και Κυριακή βράδυ 11,5%.

Δημοσ.

Επειδη στη ΔΕΗ που δεν ειναι Δημοσιο πια εχουμε βαρδια η νυχτερινη βαρδια ειναι μεν απο 22:00-6:00 αλλα η προσαυξηση για την νυχτα ξεκιναει απο τις 23:00 και μετα.

Για τις 3ετιες εκτος το τακτικο προσωπικο τις αναγνωριζουμε και στο εκτακτο προσωπικο με ασφαλιση ΙΚΑ ακομα και αν εχουν προσληφθει για 60 ημερομησθια μονο σαν ανειδικευτοι εργατες.

Δημοσ.
Επειδη στη ΔΕΗ που δεν ειναι Δημοσιο πια εχουμε βαρδια η νυχτερινη βαρδια ειναι μεν απο 22:00-6:00 αλλα η προσαυξηση για την νυχτα ξεκιναει απο τις 23:00 και μετα.

Για τις 3ετιες εκτος το τακτικο προσωπικο τις αναγνωριζουμε και στο εκτακτο προσωπικο με ασφαλιση ΙΚΑ ακομα και αν εχουν προσληφθει για 60 ημερομησθια μονο σαν ανειδικευτοι εργατες.

Τι ενοεις δεν ειναι δημοσιο?Ποιος κανει το management?

Τελευταια φορα που πηρα τηλεφωνο μονο που δε με βρισανε.

Αρα για να μιλανε τοσο ασχημα στο τηλεφωνο θα ειναι δημοσιο ακομα!

Δημοσ.
Τι ενοεις δεν ειναι δημοσιο?Ποιος κανει το management?

Τελευταια φορα που πηρα τηλεφωνο μονο που δε με βρισανε.

Αρα για να μιλανε τοσο ασχημα στο τηλεφωνο θα ειναι δημοσιο ακομα!

Η νοοτροπια μπορει να υπαρχει οπως και οι κακοι υπαλληλοι αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει.Δεν ειναι μονο η μονιμοτητα κριτηριο για τον χαρακτηρισμο Δημοσιο.

Δημοσ.

Δε μας ειπες για το management.

Εκει ειναι ολο το ζουμι.

Καθοτι το ελληνικο κρατος ειναι ο χειροτερος διαχειριστης που περασε ποτε απο τον πλανητη.

Δημοσ.

Δεν θα διαφωνησω σε αυτο αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα εδω.Τα εργασιακα στη ΔΕΗ ως αναφορα το εκτακτο προσωπικο αλλα και σε πολλα και το μονιμο διεποντε απο την εργατικη νομοθεσια.

Για παραδειγμα βρες μου Δημοσιο υπαλληλο που να εχει πληρες 8ωρο ....Εγω εργαζομαι απο 07:00 μεχρι 15:00 .

Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι παραγεις το 8ωρο.

Η ανταλλαγη χαρτιων btw δε θεωρειται παραγωγη εργου κατ' εμε.

Δημοσ.

Πολύ σωστά. Γιατί δεν το λες και στις τράπεζες;

Δημοσ.

βεβαια από το 1870, έχουν περάσει μερικά χρόνια, αλλά αυτό δε μας πέρασε από το μυαλό ε? (να μου πεις, ούτε από του μαρξ ο δανεισμός).

Α και στο παλληκάρι, πήγαινε με όσα σου δώσουνε, γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα κάνει τη δουλειά με λιγότερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...