Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG54G2-EZ vs ASUS WL-AM604G

REALZEUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι καλησπέρα σας,

Ψάχνω για ένα οικονομικό και κυρίως αξίοπιστο modem/router. Τα μοντέλα που έχω ξεχωρίσει είναι τα Linksys WAG54G2-EZ και ASUS WL-AM604G. Θα ήθελα την άποψη όσων γνωρίζουν. Με ενδιαφέρει κυρίως η σταθερότητα στην σύνδεση και ευχρηστία - να μην χρειάζεσαι πτυχίο IT για να κάνεις μια απλή δικτύωση. Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι έχω ακούσει πολλές ιστορίες όπου modem/routers αρνούνται να δουλέψουν (κυρίως όσων αφορά το ασύρματο κομμάτι τους).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ΥΓ: Οποιαδήποτε άλλη πρόταση σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

den ua παιρνα κανενα απο τα 2.αντιθετα ειτε wag160n ειτε linksys wag200 η speedtouch 585.τα 2 πρωτα πιο γρηγορα.το τελευταιο πιο σταθερο στο ιντερνετ

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση Poulinos. Δυστυχώς το WAG 200, το οποίο το έχει φίλος και μου το πρότεινε ανεπιφύλακτα, δεν το βρίσκω (πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του) ενώ το 160 είναι αρκετά πιο ακριβό από όσο θα ήθελα (πάει στα 85 Ευρώ ενώ τα άλλα δύο που ανέφερα είναι στα 55 Ευρώ). Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις βλέπεις, θέλω απλά να είναι σταθερό και να πιάνει καλά το ασύρματο στο διπλανό δωμάτιο (μια μεσοτοιχία μας χωρίζει). Για αυτό και προσανατολίζομαι σε μια αρκετά οικονομική λύση. Πιστέυεις ότι δεν κάνουν για τέτοια χρήση τα 2 που ανέφερα; Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά από ότι είδα η κύρια διαφορά ανάμεσα στο WAG 160 και στο WAG 54 είναι η μέγιστη ταχύτητα (πρωτόκολλο b/g vs n). Όσο για το Speedtouch... ειλικρινά δεν το είδα σε κάνενα site (Πλαίσιο, Multirama, Zero One, e-shop).

Δημοσ.

το WAG54G2 ειναι κορυφαιο και θα το επαιρνα ανεπιφυλακτα..... στην ουσια ειναι ο αντικαταστατης του wag200 μιας και η linksys εχει σταματησει 2-3 φορες τη παραγωγη του, αλλα μετα απο λιγο καιρο το ξαναβγαζει, το asus ειναι ψιλοπατατα

Δημοσ.
το WAG54G2 ειναι κορυφαιο και θα το επαιρνα ανεπιφυλακτα..... στην ουσια ειναι ο αντικαταστατης του wag200 μιας και η linksys εχει σταματησει 2-3 φορες τη παραγωγη του, αλλα μετα απο λιγο καιρο το ξαναβγαζει, το asus ειναι ψιλοπατατα

Ευχαριστώ πολύ! Για WAG54G2 με βλέπω... :-)

Δημοσ.

to g2 ειχε φαει και λιγο θαψιμο οτι δεν παιρνει γρηγορα Ip αντιθετα με το wag160n.παντως για 20 ευρω καλυτερα το wag160n

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...