S.M.Greek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Γειά σας παιδιά!Έχω vista x64 και προσπαθώ να αντικαταστήσω ένα dll αρχείο στον φάκελο system32 των windows αλλά μάταια. Αρχικά μου λέει: <<Θα χρειαστεί να παρέχετε άδεια διαχειριστή για την αντιγραφή σε αυτόν τον φάκελο >> και μόλις πατήσω συνέχεια μου βγάζει το εξής: << Χρειάζεστε άδεια για να εκτελέσετε αυτή την ενέργεια >> Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά?Το account που χρησιμοποιώ στα windows είναι admin. Επίσης στην πρώτη ερώτηση όταν έλεγε συνέχεια (είχε και το σηματάκι σαν χρωματιστή ασπίδα που είναι-του admninistrator ξέρετε...)δεν θα έπρεπε να δίνω άδεια?? Τι πρέπει να κάνω?
S.M.Greek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 κλεισε UAC. Πως το κλείνω αυτό? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:23 ---------- Το έκλεισα τελικά αλλά τίποτα.Με πάει στο δεύτερο μήνυμα κατευθείαν αυτή την φορά: (δείτε την φώτο που επισυνάπτω
mihachris Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δες αυτο. Απο εκει κατεβασε το TakeOwnership.zip Στη συνεχεια, αφου το αποσυμπιεσης, εγκαταστησε τα κλειδια στο μητρωο. Ετσι καθε φορα που θα κανεις δεξι κλικ σε ενα αρχειο, θα εχεις την επιλογη να παρεις τον πληρη ελεγχο του και να το κανεις οτι θελεις. Καλη τυχη!
Jason 93 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Συνηθως αυτο το μηνυμα το βγαζουν τα windows vista οταν το αρχειο που προσπαθεις να αντιγραψεις χρησιμοποιηται απο καποιο προγραμμα.
S.M.Greek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δες αυτο. Απο εκει κατεβασε το TakeOwnership.zip Στη συνεχεια, αφου το αποσυμπιεσης, εγκαταστησε τα κλειδια στο μητρωο. Ετσι καθε φορα που θα κανεις δεξι κλικ σε ενα αρχειο, θα εχεις την επιλογη να παρεις τον πληρη ελεγχο του και να το κανεις οτι θελεις. Καλη τυχη! Κανένα αποτέλεσμα φίλε μου...Μάλιστα δεν εμφανίζεται καν η λειτουργία αυτού του "προγράμματος" όταν κάνω δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή φάκελο επάνω... Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει :S:( Jason 93@ Ναι, αλλά στην περίπτωσή μου 100% δεν παίζει να είναι αυτό :/ :/
H1llzFr4D Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πες μας πώς το λένε το αρχείο! Θα είναι πιο εύκολο να σε βοηθήσουμε!
disqualified Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 εσυ μπορεις να εισαι admin αλλα υπαρχει ενας ακομα πιο δυνατος administrator νομιζω στα vista για προστασια. Εσυ δλδ εισαι admin αλλα δεν εχεις πληρη δικαιωματα administrator
Susi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δες αυτο. Απο εκει κατεβασε το TakeOwnership.zip Στη συνεχεια, αφου το αποσυμπιεσης, εγκαταστησε τα κλειδια στο μητρωο. Ετσι καθε φορα που θα κανεις δεξι κλικ σε ενα αρχειο, θα εχεις την επιλογη να παρεις τον πληρη ελεγχο του και να το κανεις οτι θελεις. Καλη τυχη! τα σπαει το edit ψηλε!!! thanks!!
mihachris Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Κανένα αποτέλεσμα φίλε μου...Μάλιστα δεν εμφανίζεται καν η λειτουργία αυτού του "προγράμματος" όταν κάνω δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή φάκελο επάνω...Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει :S:( Jason 93@ Ναι, αλλά στην περίπτωσή μου 100% δεν παίζει να είναι αυτό :/ :/ Δηλαδη δεν στο βγαζει για κανενα αρχειο? Πολυ παραξενο. Και η διαδικασια ειναι τοσο απλη. Εναλλακτικα δοκιμασε να μπεις σαν admin (με τον κανονικο λογαριασμο του admin). Αμα δεν στο δειχνει θα πρεπει να τρεξεις την cmd με δικαιωματα διαχειριστη και να γραψεις την παρακατω εντολη: net user administrator /active:yes Ετσι θα σου εμφανιζεται το account του admin στο logon screen. Δοκιμασε κι απο εκει αλλιως δεν ξερω τι αλλο να σου προτεινω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.