Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να αντικαταστήσω αρχείο στο sytem32 των vista

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!Έχω vista x64 και προσπαθώ να αντικαταστήσω ένα dll αρχείο στον φάκελο system32 των windows αλλά μάταια.

Αρχικά μου λέει: <<Θα χρειαστεί να παρέχετε άδεια διαχειριστή για την αντιγραφή σε αυτόν τον φάκελο >>

και μόλις πατήσω συνέχεια μου βγάζει το εξής:

<< Χρειάζεστε άδεια για να εκτελέσετε αυτή την ενέργεια >>

Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά?Το account που χρησιμοποιώ στα windows είναι admin.

Επίσης στην πρώτη ερώτηση όταν έλεγε συνέχεια (είχε και το σηματάκι σαν χρωματιστή ασπίδα που είναι-του admninistrator ξέρετε...)δεν θα έπρεπε να δίνω άδεια??

Τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
κλεισε UAC.

Πως το κλείνω αυτό?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:23 ----------

Το έκλεισα τελικά αλλά τίποτα.Με πάει στο δεύτερο μήνυμα κατευθείαν αυτή την φορά:

(δείτε την φώτο που επισυνάπτω:)

abmt8e196e1vxas8pen1.jpg

Δημοσ.

Δες αυτο.

Απο εκει κατεβασε το TakeOwnership.zip

Στη συνεχεια, αφου το αποσυμπιεσης, εγκαταστησε τα κλειδια στο μητρωο. Ετσι καθε φορα που θα κανεις δεξι κλικ σε ενα αρχειο, θα εχεις την επιλογη να παρεις τον πληρη ελεγχο του και να το κανεις οτι θελεις.

Καλη τυχη!

Δημοσ.

Συνηθως αυτο το μηνυμα το βγαζουν τα windows vista οταν το αρχειο που προσπαθεις να αντιγραψεις χρησιμοποιηται απο καποιο προγραμμα.

Δημοσ.
Δες αυτο.

Στη συνεχεια, αφου το αποσυμπιεσης, εγκαταστησε τα κλειδια στο μητρωο. Ετσι καθε φορα που θα κανεις δεξι κλικ σε ενα αρχειο, θα εχεις την επιλογη να παρεις τον πληρη ελεγχο του και να το κανεις οτι θελεις.

Καλη τυχη!

Κανένα αποτέλεσμα φίλε μου...Μάλιστα δεν εμφανίζεται καν η λειτουργία αυτού του "προγράμματος" όταν κάνω δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή φάκελο επάνω...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει :S:(

Jason 93@ Ναι, αλλά στην περίπτωσή μου 100% δεν παίζει να είναι αυτό :/ :/

Δημοσ.

εσυ μπορεις να εισαι admin αλλα υπαρχει ενας ακομα πιο δυνατος administrator νομιζω στα vista για προστασια. Εσυ δλδ εισαι admin αλλα δεν εχεις πληρη δικαιωματα administrator

Δημοσ.
Δες αυτο.

Καλη τυχη!

τα σπαει το edit ψηλε!!! thanks!! :P

Δημοσ.
Κανένα αποτέλεσμα φίλε μου...Μάλιστα δεν εμφανίζεται καν η λειτουργία αυτού του "προγράμματος" όταν κάνω δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή φάκελο επάνω...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει :S:(

Jason 93@ Ναι, αλλά στην περίπτωσή μου 100% δεν παίζει να είναι αυτό :/ :/

Δηλαδη δεν στο βγαζει για κανενα αρχειο? Πολυ παραξενο. Και η διαδικασια ειναι τοσο απλη.

Εναλλακτικα δοκιμασε να μπεις σαν admin (με τον κανονικο λογαριασμο του admin).

Αμα δεν στο δειχνει θα πρεπει να τρεξεις την cmd με δικαιωματα διαχειριστη και να γραψεις την παρακατω εντολη:

net user administrator /active:yes

Ετσι θα σου εμφανιζεται το account του admin στο logon screen. Δοκιμασε κι απο εκει αλλιως δεν ξερω τι αλλο να σου προτεινω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...