kougis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 99% ναι και όμως δεν το αναλαμβάνουν και τώρα?
lagoudakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 αν ειναι δυνατον!!τους ειπεσ οτι θα τους πληρωσεις την εργασια και την μνημη και σου ειπαν οχι;μηπως δεν καταλαβαν;
kougis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 αν ειναι δυνατον!!τους ειπεσ οτι θα τους πληρωσεις την εργασια και την μνημη και σου ειπαν οχι;μηπως δεν καταλαβαν; Δυστηχώς κατάλαβαν μια χαρά. Οπότε πρέπει να του βάλω χέρι εγώ και ο Θεός βοηθός! Που αλλού μπορώ να ρωτήσω?
Vasilisxd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου , για μένα καλύτερα πάρε κάτι σε Dell mini 9 ή Msi Wind ή Samsung Nc10 για το λόγο του ότι είναι πλήρως συμβατά με MacOS(βρέχει ή με φτυνουνε?) , γιατί τα Windows πέφτουν λίγο βαριά στα Netbook εκτός και αν σκοπευεις να βάλεις Linux. Τώρα πάλι εάν δεν έχεις τις γνώσεις ή το κουράγιο να βάλεις MacOs και μείνεις με τα Windows , τότε περαστικά σου !
kougis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το έχω αγοράσει ήδη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά σίγουρα θέλει μια 2άρα RAM. Από MacOS, Linux κτλ δεν έχω καμία εμπειρία. Πρέπει λοιπόν να αλλάξω τη RAM. ...και θα την αλλάξω ακόμα κι αν του κάνω ζημιά στο τέλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.