Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με την αγορά NetBook

Kratos1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Επειδή εδώ και λίγο καιρό ψάχνω να αγοράσω ένα καλό Netbook έχω καταλήξει στα παρακάτω δύο μοντέλα της ASUS που είναι τα εξείς:

ASUS EEE-1000HE και ASUS EEE-1008H. Οι απορίες όμως που έχω είναι οι εξείς:

1. Τα παραπάνω δύο μοντέλα έχουν αποσπώμενη μπαταρία ή ενσωματωμένη;

2. Ποιό είναι καλύτερο από τα παραπάνω δύο μοντέλα; Εσείς ποιό από τα δύο θα αγοράζατε;

3. Διαθέτουν τα παραπάνω μοντέλα θύρα HDMI?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το 1008ΗΑ εχει ενσωματωμενη μπαταρια, μπορεις νε περιμενεις αν θες λεπτο νετβοοκ το 1005

Στο 1000he βγαινει η μπαταρια.

Θα σου προτεινα μιας και κοιτας και το 1008ΗΑ να δεις και το lenovo s10-2 αλλιως πανε για το 1008

Δημοσ.
Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Επειδή εδώ και λίγο καιρό ψάχνω να αγοράσω ένα καλό Netbook έχω καταλήξει στα παρακάτω δύο μοντέλα της ASUS που είναι τα εξείς:

ASUS EEE-1000HE και ASUS EEE-1008H. Οι απορίες όμως που έχω είναι οι εξείς:

1. Τα παραπάνω δύο μοντέλα έχουν αποσπώμενη μπαταρία ή ενσωματωμένη;

2. Ποιό είναι καλύτερο από τα παραπάνω δύο μοντέλα; Εσείς ποιό από τα δύο θα αγοράζατε;

3. Διαθέτουν τα παραπάνω μοντέλα θύρα HDMI?

Σας ευχαριστώ πολύ.

κανενα δεν διαθετει θύρα HDMI

Δημοσ.
Το 1008ΗΑ εχει ενσωματωμενη μπαταρια, μπορεις νε περιμενεις αν θες λεπτο νετβοοκ το 1005

Στο 1000he βγαινει η μπαταρια.

Θα σου προτεινα μιας και κοιτας και το 1008ΗΑ να δεις και το lenovo s10-2 αλλιως πανε για το 1008

+++ 1 , για το ibm/lenovo !! :X

Δημοσ.

Ειναι καλυτερο και ποιοτικο το ΙΒΜ αλλα περιπου ολα τα ιδια πανω κατω εχουν τις ιδιες προδιαγραφες και το μονο που αλλαζει ειναι ο σκληρος δισκος και σπανια η μνημη ραμ..

Δημοσ.
Ειναι καλυτερο και ποιοτικο το ΙΒΜ αλλα περιπου ολα τα ιδια πανω κατω εχουν τις ιδιες προδιαγραφες και το μονο που αλλαζει ειναι ο σκληρος δισκος και σπανια η μνημη ραμ..

εν μερει μπορω μονο να συμφωνησω.μιλαμε για κατηγορια υπολογιστων που παιζει σημαντικο ρολο η αυτονομια,και η αναβαθμιση που μπορουν να παρουν.εγω δεν θα επελεγα για αυτους τους λογους IBM/LENOVO

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να βάλω σε ένα Asus 1008 2Mhz RAM από που θα την αγοράσω, τι τύπος είναι και πως θα την τοποθετήσω?

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να βάλω σε ένα Asus 1008 2Mhz RAM από που θα την αγοράσω, τι τύπος είναι και πως θα την τοποθετήσω?
τον τυπο δεν τον γνωριζω ακριβως γιατι δεν εχω το συγκεκεριμενο μηχανημα(ας μα πει καποιο παιδι που το εχει)θα την βρεις στο eshsop στα 20 ευρω πανω κατω,μπαινει πολυ ευκολα αφου ξεβιδωσεις το καπακι απο την κατω πλευρα του μηχανηματος,μπορεις να δεις και βιντεο στο youtube;)
Δημοσ.

Το σγκεκριμμένο netbook δεν έχει ξεχωριστό καπάκι για τη μνήμη, οπότε υποθέτω οτι πρέπει ν ανοίξει όλο, Τα βιντέο στο youtube δείχνουν οτι μάλλον θέλει αρκετή φασαρία, για κάποιον που δεν γνωρίζει τουλάχιστον.

Δημοσ.

προσωπικά θα αγόραζα το 1008 , στο οποίο εκτός απο τα χαρακτηριστικά του μου αρέσει και η εμφανισή του.:-)

Δημοσ.

Κι εγώ γι αυτό το πήρα.

Θυσίασα τη λίγο καλύτερη αυτονομία του Asus1000 για το φινίρισμα το βάρος και τη λεπτότητα του 1008.

Δημοσ.
Το σγκεκριμμένο netbook δεν έχει ξεχωριστό καπάκι για τη μνήμη, οπότε υποθέτω οτι πρέπει ν ανοίξει όλο, Τα βιντέο στο youtube δείχνουν οτι μάλλον θέλει αρκετή φασαρία, για κάποιον που δεν γνωρίζει τουλάχιστον.
σοβαρα;δεν το ηξερα αυτο!!!γιατι μας κανουν δυσκολη την ζωη;κατι τετοια μου την δινουν:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...