TZOF Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πρόσφατα αλλαξά το λειτουργικο μου σύστημα ξανά απο vista στα πατροπαράδοτα xp!!!!!!Βεβαια εχώ ένα πρόβλημα.....προσπαθώντας να τοποθετήσω τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο usb στην αρχή όλα ήταν οκ.....άπο ένα σημείο και ύστερα κάθε φορα που πήγαίνω να τον τοποθετήσω δεν τον βλέπω πούθενα...........εχεί κανείς καμία ιδέα? (ο δισκος είναι γεμάτος και με αρκετό υλικό που χρείαζομαι όποτε το φορμάτ θα ήταν λύση απελπισίας)
we_will_rise Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πρόσφατα αλλαξά το λειτουργικο μου σύστημα ξανά απο vista στα πατροπαράδοτα xp!!!!!!Βεβαια εχώ ένα πρόβλημα.....προσπαθώντας να τοποθετήσω τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο usb στην αρχή όλα ήταν οκ.....άπο ένα σημείο και ύστερα κάθε φορα που πήγαίνω να τον τοποθετήσω δεν τον βλέπω πούθενα...........εχεί κανείς καμία ιδέα? (ο δισκος είναι γεμάτος και με αρκετό υλικό που χρείαζομαι όποτε το φορμάτ θα ήταν λύση απελπισίας) Μήπως εγκατέστησες τίποτα (ακατάλληλους) drivers για τις θύρες USB ?? Δες το από την διαχείρηση υλικού! Δοκίμασε να τον συνδέσεις σε άλλες θύρες !
TZOF Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μήπως εγκατέστησες τίποτα (ακατάλληλους) drivers για τις θύρες USB ?? Δες το από την διαχείρηση υλικού! Δοκίμασε να τον συνδέσεις σε άλλες θύρες ! Οχι δεν εγκατέστησα drivers για usb το πρόβλήμα είναι μάλλον οτι χρείαζεται κάποιους drivers για cypress at2lp rc42 αλλά δε βγάζω και πολύ ακρή μεχρι στιγμής με αυτό..........
alex89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Στη μήπως τα win έχασαν τους οδηγούς usb. Κοίταξε στη διαχείριση συσκευών αν υπάρχουν όλοι οι οδηγοί.
antuansupra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 δοκιμασε το σε αλλο pc εαν και εκει τα ιδια μαλλον off!!! αλλα μην απελπιζεσαι μπορει ακομα ο δισκος να ειναι ενταξει και απλα να εχει χαλασει το usb του. οποτε σε αυτην την περιπτωση βγαζεις των δισκο απο μεσα και θα το συνδεσεις εσωτερικα αλλα νομιζω οτι χανεις την εγγυση,αν ανοιξεις το κουτι του δισκου.
alex89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ναι την χάνεις την εγγύηση αν ανοίξεις το κουτί του εξωτερικού σκληρού....
TZOF Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Παιδία το βρήκα η λύση είναι εδώ.....http://www.mvixusa.com/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=74 άπλα επαναπρογραμματιζείς ένα τσίπακι του κούτιου του δίσκού.Το έκανα και δούλεψε τέλεια σε μένα.....ελπίζω να βοήθησω και άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλήμα!!!!
alex89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Παιδία το βρήκα η λύση είναι εδώ.....http://www.mvixusa.com/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=74 άπλα επαναπρογραμματιζείς ένα τσίπακι του κούτιου του δίσκού.Το έκανα και δούλεψε τέλεια σε μένα.....ελπίζω να βοήθησω και άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλήμα!!!! "you may receive an error message stating that the computer needs a driver called "Cypress At2LP RC58." Είχες πρόβλημα με το συγκεκριμένο driver;
TZOF Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 "you may receive an error message stating that the computer needs a driver called "Cypress At2LP RC58." Είχες πρόβλημα με το συγκεκριμένο driver; Βασικά είχα πρόβλήμα με τον driver cypress at2lp rc42 πού είναι το ίδιο πέριπού με τον Cypress At2LP RC58........η λύση που ακολουθείς είναι νομίζω η ίδια πού ακολουθείται στο link που εστείλα πιο πάνω........το έκανα για τον Cypress At2LP RC42 και δουλ'εψε μια χαρα!!!!
te@cher Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα... τι ακριβως κατεβασες??? εχω το ιδιο προβλημα.. ανοιγω την σελιδα που λες αλλα?? στο βημα 1 με πεταει σε μια αμερικανικη σελιδα που δεν ξερω τι θελει.. μπορεις να με κατευθυνεις??? υποψιν δεν θελω να χαθει τιποτα απο αυτα που εχει ο σκληρος ουτε για πλακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.