Προς το περιεχόμενο

Σε αναζητηση τηλεσκοπιου..

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα.. ψαχνω να αγορασω ενα καλο τηλεσκοπιο με

αρχικο budget 200-300 Ε ..απο μια γρηγορη ματια στο skroutz

ειδα οτι παιζουν 3 εταιριες..εχει να προτεινει κανεις τιποτα σε αυτα τα λεφτα ?

Δημοσ.

Η καλήτερη μάρκα μακράν είναι η Meade , βέβαια να ξέρεις ότι θα έχεις και έξτρα έξοδα φακούς κλπ τα οποία είναι σημαντικά, τώρα για να κάνεις αρχή σε αυτά τα λεφτά θα είναι δύσκολο θα πρέπει να πας σε άλλη μάρκα. Πάντως επειδή την πρώτη φορά και ο πατέρας μου σε αυτά τα λεφτά κινήθηκε θα σου πρότεινα αν είναι και το έχεις πάρει απόφαση να πάρεις ένα καλό γιατί δεν θα μείνεις ικανοποημένος απο τις επιδόσεις των φτινών. Πχ μην περιμένεις να δεις κρόνο...

ΥΓ αν το θες για επίγεια παρατήρηση καλά είναι όλα :ρ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για δες αυτα τα 2 λινκ. Θα βρεις πολλες πληροφοριες σχετικα με τα τηλεσκοπια , τα

παρελκομενα τους και φυσικα τιμες και αντιπροσωπους .

Παντως ειναι ωραιο χομπι αλλα αρκετα ακριβο :rolleyes: ,ειδικα εαν παρεις κατι καλο και οχι της ''πλακας''

1.

http://www.astrovox.gr/buyingtelescopes.html

2.

http://www.aktistar.com/

Δημοσ.
Η καλήτερη μάρκα μακράν είναι η Meade , βέβαια να ξέρεις ότι θα έχεις και έξτρα έξοδα φακούς κλπ τα οποία είναι σημαντικά, τώρα για να κάνεις αρχή σε αυτά τα λεφτά θα είναι δύσκολο θα πρέπει να πας σε άλλη μάρκα. Πάντως επειδή την πρώτη φορά και ο πατέρας μου σε αυτά τα λεφτά κινήθηκε θα σου πρότεινα αν είναι και το έχεις πάρει απόφαση να πάρεις ένα καλό γιατί δεν θα μείνεις ικανοποημένος απο τις επιδόσεις των φτινών. Πχ μην περιμένεις να δεις κρόνο...

ΥΓ αν το θες για επίγεια παρατήρηση καλά είναι όλα :ρ

Κρόνο βλέπω με και με ένα Konus 700mm/60mm με 8mm φακό! Meade και ενοείται με ισημερινή στήριξη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Χαιρετω την παρεα.. ψαχνω να αγορασω ενα καλο τηλεσκοπιο με

αρχικο budget 200-300 Ε ..απο μια γρηγορη ματια στο skroutz

ειδα οτι παιζουν 3 εταιριες..εχει να προτεινει κανεις τιποτα σε αυτα τα λεφτα ?

φιλε μου καλησπερα.....πουλαω 2 τηλεσκοπια σε υπεραριστη κατασταση ελαχιστα δουλεμενα.....με φουλ εξοπλισμο.....στα 200 λογο αναγκησ χρηματων........αν ενδιαφερεσαι μπορεισ να με παρεισ τηλεφωνο 6981177838....ευχαριστω κυριακος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...