Προς το περιεχόμενο

Κυνηγοί πειρατείας στην αττική ;

LaryHimura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άκουσα αν και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια ομάδα στην αττική που κυνηγάει αυτους που κατευάσουν πειρατικά .....τραγούδια , ταινίες κτλ. αυτοί λεέι μπορούν να σου στείλουν εισαγγελέα . Αληθέυει η μου λέγαν βλακείες ;

Δημοσ.
άκουσα αν και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια ομάδα στην αττική που κυνηγάει αυτους που κατευάσουν πειρατικά .....τραγούδια , ταινίες κτλ. αυτοί λεέι μπορούν να σου στείλουν εισαγγελέα . Αληθέυει η μου λέγαν βλακείες ;

Υπάρχει αυτή η ομάδα και δεν περιορίζεται μόνο στην Αττική.

Δημοσ.
Υπάρχει αυτή η ομάδα και δεν περιορίζεται μόνο στην Αττική.

ok στην αρχή μου φανηκέ περίεργο ..... γιατί σκεφτόμουν ποιόν θα πρωτοπιάσουνε .... σχεδόν τα 3/4 της Ελλάδας κατευάζουν πείρατικά ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:38 ----------

και κάτι αλλο ....αυτοί πως σε βρίσκουν ; μέσω του ip ;

Δημοσ.

δεν νομίζω να κυνηγάνε αυτούς που κατεβάζουν αλλα αυτούς που δίνουν την δυνατότητα για να κατεβαζόσουν οι άλλοι.

Αν θέλανε θα τούς έπιαναν εδώ και καιρό . Πχ : thegrekz...Γιατί δεν τους πιάνουν?

• Super Moderators
Δημοσ.
σχεδόν τα 3/4 της Ελλάδας

ασχέτως βέβαια ότι δεν υπάρχουν τόσοι χρήστες internet στην Ελλάδα :P

Δημοσ.

Ναι το ολλο προγραμμα ισχύει ,μαλιστα ερχονται σπιτι σου ξυλώνουν τα πατωματα ,ψαχνουν και κατασχουν πειρατικα cd dvd games mp3 ταινιες τσ0ντες ντοκιμαντέρ και applications.

Επισης σκαναρουν το pc σου για warez ψαχνουν το ps2 για modchips και τσεκαρουν τα σεριαλ των windows .

Και ολα αυτα την ωρα που λειπεις.

Τεσπα ,αν υπαρξει μια τετια ομαδα η τελυταια χωρα που θα δηλωσει συμετοχη θα είναι η ελλαδα.

No fear παιδες. :-)

Δημοσ.

ετσι κι αλλιως για να μπουνε στο σπιτι σου θα θελουν ενταλμα..

παντως αμα θελουν σε συνεργασια με τους isp μας βρισκουν..

Δημοσ.
ασχέτως βέβαια ότι δεν υπάρχουν τόσοι χρήστες internet στην Ελλάδα :P

3/4 εννούσα τους Έλληνες χρήστες internet

Δημοσ.

Αν , λεμε αν.. εγω δανειζομαι ιντερνετ απο καποιον γειτονα και κατεβασω τραγουδια παρανομα θα πιασουν εμενα η αυτον ?

Δημοσ.

Δεν είναι οτι δεν θέλουν να πιάσουν ... αλλα δεν μπορούν κιόλας!

π.χ το the******.com :

Domain Name: the******.com

Registrar: GODADDY.COM, INC.

είναι register στο εξωτερικό οπότε δεν έχουν δικαιώματα εκει.

Το άλλο πρόβλημα είναι το rapidshare είναι χώρος αποθήκευσεις πάλι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

για να έρθουν σπίτι σου θέλουν εισαγγελέα και με στοιχεία.. ένας που κατεβάζει με rapidshare είναι σε rar εκτός ότι δεν μπορούν να δουν ακριβώς τί έρχεται οπότε δεν έχουν στοιχεία για εισαγγελέα ... μπορείς εσύ να πείς "ήταν συμπιεσμένο και δεν ήξερα τι έιχε μέσα" .....

μεγάλος πονοκέφαλος για να πιάσουν κάποιον....

Δημοσ.
Δεν είναι οτι δεν θέλουν να πιάσουν ... αλλα δεν μπορούν κιόλας!

π.χ το the******.com :

Domain Name: the******.com

Registrar: GODADDY.COM, INC.

είναι register στο εξωτερικό οπότε δεν έχουν δικαιώματα εκει.

Το άλλο πρόβλημα είναι το rapidshare είναι χώρος αποθήκευσεις πάλι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

για να έρθουν σπίτι σου θέλουν εισαγγελέα και με στοιχεία.. ένας που κατεβάζει με rapidshare είναι σε rar εκτός ότι δεν μπορούν να δουν ακριβώς τί έρχεται οπότε δεν έχουν στοιχεία για εισαγγελέα ... μπορείς εσύ να πείς "ήταν συμπιεσμένο και δεν ήξερα τι έιχε μέσα" .....

μεγάλος πονοκέφαλος για να πιάσουν κάποιον....

Καλά λες και γενικά όλα τα downloads εκτώς από τραγουδια του lime wire κτλ. τα υπόλοιπα είναι όλα συμπιεσμένα.....

Δημοσ.
Αν , λεμε αν.. εγω δανειζομαι ιντερνετ απο καποιον γειτονα και κατεβασω τραγουδια παρανομα θα πιασουν εμενα η αυτον ?

Φαντάζομαι εσένα από την mac address, αν θέλουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...