djgiannis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλημέρα παίδες! Μπορειτε να μου δώσετε ενα εύχρηστο link να κατεβασω κάποιο προγραμμα στο υπολογιστη όπου να μετατρέπει τα βιντεο του youtube και να παίζονται στο PSP? Ευχαριστώ πολύ!
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μπορείς να βάλεις και το PSPTube το οποίο παίζει video από το youtube χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια μετατροπή. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό, αν και δεν ξέρω αμα κάνει για τα youtube videos.
djgiannis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Φυλε μπορεις να μου πεις το any video converter πως το κανω να τα κατεβασω για PSP?
korios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Επειδή η free έκδοση του any video converter δεν έχει επιλογή για PSP από ότι είδα (έχει η εμπορική έκδοση) μπορείς να δοκιμάσεις το PSP Video 9 που είναι δωρεάν αλλά με κάπως πολύπλοκο interface.
djgiannis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ακομα δεν εχω καταφερει τιποτα. Παιδια σας παρακαλω πολυ υπαρχει καποια αλλη προταση? PLZ βοηθηστεμαι
Mourgolikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εγώ έχω το Allok MPEG4 Converter που κάνει και αυτό ακριβώς που ζητάς και είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στην χρήση (για μένα μετατρέπω τις ταινίες για το 5800 μου και είναι άψογο). Το κακό είναι πως δεν είναι δωρεάν με νόμιμο τρόπο.
Dimitris1948 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλημέρα παίδες!Μπορειτε να μου δώσετε ενα εύχρηστο link να κατεβασω κάποιο προγραμμα στο υπολογιστη όπου να μετατρέπει τα βιντεο του youtube και να παίζονται στο PSP? Ευχαριστώ πολύ! χμμ από youtube ε άρα σε μορφή flv είναι ε?
Dimitris1948 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 δεν ξέρω .. έχεις καμια ιδέα φιλέ? FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό... (ψάχνω ένα πρόγραμμα που είχα δει σε άλλο forum και είναι για αυτή την δουλειά αν το βρω θα σου πω)
djgiannis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 θα περιμενω φιλε και ευχαριστω.. θα δω τι γινετε και με αυτο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:04 ---------- τελικα δν γινεται τπτ και με αυτο
Dimitris1948 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 θα περιμενω φιλε και ευχαριστω.. θα δω τι γινετε και με αυτο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:04 ---------- τελικα δν γινεται τπτ και με αυτο βρήκα εκείνο που έψαχνα, για δοκίμασε με αυτό http://dl.qj.net/dl.php?fid=24255
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.