Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με wireless router.

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά.

έχω ένα router τις thomson speedtouch 585i v6 και μου κάνει κάτι κούφα...

έχω δυο pc και ένα xbox 360 συνδεδεμένα,το ένα pc και το xbox 360 με ethernet και το άλλο pc με wireless.

το πρόβλημα είναι ότι ώρες ώρες πέφτει το internet και το πιο κουφό είναι ενώ δεν μπορώ να μπω σε καμια σελίδα και όλα τα downloads σταματάνε εάν παίζω κάποιο mmorpg στο pc παίζει κανονικά...

επίσης όταν αφήνω το pc να κατεβάσει πέφτει τελείως η σύνδεση και θέλει restart...

το router το είχα πάρει μαζί με το conn-x.

φταίει το router?να πάω να πάρω ένα άλλο να ησυχάσω η θα το πάρω και πάλι τα ίδια θα κάνει?δηλαδή μήπως φταίει ο &@#^)$(! ΟΤΕ?

αν τελικά φταίει το router προτείνεται μου κάποιο άλλο.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

καταρχην μπορει να ειναι και θεμα της γραμμης.χαρακτηριστικα γραμμης και ποσο κλειδωνεις πες μας .τα γραφει μεσα στο μενου.β.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε με αλλο.και σεταρισμενο pppoe/llc και κλειδωσε το ασυρματο.

Δημοσ.

η γραμμή είναι 8 άρα από ΟΤΕ.

εδώ είναι αυτά που γραφή μέσα το router

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:381 / 8.191

άσχετα βεβαια που το upload μου είναι 15kbps με το ζόρι στο speedtest αλλα το download είναι 7500-8000.

ερώτηση αλήθεια με 7500-8000 τι ταχύτητα θα πρέπει να πιάνω στα downloads?

δεν έχω άλλο router δυστυχώς.

αυτό το έχω σίγουρα 4 χρονια...μην είναι και παραπάνω.:P

όταν λες pppoe/llc τι εννοείς?

να το κλειδώσω αλλα δεν νομίζω να είναι αυτό...

δεν μπαίνει κανεις στο router,άλλωστε δεν μπορεί..το σήμα φτάνει μονο για μέσα στο σπίτι.(το έχω δοκιμάσει δηλαδή,εδώ στο μπαλκόνι και έχω 1 γραμμή..)

ευχαριστώ.

Δημοσ.
η γραμμή είναι 8 άρα από ΟΤΕ.

εδώ είναι αυτά που γραφή μέσα το router

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:381 / 8.191

άσχετα βεβαια που το upload μου είναι 15kbps με το ζόρι στο speedtest αλλα το download είναι 7500-8000.

ερώτηση αλήθεια με 7500-8000 τι ταχύτητα θα πρέπει να πιάνω στα downloads?

δεν έχω άλλο router δυστυχώς.

αυτό το έχω σίγουρα 4 χρονια...μην είναι και παραπάνω.:P

όταν λες pppoe/llc τι εννοείς?

να το κλειδώσω αλλα δεν νομίζω να είναι αυτό...

δεν μπαίνει κανεις στο router,άλλωστε δεν μπορεί..το σήμα φτάνει μονο για μέσα στο σπίτι.(το έχω δοκιμάσει δηλαδή,εδώ στο μπαλκόνι και έχω 1 γραμμή..)

ευχαριστώ.

α.δεν μετραμε με speedtest αλλακατεβασμα απο καποιο γρηγορο site η ανεβασμα σε καλο ftp που στο up δυσκολο να εχεις θεμα.8 mbit = 800 kilobytes.4 χρονια και αντεχει ακομα:P

oti den παιζει μεσα στο σπιτι δεν σημαινει οτι δεν φτανει εξω αν και σε πολλα ρουτερ βλεπεις ποιοι εχουν μπει μεσα αλλα και παλι δεν επρεπε να πεφτ4ει το νετ.κανα ρουτερ απο κανα φιλο?

Δημοσ.

gia το pppoe οταν κανεις το wizard σε ρωταει pppoe η pppoa.επισης κανα firmware update θα ηταν καλο αμα το εχεις 4 χρονια που λες.

Δημοσ.

μην είναι και παραπάνω από 4 δεν ξέρω...πάντως τα 4 τα έχει πιάσει σίγουρα.

επίσης βλέπω ποιος μπαίνει στο router όπως είπες και εσύ,και δεν υπάρχει κανεις άλλος εκτος τον pc του σπιτιού.επίσης να σου πω ότι το είχα δοκιμάσει και με κλειδωμένο αλλα πάλι τα ίδια...

θα ψάξω να βρω firmware να βάλω και θα κοιτάξω και αυτό που είπες για το pppoe/llc.

από φίλο δεν παίζει...δεν έχει κανεις wireless.. :/

αν είμαι σίγουρος ότι φταίει το router και μονο το router θα πάω να πάρω ένα να τελειώνω αλλα φοβάμαι μήπως φταίει ο οτε η και τα δυο μαζί οποτε και να πάρω router στην περίπτωση που θα φταίει και ο οτε μαζί θα έχω πάλι προβλήματα...

Δημοσ.

και ασυρατο να μην ειναι για δοκιμη ειναι μια χαρα η κανεις το δικο σου ρουτερ access point πανω στου φιλου σου

Δημοσ.

ok θα το δοκιμάσω και έτσι.

επίσης να σου πω ότι έκανα και αυτά που μου είπες αλλα τίποτα...πάλι τα ίδια :/

ευχαριστώ!

Δημοσ.

αν εχεις κανει τα παντα μονο με αλλο ρουτερ μετα.πχ μια φιλη ειχε ena siemens.οταν συνδεοταν το nintendo ds εκανε restart το ρουτερ ενω οταν εβγαλε το κλειδωμα και απο wep το κανε disable ολα οκ.δοκιμασε αλλο κλειδωμα η αλλο ρουτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...