pp6210 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 προτμώ να κάνω κλώνο για να είμαι σίγουρος οτι θα περάστεί σωστα και το hidden partition του Toshiba restore... με το image δεν είχα καλή εμπειρία όσο αφορά το boot...
pp6210 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 update: το project ολοκληρώθηκε με επιτυχία, απλά έφτιαξα acronis boot disk, φόρτωσα το λαπτοπ και το acronis από το bootable cd και ξεκίνησα με αυτό την όλη διαδικασία. Για περίπου 130gb που κλωνοποιήθηκαν η όλη διαδικασία πήρε περίπου 40 λεπτά, και ο νέος δίσκος φόρτωσε win κανονικά - χρειάστηκε μόνο να εγκαταστήσει αυτόματα wd drivers και 1restart. 2 τελευταία tips: 1. τσεκάρετε τη διαχείριση ενέργειας, ν αμην "κοιμάται" ο υπολογιστής ή ο δίσκος μετά από κάποια ώρα, 2. αν έχετε πάρει system restore με τον παλιό δίσκο πρέπει να πάτε στις επιλογές, να το κάνετε trun off (για να σβηστουν τα παλιά restore points) και μετά να το ξανανοίξετε για καινούργιο restore point.
afentiko7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Με το κλασσικό τρόπο, να περάσουμε τα windows και τους drivers στον καινούργιο, δε γίνεται?
trilali Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Να ρωτήσω και εγώ εδώ για να μην ανοίξω άλλο τοπικ. Προσπαθώ να κάνω και εγώ το ίδιο, να αλλάξω σκληρό στο laptop, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι έχει χαλάσει το cd drive. Απότι κατάλαβα είναι απαραίτητο να φτιάξω bootable disk, και κάπου δίνει μια επιλογή αντί να το γράψω σε cd να μου φτιάξει ένα .iso. Υπάρχει τρόπος να bootαρω από το .iso? κάπου είδα για το WinImage και να περάσω το image σε flashακι. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Καμιά άλλη ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.