De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 http://www.zougla.gr/news.php?id=48053 Αυτός που έγραψε την είδηση είναι για χοντρές μπάτσες.Αυτό το σύστημα υπάρχει στη Γερμανία και στην Αγγλία από πολύ παλιά.Υπάρχει και παρόμοιο κιόλας για τους ασυνείδητους οδηγούς κ με τηλεφωνική εξυπηρέτηση μάλιστα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Αυτός που έγραψε την είδηση είναι για χοντρές μπάτσες.Αυτό το σύστημα υπάρχει στη Γερμανία και στην Αγγλία από πολύ παλιά.Υπάρχει και παρόμοιο κιόλας για τους ασυνείδητους οδηγούς κ με τηλεφωνική εξυπηρέτηση μάλιστα. Ωραία εξήγηση. Αυτοί όμως δεν έχουν έμφυτο ρουφιανιλίκι στο dna τους.
PCharon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Για να βοηθήσω.... http://www.ypee.gr/ypeenew/PIndex.aspx?pid=23 Έλα... πάμε... όλοι μαζί, μπορούμε! Μη βλέπω "ανενεργούς πολίτες"! Στο κάτω μέρος της σελίδας: "Σημειώσεις: *Ο καταγγέλλων δεν πρέπει να προβαίνει σε αναφορά ευαίσθητων προσωπικών δεδομένου του καταγγελλομένου, κατά τις διατάξεις (...)" Σχόλιο: Ναι, άμα τον ρουφιανέψεις τον άλλο, τα προσωπικά δεδομένα είναι που θα τον πείραζαν...
o_magazatoras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Yπάρχει άραγε κανα proggy-bot που να βαράει καμια σαρανταριά φορές το λεπτό (και παραπάνω δεν με χαλάει...) αναφορές στο γάμο του κουτρούλη;Το ocr τους το κόβω gtb,έχουν οι Ρώσσοι τέτοια μανιτζέβελα...
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ενοοείται όταν πρόκειται για καταγγελία ή να κάνουμε παρατήρηση σε κάποιον για κάτι που μας ενοχλεί είναι ρουφιανιά (γενικότερα μιλάω). Το μόνο εύκολο που κάνει ο ελληνάρας γιατί στην πραγματικότητα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ είναι να τα πρήζει σε συγγενείς και γνωστούς για τις καταστάσεις που τον ενοχλούν παρά να τις αντιμετωπίζει. Πχ τον ενοχλεί που δε βρίσκει να παρκάρει,όταν τελικά βρεί κ πάει για καφέ,θα αρχίσει να βρίζει όλους τους υπόλοιπους που παρκάρισαν πριν από αυτόν στους φίλους του. Τον ενοχλεί που δε μπορεί να περπατήσει αφότου παρκάρησε γιατί οι συνάδερφοι του ελληνάρες έχουν κάνει πάρκινγκ τα πεζοδρόμια.Κι γι αυτό η λύση είναι να κλαφτεί στον κολλητό του. Ποτέ όμως η λύση δεν είναι να φωνάξει την τροχαία να κάνει τη δουλειά της.ΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ. Όσο αυτός ο τρόπος σκέψης αντικατοπτρίζει τον νεοέλληνα τόσο βλέπετε κινήσεις από τους πολιτικούς κ δε θα σας αρέσουν.Το 98% αυτών.
Critter Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Το θεμα ειναι να υπαρχει νομικο πλαισιο γυρω απο αυτο το συστημα που να επιβάλει κυρώσεις σε περιπτωση που αποδειχτει οτι ο καταγγελων έστειλε χωρίς λογο τον έλεγχο στον....ανταγωνιστη του ή σε καποιον που απλα τσακωθηκε κτλ. Και βεβαια το ονοματεπωνυμο πρεπει να ειναι υποχρεωτικο πεδίο και να γίνεται διασταύρωση οτι είναι ορθο (χωρίς να κοινοποιείται στον καταγγελόμενο). Με λιγα λογια το θέμα μπαζει απο ολες της πάντες όπως και οτιδηποτε άλλο σε αυτη τη χώρα.
PCharon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 De@th L0rd δεν είναι καθόλου εύστοχος ο παραλληλισμός σου και κακώς τα βάζεις στο ίδιο επίπεδο με το συγκεκριμένο. Είναι ρουφιανιά, διότι πολύ απλά εμπίπτει στον ορισμό της ρουφιανιάς. Τώρα το αν είναι ηθικό, άλλο θέμα, αυτό εξαρτάται απόλυτα από τις προσωπικές αξίες του καθενός μας. Το λοιπόν, για να φτάσω εγώ να ξέρω τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία, π.χ. του γείτονά μου ή του αφεντικού μου (ώστε να συμπληρώσω τη ρουφιανοφόρμα), αυτό σημαίνει πως έχω κάποιου είδους φιλικές/άλλες κοινωνικές σχέσεις με αυτόν και μου έχει εμπιστευτεί κάποια πράγματα. Δεν πρόκειται για έναν άγνωστο παραβάτη που πάρκαρε στη γωνία κι εμποδίζει όσους περνάνε. Αν το να πας στα ύπουλα και να συμπληρώνεις ρουφιανοφόρμες για τους γνωστούς σου θεωρείται καλή πράξη, ΟΚ, πάω πάσο. Προσωπικά δεν το θεωρώ ηθικό να κάνω τέτοια σε έναν φίλο ή γνωστό μου. [edit after apokatw] Eγώ πάλι πιστεύω πως αν ρουφιανεύουμε ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ, ίσως μπει μια τάξη. frenzy, αυτό δεν είναι κατάντια για μια κοινωνία? Μόλις μπει η τάξη δεν θα μιλάει κανένας σε κανέναν πια... Όλοι θα έχουν μαρτυρήσει και μαρτυρηθεί (για το παρκάρισμα, για τη φοροδιαφυγή, για το αυθαίρετο, για το θόρυβο που κάνουν τις ώρες κοινής ησυχίας, για... για...) [edit after apokatw Νο2] Anyway, αν καταντήσουμε να λείψουν τα αυθαίρετα, ο θόρυβος, τα διπλοπαρκαρισμένα και η φοροδιαφυγή θα μας λείψει ο διάλογος; Αυτό λες; Αν μάθεις πως εγώ σε κατάγγειλα στην εφορία ή πήρα ένα τηλεφωνάκι και μετά ήρθαν και σου κοπάνησαν μία κλήση, μετά θα μου μιλούσες δηλαδή? Για να ξέρω... (λέγεται και οικολογικό postάρισμα )
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Eγώ πάλι πιστεύω πως αν ρουφιανεύουμε ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ, ίσως μπει μια τάξη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:21 ---------- frenzy, αυτό δεν είναι κατάντια για μια κοινωνία? Μόλις μπει η τάξη δεν θα μιλάει κανένας σε κανέναν πια... Όλοι θα έχουν μαρτυρήσει και μαρτυρηθεί (για το παρκάρισμα, για τη φοροδιαφυγή, για το αυθαίρετο, για το θόρυβο που κάνουν τις ώρες κοινής ησυχίας, για... για...) Πως το 'κανες έτσι ρε συ, κάνεις οικονομία στα ποστ? Anyway, αν καταντήσουμε να λείψουν τα αυθαίρετα, ο θόρυβος, τα διπλοπαρκαρισμένα και η φοροδιαφυγή θα μας λείψει ο διάλογος; Αυτό λες;
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Άλλη μια μέθοδος για να πηδήξουν τον απλό κόσμο. Οι "μεγάλοι" πάλι ανέπαφοι θα μείνουν. Όχι?
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Άλλη μια μέθοδος για να πηδήξουν τον απλό κόσμο. Οι "μεγάλοι" πάλι ανέπαφοι θα μείνουν. Όχι? Define "μεγάλοι"
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Eγώ πάλι πιστεύω πως αν ρουφιανεύουμε ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ, ίσως μπει μια τάξη. ξερω και εγω ενα με τον Τοτο Υγ η υπαρξη ελεγκτικων μηχανισμων που να κανουν σωστα την δουλεια τους για αρχη ειναι μλκα ε?
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 ξερω και εγω ενα με τον Τοτο Υγ η υπαρξη ελεγκτικων μηχανισμων που να κανουν σωστα την δουλεια τους για αρχη ειναι μλκα ε? Δηλαδή προτιμάς να σε βρουν από το να σε καρφώσουν; Ποιά η διαφορά; Η ζαβολιά;
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Define "μεγάλοι"Μεγάλοι τη τσέπη (δοτική =ρ), μεγάλοι τη διασημότητα, μεγάλοι τα σούξου-μούξου με πολιτικούς, οι μεγάλοι τα εργοστάσια. Ξέρεις τώρα. Μεγάλοι ντε.
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δηλαδή προτιμάς να σε βρουν από το να σε καρφώσουν; Ποιά η διαφορά; Η ζαβολιά; γιατι στην δευτερη περιπτωση θα γινει της κολασεως,ο ενας θα δινει τον αλλο για αντιποινα,ουσιατικα σε βαζουν να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα με ανηθικο τροπο κιολας διαλυοντας την οποια κοινωνικη συνοχη υπαρχει ακομα,το οτι μεταβαλουν ενα κρατος επισημα σε ζουγκλα ειναι ψιλα γραμματα μαλλον τελος αυτοι που πρεπει να πλερωσουν ετσι και αλλιως οχι μονο δεν πληρωνουν αλλα τρωνε και χοντρα με διαφορους τροπους οποτε τι?βαλτε αυτους που δεν εχουν να αλληλοσπαραχθουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.